Fyra män misstänks för gruppvåldtäkt av nioårig indisk flicka.

En präst och tre män som jobbar på ett krematorium våldtog och mördade en nioårig flicka som hade knackat på dörren till krematoriet för att be om vatten. 

Enligt Expressen skedde våldtäkten och mordet rum i New Delhi Indien i början på augusti. Flickan var nio år gammal och hon tillhörde den hinduiska trons lägsta kast, Dalit, oren. 

Prästen som jobbar på krematoriet öppnade dörren och släppte in flickan och gemensamt med tre andra män våldtog dom flickan. Prästen kontaktade därefter flickans mamma och lyckades övertala henne att flickan dött av en elchock. 

Prästen övertygade mamman att det vore bäst att kremera kroppen direkt för annars skulle garanterat rättsläkarna stjäla flickans organ och säljas på svarta marknaden. 

Kremeringen av kroppen påbörjades innan oroliga boende i området avbröt processen och drog ut flickans nu förkolnade kroppsdelar ur elden. Nu har prästen och de tre anställda vid krematoriet åtalats, misstänkta för mord, våldtäkt och för övergrepp i rättssak.

Om männen döms riskerar dom alla dödsstraff. Enligt Expressen så är anses Indien vara ett av världens farligaste länder att befinna sig i som kvinna. Var femtonde minut blir en kvinna våldtagen.

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X