Sponsorer

Aftonbladet skriver:
En kampsportstränare döms av Malmö tingsrätt till fängelse och till att betala skadestånd efter att ha förgripit sig på två flickor i en träningslokal i Malmö, skriver Sydsvenskan. Flickorna var nio respektive tio år vid tiden för övergreppen. Tränaren döms för grovt sexuellt övergrepp mot den nioåriga flickan och för sexuellt ofredande mot den tioåriga flickan. Han erkänner att han har ofredat den tioåriga flickan sexuellt, men nekar till att ha utsatt nioåringen för grovt sexuellt övergrepp. Tränaren döms av Malmö tingsrätt till ett och ett halvt års fängelse samt till att betala skadestånd till den yngre flickan på 50 000 kronor, respektive 5 000 kronor till den äldre.”

Bakom tidningarnas svarta schablonfigur döljer sig Roland Ottosson. ”Kampsportstränaren” eller Roland som han faktiskt heter var inte bara tränare, utan drev klubben som han arbetade på. I egenskap av chefstränare passade han dessutom på att ha betydligt närmare kontakt än vad som kan anses tillbörligt med barn.

 

I ett fall hade han hade tagit en tioåring på brösten, detta förklarade han med att han försökte kittla henne. I Ett annat fall hade han kallat en nioåring till sig för ett enskilt samtal i ett rum i anslutning till träningslokalen. Barnet satte sig på uppmaning av Roland Ottosson i hans knä. Samtalet handlade om reglerna och om det gröna bältet. Roland ville underlätta för barnet att få sitt gröna bälte genom att han kladdade på hennes underliv och hon pillade på hans snabel. Den historien förklarar han med att han inte riktigt visste vad han tänkte på.

 

Roland dömdes den 24/8 till 18 månaders fängelse. ”Det föreligger ej en beaktansvärd risk för återfall, eftersom den träningsverksamhet som Roland Ottosson drivit har upphört.” skriver tingsrätten och konstaterar därmed att det praktiskt taget är riskfritt att släppa ut honom i väntan på att han ska avtjäna sitt straff, precis som att kampsportspedofiler slutar tända på barn utanför träningslokalen.

Källa dom B 7004-21

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

5 thoughts on “Kampsportstränaren bakom tidningarnas schablonfigurer

 1. Ni gör ett extremt viktigt jobb, fortsätt och ut med namnen på dem. Jag har aldrig själv blivit utsatt av dessa avskräden till människor, men jag har sett på nära håll hur skadad en människa kan bli som utsätts för sexuella övergrepp när de är barn.

 2. 😂😂😂😳😡 Jahaja, så tänkte Tingsrätten 🙈🙉 Han är bara pedofil i träningslokalen då.. eller?
  Går fri !!!! Han skulle ha fått en fotboja tills han blir satt bakom galler.
  Bra jobbat Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🎩

 3. Lyssnar på podden ”motiv” om någon kampsportstränare
  Avsnittet heter taekwondotränaren
  Pedofil och liknande typ som denna tratthatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *