Sponsorer

I fredags satt jag i intervju med en lokalblaska. Märkte tydligt att journalisten drog som en havsfiskare med en fläskig torsk på kroken för att få mig om att prata om uthängningar och aktivism.

Jag å min sida drog tillbaka för kung och fosterland och ville väldigt gärna prata om konsekvenser efter övergrepp och alla barn som blir utsatta för dessa pedofiiiler som hela pressen verkar så nällade att prata om.

Varför kan man inte förstå att kärnfrågan inte är pedofilernas rätt till trygghet utan knattarnas rätt att få lov att gå och lägga sig varje kväll med ett leende på läpparna och en ljus framtid att gå till mötes.

Hur kunde svart bli vitt och vitt bli svart?
När vi pratar om barnens konsekvenser så låtsas man som att man inte hör och när vi hänger ut så blir det plötsligt jätteintressant att vinkla och klippa hejfrodigt så att vi som kämpar för barnens rätt till trygghet framstår som onda demoner och de som samtidigt sitter snällt och väntar på bättre tider trots att ingenting har förbättrats de senaste 50 åren är på den ”goda” sidan.

Massmedia och politiker är helt förtrollade av problematiken med jakten på pedofiler.
Varför inte fokuserar man inte på grundproblematiken, nämligen pedofilernas jakt på barnen istället?

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

2 thoughts on “Fokusera på förövares jakt av barn istället för jakten på förövare

  1. Word! Kanske har de som värnar om pedofiler ngt att dölja för egen eller närståendes del? Är mig så främmande hur man kan ömnka med pedofiler, de är värsta sortens rovdjur.

  2. Lyssnade på P1 dokumentären i lagens namn. Den är vinklad så att man mår illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *