9 november, 2022

VARNING ⚠️ Utgav sig för att köra taxi – försökte locka med sig barn.

Igår onsdag försökte en man i Åshammar i Grums kommun med en få med sig små barn in i bilen som var en Opel. Bilen stannade in framför en grupp barn vid 07.30 och försökte få med sig barnen in i bilen. Mannen var i 60 årsåldern och sa att barnen skulle få skjuts till Karlstad men mannen iakttogs av föräldrar som hann hindra barnen att följa med. Mannen körde iväg och är inte identifierad och inte heller den ljusgråa Opeln är identifierad. Det är Grums kommun som informerar om händelsen på sin hemsida, där man även går ut med en varning till elever och deras föräldrar.

Händelsen är även polisanmäld!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

3 thoughts on “VARNING!

  1. Fortsätt o leta efter dessa kryp dom ska inte få gå lösa i vårt samhälle att konfrontera dom är nog den bästa lösningen så att alla får reda på vilka svin dom e för avrättning e ju tyvärr förbjudet.Bra jobbat
    Jag switch en slant när lönen kommer

  2. Fantastiskt bra jobb ni gör!! Om någon jävel skulle antasta mina barn och jag får reda på vem det var så kommer det sluta med att jag sitter bakom lås och bom.. Finns inga ursäkter för dessa predatorer!!

  3. Har just fått veta att en dömd pedofil som kom ut för 2 år sedan flyttat till Åshammar men han är 45-46 år. Kanske han som är på gång igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.