Sponsorer

VARNING ⚠️ Utgav sig för att köra taxi – försökte locka med sig barn.

Igår onsdag försökte en man i Åshammar i Grums kommun med en få med sig små barn in i bilen som var en Opel. Bilen stannade in framför en grupp barn vid 07.30 och försökte få med sig barnen in i bilen. Mannen var i 60 årsåldern och sa att barnen skulle få skjuts till Karlstad men mannen iakttogs av föräldrar som hann hindra barnen att följa med. Mannen körde iväg och är inte identifierad och inte heller den ljusgråa Opeln är identifierad. Det är Grums kommun som informerar om händelsen på sin hemsida, där man även går ut med en varning till elever och deras föräldrar.

Händelsen är även polisanmäld!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

1 thought on “VARNING!

  1. Fantastiskt bra jobb ni gör!! Om någon jävel skulle antasta mina barn och jag får reda på vem det var så kommer det sluta med att jag sitter bakom lås och bom.. Finns inga ursäkter för dessa predatorer!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *