Sponsorer

Hallå där ”LonelyLennart” !

Du reggade ett flashbackkonto två dagar efter att jag träffade pedofilen vid ICA I Påarp och skriver att du vill stämma Patrik Sjöberg på miljonbelopp när jag är såväl ansvarig utgivare som författare till inlägget om gammelgäddan.


När poletten väl trillar ner att det är jag som är ansvarig utgivare för dumpen så börjar du med att fråga om jag har barn (flashback tog ner detta) för att sedan försöka säkerställa vilken av alla Sara Nilsson på denna planeten som är jag.


Du skriver i en annan tråd om att du tycker att det är berättigat att våldta, mörda och på andra sätt göra civilt motstånd, men då menar du att det alltså inte är ok att hänga ut pedofiler?


Du har ett fint hjärta, men har på sista tiden blivit allt mer förådd? Du vill döda, du är galen men du är stilla, lugn och behärskad. Låter inte som en vidare trevlig kombo.

Avslutar med ett litet citat från din tråd om huruvida prostituerade är perfekta flickvänner där du visar på en kvinnosyn från helvetet och kallar kvinnor på 60 kilo för skåp.

”Säg att pengar inte är en begränsande faktor. Är detta sätt att leva då inte bättre än att knega, stressa, vara gift, ta hand om barn, hund, gräsmatta, alternativt leva som ungkarl och försöka dejta, krypa för och ta skit av svenska 60-kilos skåp? Vad mer kan en flickvän ge som en hora inte kan? Mat finns ju på restaurang. Vad går man miste om om man lever ett hedonistiskt liv och struntar i allt som inte intresserar en?”

Jodu Lonley Lennart, i konversationen med ”barnet” så blev gammelgäddan helt såld när han hörde att flickan vägde 35 kilo..är du också sådan som spräcker gylfen när du kollar på småttingar? Eller är det kanske rentav du som är gammelgäddan för hur har du tänkt att driva ett civilrättsligt mål om förtal annars?

Man får nog vara beredd att tåla en uthängning och en och annan utskällning om man är ute och trålar efter barn att våldta. Barnen som blir våldtagna får ett liv i helvetet med missbruk och självmordsförsök och det om något är en kränkning.

Att gnälla över en uthängning när man försöker förstöra livet för barn är bara löjligt.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

9 thoughts on “Råkade nog trampa LonelyLennart på tårna. (Hade ingen aning om att gäddor har tår)

 1. Häng ut dem bara. Barnasnuskare ska inte komma undan. Var fö härligt att läsa att Gammelgäddan nu är arbetslös

 2. Hur kan ni vara helt säkra på att detta är samma person? Förövrigt grymt jobbat när ni filmade personen och hängde ut honom!!

 3. Det här hatet mot ”Sjöberg”.

  Hur ska Ensamma Lelle ha råd att driva det här förtalsärendet? Alla lever inte som en rikspolitiker precis.

  Men han tror kanske att staten stöttar honom med detta ärende. Det gör de ej. Han måste betala allt själv.

  FY fan Ensamma Lelle är tragisk.

 4. Herreguud jag finner inga ord för denna vidriga avart . Fullständigt sinnesrubbad. 😈😈😈😈😈

 5. Tänk så många korkade människor de finns som försöker rikta uppmärksamheten från huvudämnet, att våldta barn.
  Må dessa jä-la idioter brinna i hel-etet.
  Tycker Sara o Patrik gör ett fantastiskt jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *