Ponera att hon skulle blivit knuffad ut genom ett fönster? Skulle det då vara legitimt att känna ett visst agg mot de som knuffat?

Nu är det inte så att tjejen vars kropp är trasig och ryggrad är bruten på grund av att någon rent fysiskt knuffat henne. Efter att ha varit utsatt för ett flertal sexuella övergrepp så jagar hennes egna mardrömmar henne att gång på gång försöka avsluta livet i förtid. Härom veckan så hoppade hon självmant ut genom ett fönster och är nu totalt sönderslagen med bruten rygg och jag beklagar att bilderna är obehagliga, men detta verkligheten.


Övergrepp gör att våra barn inte vill ha det liv som vi gett dem, men när det kommer till att hysa agg mot sexuella förövare så är det plötsligt inte lika legitimt att vara arg.

Må du lillaV simma mot ytan nu, du har överlevt så mycket och det finns en orsak att du är kvar här. ❤
Inte ett barn till 🙏

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

6 thoughts on “Hemska bilder från verkligheten efter övergrepp

 1. Det värsta är att det inte finns ord nog för att klargöra smärtan som bärs på av så många. Ibland när man läser här och minns,så känns det som att om man släppte ut avgrundsvrålet så skulle man inte kunna sluta. Hjärtat blöder för denna tjejs öde som inte orkar med inre trycket och gör sig så illa, och alla andra. Peddot roar sig , fast hen vet exakt vad hen gör. Ord känns futtiga. Men ni gör ett kanon jobb. Tack för att ni finns så kanske någon kan räddas från denna lilla Ys öde

 2. Stackars tjejen , skulle göra vad som helst för att hjälpa och trösta henne.. 😭😭😭❤️❤️❤️

 3. Det värsta är att jag känner känslan och jag förstår…
  Det hade kunnat vara jag!
  Jag har sett mitt scenario miljontals ggr, hur jag somnar in…En sista gång!
  Hur jag somnar och slipper känna…
  Slipper känna doften, händerna på huden, rösten…
  Jag slipper tänka, fundera, planera, tvingar mig att avstå…tankarnas självdestruktivitet är en del av mitt självskadebeteende…för att jag INTE är värd mer!
  Är jag Lycklig?
  Kan man vara Lycklig trots ”ryggsäckens tyngd”?
  Jag tillåter lite Lycka, för att överleva ett tag till!
  En dag, kanske jag är Lycklig och Lever!

  Tack för att Ni finns, Ni är Viktiga!

  1. Håll ut en minut till, en timme till, en dag till….Jag kan aldrig låtsas förstå hur det känns, men världen behöver dig!
   DU är viktig!
   Och du spelar roll!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X