Nu när dumpen.se äntligen fått utgivningsbevis så kommer vi skruva upp tempot och hitta på saker som kommer störa pedofiler och peddokramare, vi kommer vara som grus i dojan på alla som vill normalisera pedofili.

Vi har många intressanta idéer på vad vi vill göra och kommer köra 100% på det vi tycker är viktigt och kommer aldrig rätta in oss i ledet eller bli hotade med avstängning som Facebook och Instagram har som adelsmärke, vi lever i en demokrati där alla har rätt att göra sin röst hörd!

Vi kommer fortsätta att vara alla barns röst i alla frågor som rör barns säkerhet för barnen i Sverige idag är i princip rättslösa och ett lätt byte för vidriga pedofiler.

Utan att avslöja för mycket så kommer vi bistå med information när pedofiler blir dömda och vi kommer lägga ner stor energi på att ha koll på var dom befinner sig när dom kommer ut från sitt fängelsestraff.

Vi är ingen lynchmobb och inte heller förespråkar vi våld men vi har insett att det räcker inte med saft och bulle mentalitet när det kommer till vuxna människor som är barnknullare! Allmänheten har rätt att få veta var straffade pedofiler befinner sig av den enkla anledningen för att vi vet att pedofiler är näst intill 100% återfallsförbrytare!

Ni som såg videon på äcklet som stämde träff med en tolvårig flicka för att förgripa sig på förstår nog att vi har en mängd mer sånt i pipeline… Vi kommer fortfarande va en nagel i ögat på våra politiker som slentrianmässigt slänger sig med klyschor och annat skit som bara är valfläsk och aldrig gäller i verkligheten.

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X