Definitionen på vidrig måste väl ändå vara gubbar som skickar videos på när de drar i wursten till 13-åringar. Löften ska alltid hållas, även om de avlagts till idioter som går under definitionen vidrig, och precis som jag lovade detta svin igår att han skulle kunna läsa vår konversation på dumpen.se, så ligger den nu ute till allmän beskådan.

För att bespara er de värsta kräkreflexerna så har jag maskat snabel-videon, och för att vi ska slippa anstormning på sidan från idioter som håller på att spräcka gylfen när de ser en konversation med en unge så har jag maskat bort det värsta i konversationen.

Lång näbb till dig som jag skrev med igår kväll, för jag är över 40, inte 13 som du trodde, och jag och mina gruppkompisar gör allt som står i vår makt för att ungarna ska få växa upp ifred från äckelpastejer som du, så håll snabeln i brallan och fantasierna i skallen hädanefter – pucko.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

6 thoughts on “Dagens pedoraptor – peddomobbing

  1. Vilket jävla äckel! Tänk att vara en sådan lågt stående varelse att man beter sig sådär ! Det vidrigaste av dem vidrigaste! Hoppas han åker dit!

  2. Detta är så otroligt vidrigt att jag mår så otroligt kräksilla…. Och det är inget mot vad de stackars barn och ungdomar gör. Tack för att ni tar fram och arbetar så hårt mot detta vider som existerar och har en sjuk och skadad sk hjärna…

  3. Fy där brann det rejält. Vilken patetisk äcklig pedofil.

    Bra jobbat vackra Sara! Du är awesome.

  4. Alltså ni är bara HELT jävla bäst! 💪🏻💪🏻💪🏻 En Sån äcklig råtta 😂🤮😵‍💫 Hahah förlåt jag skrattar, men oj oj oj! 🤫 tack! för att du är ett riktigt pucko 🙄

  5. Jag hade mer än gärna satt fast såna svin, behöver ni en till i teamet så ställer jag gärna upp. Både jag och barnen har råkat ut för peddon tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X