10 november, 2022

Efter ännu en dag på peddofiske dök fastnade ingen mindre än gammelgäddan på kroken. 66 år gammal bestämmer han träff med en tolvåring utanför Ica. Efter en tydlig beskrivning vad han tänker och inte tänker göra när han lägger vantarna på henne så bestämmer vi träff. Fanskapet såg ut som en skolåda i skallen när han istället för en dejt med en 12-åring träffade på någon som absolut inte gillar pedoraptorer. (Han skriver att han är 50, men efter kontroll hade han trollat bort 16 år. Han är alltså 66)

 

Observera att han varit medlem på KIK I 2675 dagar, dvs 7 år men han har “absolut inte” varit på några barn.

Röd som en liten tomat i skallen för jag råkade bli väldigt arg gormade jag så alla på  Icas parkering hörde. Valde kanske ett eller annat felaktigt ord, men jag tror att han förstod budskapet ändå. ☹

För att slippa besök av idioter som spräcker gylfen när de ser konversationer med barn så har vi maskat vissa ord.

Stort tack till 242 – fishin’ team 😉

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

43 thoughts on “Gammelgäddan blev blåst på tolvåring och fångad på film

 1. Wow! Det här är bra skit.

  ”Jag tänkte att du är en sån”

  Så nu finns det benämning för vad vi är.
  Du kickar ass.

  1. Kanske skulle sända klippet till hans arbetsgivare.
   Är ute på hal is på många sätt o tror säkert att företaget har ett o annat att säga till honom…🤬🤬

  2. Vad duktig du är Sara, du är så duktig på prata och konfrontera bästa Patrik, jag tycker väldigt mycket om er.

 2. Fy fan vilket jävla as 🤮🤮🤮, helt underbart att du/ ni fick han på film & hänger ut honom 👍👍. Kan bara hoppas att detta avskräcker fler gubbar som honom

 3. Jag gör ett obehagligt försök med föreställningen om att jag, 57årig kvinna, tar kontakt med 12årig grabb, med samma syfte & samma ordval…. Jag får inte grepp ens i någon slags föreställning, jag når inte fram i tanken, jag blir bara tom, får extremt negativ energi. Enda tanken är ä: VAD ÄR DET FÖR RUSKIGT STORT FEL PÅ DESSA INDIVIDER? HUUUR KAN MAN ‘TÄNDA’ PÅ ETT BARN?? HUUUR KAN MAN RAGGA UPP/FÖRGRIPA SIG/VÅLDTA ETT BARN/MINDERÅRIG/LITET BARN/BEBISAR & SPÄDBARN?? Att anse sig normal/fullt frisk/som vilken som helst med den förmågan är INTE FRISK! SÖÖÖK HJÄLP!!! DET VILL SÄGA – RÄDDA ALLA OSKYLDIGA MINDERÅRIGA FRÅN DIN/ER SJUKA SIDA!!!

  1. * min kommentar riktas mot ‘peddon’ som besöker Dumpen.se för att ha kontroll på vad som händer här inne.

 4. Så överjävligt. Vilket äckel. Tagen i princip på bar gärning . Så jäkla bra jobbat att ta honom direkt. Vilket avslöjande.

 5. Önskar och stöder ert LIVSVIKTIGA ARBETE. (hjärta) Skärningspunkter mellan ljus och mörkertalet är högt. (stora skräcken) Hur många gammelgäddor finns? Du som intervjuar är direktmottagare av hemmastickad och stoppad fredsduva. Skicka namn adress!

 6. NOBELPRISET BORDE GÅ HIT.
  JVLAR VA UNDERBART BEFRIANDE BRA DU VA SARA!!!! HÅLL KÄFTEN GUBBJÄVEL!!!! DET HÄR GAV HOPP!!!!! TACK🙏❤

 7. Så jävla bra att gubbäcklet blev konfronterad! Sicken jävla slisk. När man ger sig på barn har man förbrukat sin rätt att leva fritt i samhället igen!

  1. Fy fan man blir så jävla arg😡vilka människor det finns därute. Man blir mörkrädd. Vilket jobb ni gör 💪att bara få bort en pedofil räddar ju kanske många barn. Borde vara skottpengar på dessa jävla as😡😡😡tack för jobbet ni lägger ner Sara o Patrik

 8. Vilket jävla äckel!!! Skriva till småbarm!!!! Synd detta inte är USA då hade idioten blivit kemiskt kastrerad o tvingas bo i ett ghetto med enbart peddon, för de får inte vistas på allmän plats!!! Skillnad i detta U-land, här får de mer betalt i skadestånd än vad offren får. Men han ligger nog risigt till när han blir igenkänd av andra bovar som har egna barn för de hatar peddon!!! Varför frias så många svinpeddon i domstolar? Kan det bero på att det sitter peddon själva o dömer?? O känner samhörighet??? Något sinnessjukt är det, när peddon inte ens kemkastreras för att skydda våra barn!! Undrar, hur stort är mörkertalet för peddon i domstolar??

 9. Hoppas alla dina grannar vet vad du gör och vilket svin du är . ser jag dig ute skall jag hjälpdom att att få vetat. så du alldrig kommer glömma vad du har gjort

 10. Det är inte bara ett äckel!! Det har ohyra också ! Det var ju ett jävla kliande 🤮 inte värdig att kallas man!

  Ni gör ett fantastiskt jobb ❤️

 11. Sara var riktigt aggro i den här! Misstänker hon kom att tänka på något hon själv varit med om.
  Sara är för härlig!

 12. Åå fy fan vad äcklig han är. Det finns väl ingen som skulle ta i honom med tång. Han är gammal ful å sliten 🤮 Jag hade betalat en torped om han ens hade skrivit till mitt barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.