11 år gammal tog kloka lillaF mod till sig att berätta för en lärare i skolan om att hon av en nära anhörig  regelbundet blir utsatt för våldtäkter när mamma jobbar kväll och natt och inte har möjlighet att vara hemma och skydda.

(Stopp! Ni som tänker att hon kunde väl sagt till tidigare ska veta att det krävs extrem styrka för ett barn att berätta. I genomsnitt så tar det 16 år för någon som varit utsatt i barndomen att börja berätta om övergrepp.)

Nedsövd för läkarundersökning konstateras att lillaF har tydliga skador efter upprepade penetrationer.

LillaF berättar klart och tydligt i förhör om fem års regelbundna övergrepp som började när hon var sex år, och att förövaren för att skydda sig från framtida problem sagt till henne att om hon någonsin får frågor så ska hon säga att hon tillfogat sig själv skadorna med en grönsak.

Det finns inte någon typ av brott där målsäganden misstänkliggörs på det sätt som man betraktar barn som blivit utsatta för sexualbrott, men trots detta så betraktas lillaF som trovärdig och det är fullt förståeligt med tanke på att flickan är väldigt saklig och klok.

Tingsrätten noterar alltså genom barnförhören såväl lillaFs kroppsspråk som sätt att prata:

”Under samtalen med förhörsledaren har målsäganden varit iförd huvtröja med huvan uppfälld. Hennes kroppsspråk tyder på att hon tyckt att varit plågsamt att delta, men att hon likväl har varit bestämd på att berätta så som hon anser att det har gått till. Målsäganden har framstått som verbal och mogen för sin ålder och varit noggrann med att redovisa när hon inte har varit säker på vissa uppgifter. Tingsrätten har inte uppfattat några motsägelser eller svårförklarliga moment. Tingsrätten bedömer målsägandens utsaga som trovärdig. Det finns också stöd för målsägandens berättelse i den övriga utredningen.”

Förövaren blir häktad och uttalar sig i förhör om att lillaF skulle ha tillfogat sig själv skadorna med en grönsak. Han hävdar att han enbart utfört taktil massage och alla fotografier som han tagit på hennes underkropp skulle vara ”feltagningar” men framstår i tingsrätten som en total pajas med alla bortförklaringar och försök att väcka sympati, och vill få det till att det skulle vara förmildrande omständigheter att han förlorat jobbet som skolvaktmästare på en gymnasieskola. Han kallar dessutom in sin mamma som vittne i rättegången som att hon skulle vara trovärdig när hon säger att ” han skulle aldrig” trots att hon i deras stuga ertappat sonen med att våldta lillaF.

Jag hoppas verkligen att förövarens föräldrar läser detta, för skickar ni en enda påtryckning till lillaF igen om att hon ska ta tillbaka sina anklagelser så kommer jag inte bara att avmarkera förövarens namn och målnumret, utan kommer även att publicera era namn och varenda brev som ni skickat för att manipulera lillaF till att ljuga om att er son skulle vara oskyldig, och då får många veta att er ”fine” lille son inte alls åkt på semester som ni sagt till folk i er omgivning, och att ni varit tysta vittnen till övergrepp och låtit detta fortgå.

Han är dömd för grova våldtäkter av ett barn och sitter precis där han ska – i fängelse. I förundersökningen framgår dessutom att ni ett tagit er son på bar gärning under en våldtäkt av lillaF när hon varit på besök er i stuga i sällskap med er son. Ni yttrade ett ”usch” när ni ertappade er son med att våldta lillaF, mer än så har ni inte gjort.

Han är en pedoraptor och han blev i tingsrätten dömd till 10 års fängelse, något som hovrätten fastställde häromdagen. LillaF är ett oskyldigt barn som har mycket jobb framför sig innan hon kan må bra igen.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

4 thoughts on “LillaF och förövaren som fick 10 års fängelse

  1. Så stark gjort av dig 👊👊 tycker det är fruktansvärt att man ska behöva gå så länge innan man vågar berätta.. Vågar bli trodd på, våga dela med sig av den skuld och skam man kan känna.. Jag ser upp till de som vågar göra förändring!! Det är ingen liten sak att berätta.. Man öppnar hela sitt hjärta för någon.. Hör någon mig..? Är jag värd mer än så här..? Man vill inte leva med skuld och skam hela livet.. Man vill inte det.. Man ska kunna lita på att de man lever med gör allt för att skydda sitt barn.. Stanna inte upp nu när du har börjat.. Fortsätt tills du får den hjälp du behöver 👊👊 du är värd så mycket.. Jag vet inte ens vem du är men jag älskar dig nåt så fruktansvärt mycket.. Du ger såna som mig tro och hopp.. ❤️

    1. Hon har fått hjälp via Wonsa, hon kämpar min älskade dotter ❤️❤️

  2. Så starkt av tjejen. Hoppas verkligen det går bra för henne o mamman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X