Sponsorer

Idag har det varit skrivardag nere i skånska myllan med @laraceeu, efter ha försökt att skriva min nästa bok i över ett år där jag har kasserat två egna manus på grund av att jag har varit för självkritisk. Sen ett tag tillbaka har jag jobbat med Sara som nu kommer att hålla i pennan och hålla ihop jobbet med boken som blir en uppföljning av Det du inte såg. Hastigt och lustigt står jag utan ett förlag och bokkontrakt och känner att jag behöver en deadline med bestämt datum för manusleverans för jag jobbar bättre under en sån press. Sara känner ni igen ifrån www.dumpen.se och har en giftig penna så det kommer bli ett bra samarbete. Vi har även skrivit på en barnbok parallellt som nu börjar bli klar och om vi får säga det själv så är det den bästa barnboken som är skriven!  #boktipset #biblografi #självhjälpsbok

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *