Sponsorer

Pedofiler är väldigt påhittiga när dom närmar sig sitt offer och som förälder vill man ju inte tro på att ens barn kan bli drabbat, Aftonbladet skriver om en pedofil som kontaktade en 14 årig flicka på Snap Chat och stämde träff med henne.

Flickan hade skrivit på nätet att hon mådde dåligt och sökte tröst, direkt tog pedofilen kontakt med henne och utgav sig för att vara 20 år när han i själva verket var en bit över 50 år…

Han var väldigt förstående och skrev dom rätta sakerna och flickan som blev glad för uppmärksamheten gick med på att träffa peddot men han krävde att hon skulle vänta på honom på en parkbänk och ha på sig ögonbindel.

Flickan gick med på det för han hade lovat att stötta henne och hon trodde ögonbindeln var nån slags lek, pedofilen dök upp och ledde henne till sin bil där han satte på henne handfängsel direkt…

Han tog henne till en lägenhet där han våldtog henne för att sedan köra henne hem. Detta hände upprepande gånger men hon hade fått av sig ögonbindeln och snappat upp saker som kunde ledas till våldtäktsmannen när hon orkade göra polisanmälan.

Nu tänker nog några att ”hur kunde hon gå på det här”? Det är inte alls ovanligt att händelserna låter näst intill omöjliga eller märkliga för det finns flera orsaker som skam, hot och förvirring som gör det svårt för en fjortonåring att reagera logiskt på.

Gärningsmannen nekar givetvis och enligt honom så har han blivit hackad men han vill inte förklara varför polisen hittar stark bevisning i hans dator och telefoner, han har sparade konversationer och meddelanden till flickan. Han vill inte erkänna brott och menar att han omöjligt kan ha gjort något då han snart skall gifta sig!

Gärningsmannen visar noll empati och kommer väl få några år på en all inclusive anstalt där han får skryta om sina äventyr inför likasinnade monster, lite saft och bulle terapi med birkenstockterapeuter…

En fjortonåring kan i många fall vara väldigt mogen och ha koll på nästan allt men det är extremt svårt att värja sig emot en pedofil som är erfaren och vet vilka knappar han skall trycka på!

Flickan får nu leva med att ett monster helt sjukt utnyttjade situationen och förgrep sig och sen dessutom vägrar att erkänna, kommer flickan få hjälp av myndigheterna? Självklart inte utan det är upp till henne själv och hennes närmaste att helt utan professionell hjälp försöka laga henna…

Kommer pedofilen få hjälp? Självklart kommer samhället hjälpa honom med allt han behöver, skyddad identitet, skuldsanering, hjälp med bostad efter frigivning och en socialtjänst som värnar om hans integritet…

Hur länge har vi råd med detta och hur länge skall vi acceptera att avskummet får hjälp när offer får klara sig själva?

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *