Sponsorer

I dag läggs det ner resurser på att hjälpa pedofiler så dom kan få samhällets vård och hjälp med att inte våldta och kränka barn, det kanske är en vacker tanke att det går att omvända en pedofil.

Att omvända en pedofil är som att be en heterosexuell att från och med idag är du homosexuell vilket vi alla vet är omöjligt, det finns lite forskning på barn som förgriper sig på andra barn kan om man hittar dom i tid omvändas, men då måste dom vara i unga tonåren.

Vi på dumpen och kanske speciellt jag får ta emot kritik för vår inställning och retorik att pedofiler inte går att bota av så kallade specialister och även klickkåta journalister som bara jagar pk-poäng. Jag är inte för nackskott eller offentlig stening men jag har full förståelse för just den spontana känslan om du drabbas av övergrepp eller nån som står dig nära råkar ut för ett monster.

Vi får höra att vår inställning i pedofilämnet försvårar det för pedofiler att söka hjälp, men varför skulle en pedofil söka hjälp? I deras huvud är ju dom oskyldiga och hävdar att det finns kärlek mellan barn och vuxna, dvs så liknar dom övergreppen med en normal relation…

I mitt fall så tyckte min förövare att det var samhällets fel att det inte tilläts sexuella relationer mellan vuxna och barn. Han berättade för andra killar som han förgrep sig på att samhället kommer ändras och tillåta kärleksrelationer emellan vuxna och barn.

Han menade givetvis övergrepp men kallade det för kärlek och då emellan män och pojkar för kvinnor och tjejer hatade han och ville inte ha med dom att göra. Han hävdade att i Asien fanns det utrymme för kärlek mellan män och pojkar för han hade besökt sådana ställen vid resor dit.

En sånt monster som min förövare hade ju givetvis inte kunnat botas men jag är övertygad att hade det varit kris och han varit nära att avslöjas hade han verkligen försökt med att snacka sig fri.

Han hade givetvis använt sig av psykologers och sk experters mantran och ställt upp på deras program som skulle göra honom from, men han hade ju skrattat åt det inombords…

Pedofiler skall låsas in länge och vill samhället att dom skall botas så får dom gärna hålla på med hokuspokus och saft och bulle terapi under sitt långa fängelsestraff och när dom kommer ut så skall det finnas ett idiotsäkert system som ser till att dom är bevakade 24/7 och aldrig kommer i kontakt med barn!

Lägg ner alla resurser på offren och dess familjer och försök att laga alla dessa barn som annars släpps vind för våg ut i vuxenlivet, vi vet ju redan hur livet kommer att se ut för offret annars!

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

1 thought on “De som kallar övergrepp för kärlek ska hållas borta från barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *