Sponsorer

I februari skrev vi om Ekeröpedofilen Robin som nyligen hade kommit ut från fängelset och skrivit sig på en fastighet på Tyresö som han inte hade någon anknytning till alls. Han bytte efternamn till ett mycket vanligt son namn och bodde i själva verket i en fastighet som familjen hade hyrt på Ingarö. 

Många familjer som var bosatta i närheten skrev till oss i ren vanmakt och undrade ”VAD KAN VI GÖRA FÖR ATT SKYDDA VÅRA BARN ?” För när Robin är ute så sitter alla barn inne. Leif GW har i videoklipp varnat för att det är stor risk för att Robin återfaller i brott, ändå ska han sitta mitt I ett villakvarter och grannarna står handfallna och tvingas hålla barnen inlåsta.

När Hanif Bali idag skrev om Ekeröpedofilen så blev mina ögon ganska stora och runda, Robin hade nämligen tidigare inget sekretesskydd, så jag tänkte förbluffad att Hanif nog ändå har lite faktafel men när jag knapprade in Robins personnummer så visade det sig att Hanif hade helt rätt, idioten är sekretesskyddad.

Med Leif GWs ord om stor risk för återfall i brott visar man tydligt att pedofilens rätt till en trygg tillvaro går långt före barnens rätt till trygghet. 

Vad hände egentligen som föranledde att Robin och hans familj nu är sekretessskyddade av svenska staten ? 

En del av grannfamiljerna där han hade bosatt sig efter fängelsestraffet var väldigt upprörda så de kontaktade hyresvärden och krävde att hon skulle säga upp hyresavtalet, vilket hon gjorde. Man blev alltså av med honom från orten men familjen insåg att de kommer att få flytta runt som cirkusfolk, sålänge som de inte får ett sekretesskydd att gömma sig bakom.

Som jag beskrev honom i februari så ser Robin ut som killen på Kalles kaviar tuben. På gamla adressen hade Robin Saaben som han använde när han försökte kidnappa 10-åringen stående på tomten så under förutsättning att han inte skrotat den och flyttat hemifrån så bör man vara vaksam om man under de senaste 2-3 månaderna fått en halvaggressiv gubbe (pappan), killen från Kalles kaviartuben (pedoraptorn) och en tant som grannar och som dessutom parkerar ett gammalt svart Saab 9-5 lik på tomten och vid koll på ratsit inte verkar stå folkbokförda på adressen som grannar. 

Del av texten från februari:

”Hade aldrig gissat att just han var pedofil, liten och blond, ser ut som killen på Kalles kaviartuben, han jobbade på macken, så man träffade honom i princip dagligen” berättade en som brukade handla på macken där Robin arbetade.

När Ekeröpedofilen Robin åkte fast efter att med våld ha tvingat in en tioårig flicka i bilen, så hittade man 42 584 barnpornografiska bilder i hans dator. En stor del av bilderna, var på väldigt unga barn som utsätts för våld eller tvång eller utnyttjas på annat särskilt hänsynslöst sätt.

Nu har vi alltså en kille som ser ut som ängeln Gabriel själv, jobbar på macken, och man träffar honom typ dagligen. Hans fantasier, tankar och handlingar får dock den värsta av skräckfilmer att framstå som tämligen lam. 

Många gånger så är det just den där personen som man aldrig skulle kunnat ana som är personen bakom domen. Visst skulle det vara tryggt och bra om alla pedofiler såg ut som bogeyman, men så är tyvärr inte fallet.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *