Sponsorer

Sitter och funderar på om journalisterna på svenska kvällsblaskor har en pedofil-vänlig liten ordlista på sitt skrivbord som används när man ska virka ihop artiklar om övergrepp, för att det inte ska låta riktigt lika illa som det faktiskt är.

I mitt vokabulär finns sannerligen inte termen spädbarnsporr, som kvällsposten ”råkade” skriva för ett tag sedan. Spädbarnporr betyder nämligen ”skildring av prostituerade spädbarn” och jag undrar, vad fick dessa våldtagna små barn betalt ? Välling ? Blöjor ?

Nu kliver även Expressen upp på scenen med ett pedofilvänligt vokabulär så det stinker när man hävdar att man har ”sex” med fjortonåringar. Till och med förövarna vet så väl att sexuella handlingar mot barn heter VÅLDTÄKT så hur kan dessa proffsiga journalister skriva om ”sex med fjortonåring” ?

Att FEPS och deras ”hobbyjournalister” som Expressen uttrycker det lyckades med något som deras proffsreporters inte klarat, nämligen att exponera den tröghet som finns i hela samhället, när någon försöker förhindra övergrepp av barn, det talar tydligt till etablerad massmedias nackdel, för när proffsjournalister inte längre gör vad de ska utan väger varje ord på guldvåg och tilldelas guldspadar för att begrava istället för att gräva då är det riktigt illa.

Aja baja Expressen och heja Josef Alexander och Roddy för att ni lyckats med något som proffsen inte klarar.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

3 thoughts on “Har journalisterna en pedofilvänlig ordlista ?

  1. Unbelievable!

    Kommer de någonsin ändra språket? Verkar finnas hos både unga och äldre journalister. Eller hos individer som Hanna Hellqvist som var på Carina Bergfeldts show och sa ”knulla med barn” om FF’s ex.

  2. Hej ni är så jätte starka & duktig som klarar att få fast pedofiler! Äntligen är det några som visar villka sjuka jä…r det finns! O lilla Örnsköldsvik fin det en hel del! O tyvär får dom jag vet jobba kvar inom bussbolaget o dom får köra barn mm! Jag hoppas dem blir filmad på Dumpen. Se o dom får känna på ett riktigt hårda straff!! O alla vet vilka dom är!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *