Sponsorer

En fotbollsspelare i premier league är gripen och misstänkt för sexualbrott mot barn enligt Aftonbladet och rubriken är satt så för att tidningen givetvis vill ha så många klick och besök som möjligt till artikeln.

Att att det är en fotbollsspelare skall göra det mer intressant att läsa tror tidningen men i verkligheten så spelar det ingen roll vilket yrke gärningsmannen har för pedofili förekommer i alla samhällsklasser och inom alla yrken.

Pedofiler är väldigt företagsamma och kan dupera hela sin omgivning och flyga under radarn i många sammanhang och vi vuxna hjälper till med att inte varken prata med våra barn om faror med att tex hänga för mycket på nätet där pedofiler smyger omkring på snart alla barnsajter.

För att komma till en nolltolerans i pedofilfrågan måste vi hela tiden prata med varandra och barnen och våga vara en jobbig jävel som har koll på barnens omgivning för att försäkra sig att det inte är enkelt för en barnvåldtäktsman att slinka med.

Pedofiler klarar sig undan då skammen hamnar hos offret istället för hos gärningsmannen och idag finns det peddokramare som tror och tycker att det är farligt när skammen hamnar hos gärningsmannen som då tydligen blir mindre benägen att söka hjälp för sina tankar och gärningar.

Peddokramarna sitter tydligen på en teori som även enligt dom finns statistik på att 30% av alla pedofiler är icke aktiva pedofiler och då tydligen helt ofarliga… Hur man kommit fram till den teorin och statistiken är inget dom vill prata om.

Om 30% är snälla pedofiler så är ju då 70% aktiva och är livsfarliga monster som absolut inte vill ha någon hjälp för dom har inga normala känslor för barn och vill inte heller bli störda i sin verksamhet.

Det finns långt gången forskning som visar att det finns en störning i hjärnan på alla undersökta pedofiler som gör det meningslöst att försöka med olika rehabiliteringsmetoder som vi här i Sverige vurmar för…

Pedofiler kan alltså vara fotbollsspelare och dom kan vara överläkare och till och med uteliggare men dom har gemensamt samma intresse och det är att få tillgång till barn därför hittar vi pedofiler i barnmiljö dvs vi behöver inte leta efter barnknullare inom äldreomsorgen!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *