Sponsorer

Flinten gungar i takt med Yasins fina sång som spelas på radion och Mållgan nynnar ”Jag har vitt, jag har brunt men det luktar bara grönt” Mållgan får lite ångest när Yasin sjunger: ”Sho beddek beddek hashish” och tänker att det kanske hörs på brytningen att han är svensk när han har svårt att hänga med i texten.

Mållgans presstalesman tittar in för att diskutera att antalet anmälda sexualbrott mot barn skjutit i höjden. 

-Jamen vafaan hur svårt ska det vara? 416 dömda, det är väl inte så många på en hel befolkning svarar Mållgan. 

-Men asså antalet anmälda sexualbrott mot barn är 18.000 per år, och mörkertalet beräknas ligga på 90.000 säger Mållgans presstalesman, och tar betäckning bakom dörren för att undvika att ännu en gång få en häftapparat i skallen.

”Pang” där flög häftapparaten, och Mållgan skriker:

fokusera på procenten din idiot, vi har ökat antalet fällande domar med åtta procent.

Efter vredesutbrottet fortsätter Mållgans flint att vagga i takt med Yasins sång och han är rörande överens med musikchefen på p3 om att den konstnärliga friheten är mycket viktig. Mållgan rappar vidare:

”Jag har huvudet i spelet jag stashar varje sedel, jag följer inga regler vi släpper bara mord vi borde bli torpeder”

Mållgan filosoferar för sig själv, att man faktiskt inte är mer än människa, även om man nu är justitieminister. Det är ju väldigt irriterande när man förväntar sig att en stackars justitieminister skulle vara synsk, för hur skulle Mållgan kunnat veta att det skulle bli så populärt att knarka när han för tjugo år sedan lovade att skulle städa bort allt knark ?

Morgan Johansson 2002

Och hur kan man ens begära att en ensam liten justitieminister ska kunna motarbeta alla Sveriges pedofiler? Barn har ju faktiskt blivit våldtagna i alla tider, och trots allt så har antalet fällande domar ökat från 385 till 416 stycken per år.

Telefonen ringer och Mållgan blir informerad att förtroendet för honom sjunkit med 87 procentenheter. Högröd I huvudet skriker han: -JAG SKA BARA skriva klart mitt inlägg på Twitter, men ta bort straffrabatten då för helvete.

Mållgan har nämligen lärt sig av Alfons Åberg att det som inte måste göras idag kan skjutas upp till morgondagen. 

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *