Sponsorer

Idag finns det grupper i samhället som vill normalisera pedofili och menar att jag och dumpen orsakar större problem än vad pedofilerna står för.

Peddokramarna menar att vi på dumpen med våra budskap gör det svårt för pedofiler att söka hjälp och vård men vill verkligen en pedofil ha hjälp eller vård? Pedofiler lever i förnekelse och tänker inte på några offer utan bara på sig själv!

Offren däremot behöver hjälp från samhället men får klara den biten själv utan någon som helst förståelse från större delen av samhället.

Jag själv har under dom två senaste åren kommit ikapp mig själv och har tvingat mig att gå igenom mitt liv och mina val jag har gjort. Att jag har gjort det nu och inte långt innan beror på att jag har ändrat riktning i livet och har varken druckit eller tagit nåt annat på snart två år.

När jag har varit nykter så här länge blev det oundvikligt att inte leta efter orsaker varför jag har levt som jag gjort, att leva med ett flyktbeteende som jag gjort och som jag i mycket fortfarande gör är en direkt förlängning av vad jag utsattes för.

Jag tror alla som har varit utsatt för övergrepp känner igen sig i min historia, vi var tvungna tidigt att bli vuxna och vi byggde upp ett hårt försvar och släpper sällan in någon på ett personligt plan.

Jag har hela livet levt med känslan att bli sviken och aldrig kunna lita på någon och det gör att man egentligen aldrig slappnar av. Det gör att missbruk lätt kommer in i bilden för när man är på fyllan släpper skyddsmuren in känslor och det är lättare för en kort stund att hantera det.

Jag har hela mitt liv försökt springa ifrån mig själv och aldrig titta i backspegeln men inser nu att det är väldigt viktigt att analysera varför samma problem alltid uppstår och hur jag skall försöka undvika att upprepa mönstret.

Vi överlevare är överrepresenterade i all statistik när det kommer till missbruk, självmord mm och vi får en skakig resa genom livet på grund av vad en vuxen person utsatte oss för i ung ålder.

Att behöva lyssna på människor som hävdar att dom flesta pedofiler är schyssta och inte alla förgriper sig på barn utan dom bara fantiserar om det.

Vi måste förstå att vi måste skydda våra barn och då får helt enkelt pedofiler leva med att deras plats i samhället får bli totalt övervakad både med medicinering och GPS fotboja och daglig anmälningsplikt.

Den fromma pedofilen existerar inte, har man som jag läst så många förundersökningar och domar tappar man lätt tron på mänskligheten och Sverige som rättstat!

Pedofiler klagar bara när dom blir påkomna och är ofta dömda mot sitt nekande så vad är det som får peddokramarna att tro att pedofiler vill ha hjälp och vård?

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

2 thoughts on “Myten om den fromma pedofilen

 1. Hej Patrik,
  Även jag är en överlevare. Att bli utsatt för sexuella övergrepp från tidig barndom till tidigt vuxenliv av en mängd vuxna män har som du skriver gjort det svårt att navigera och fungera i livet. Men ngt som som det också bidragit till är att jag blivit en god människokännare. Vet att när det framkommit rykten om dig att du gjort än det ena än det andra så har jag alltid tänkt att nej, han är en rakryggad bra människa. Det har ju de senaste åren nu också visat att du är. Pedofiler och våldtäktsmän kan utåt sätt verka normala och passa in medans vi överlevare kan ha svårt att navigera i livet, förställa oss och inte klara att fungera utifrån en normalitetsnorm på grund av det vi blivit utsatta för. Jag är så trött på de som ömkar med pedofiler. Om de fått uppleva pedofilens totala brist på empati inför sitt offer så skulle de ändra uppfattning. Men antagligen klarar de inte att ta in hur pedofiler fungerar, då skulle hela deras värld sättas i gungning och de skulle få svårt att hantera verklighetens grymhet.

 2. Hej Patrik!
  Läser det daterat från 210718 på ”dumpen.se”. Grattis till två års nykterhet och att du verkar ”komma” vidare. Ja det är naturligtvis ALLTID barnet som ska skyddas från Pedofiler, och ALDRIG tvärtom. En av mina närmaste vänner hade en nära släkting som var Pedofil. Ska inte skriva här vad han gjorde med pedofilen. Men att inte ”vilja se” är enligt mig värre än att se och då inte agera. Det är starkt gjort av dig att gå ut med det du blivit utsatt för. Stort TACK!
  (Jag håller inte med dig i allt, men i stort anser jag att det du skriver och säger är bra!)
  Sköt om dig! Det är du värd!

  Mvh

  Martin Börjesson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *