Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Efter ha läst i olika medier om den 50 åriga mannen som står åtalad för en mängd övergrepp mot sina egna barn. Övergreppen har sadistiska inslag och för vidriga att återberätta här.

Han kommer bli dömd och få ett fängelsestraff som inte på långa vägar står i proportion till den skada han har gjort. Och i Sverige får han ju som bekant saft och bulle behandling av alla myndigheter och får sitta av sitt straff på nån all inclusive anstalt och får nätverka med likasinnade…

I Sverige är det förbjudet att föra register på dömda pedofiler och pedofilerna får efter avtjänat straff bosätta sig vart dom vill. Namnbyte och skyddad identitet är en garanti som dom flesta barnknullarna använder sig av med myndigheternas goda minne.

Bara den naiva peddokramaren tror att pedofilen efter några år på sexanstalten är ofarlig och förtjänar att få vandra fritt på våra gator utan någon som helst övervakning eller regler att följa. I dom flesta andra länder är pedofiler näst intill 100 procentiga återfallsförbrytare men inte i Sverige för där värnar vi för våra värsta brottslingar.

Elaine Ekswärd och jag började ett dokumentärprojekt för ett antal år sedan där vi träffade nästan alla partiledare och intervjuade dom i skolmiljö för att få dom att prata som medborgare och inte som politiker. Det visade sig att det är svårt att få något vettigt sagt som inte avvek från partiets politik men några visade i perioder ett mänskligt ansikte.

Värst var sossarnas dåvarande barnminister som partiet skickade istället för statsministern med motiveringen att barnministern är den som pratar om barn i partiet. Det visade sig att hon var stressad och bara gav oss en halvtimme istället för den timman vi bett om, hon var dessutom dåligt påläst och letade hela tiden i sina anteckningar vilket dom andra vi intervjuade inte behövde.

Hon refererade hela tiden till det svenska rättsväsendet och systemet hon litade blint på och ville inte höra på frågor om register eller liknande. Hon hade som ståndpunkt att i Sverige som rättssamhälle är brottslingar fria efter avtjänat straff och därför tjänar ett register inget till.

Vidare så hade hon inga problem med att en pedofil flyttar in i hennes kvarter för han har ju som sagt sonat sitt brott… Hon hade fullkomligt förtroende för domstolarna och såg inga konstigheter att pedofiler lämnar anstalten och börjar om med skyddad identitet.

Detta är det vi måste ändra på för givetvis kommer pedofilen som våldtog sina egna barn med sadistiska inslag komma ut från anstalten med ett uppdämt behov och tackar alla myndigheter och politiker som krattat manegen för honom.

Barnen som han utsatte för dom grova övergreppen har myndigheterna och politikerna glömt för längesen..

 

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X