En 25 årig man greps för en grov våldtäkt mot en minderårig pojke efter dom hade haft kontakt på Snapchat och det visar sig att 25 åringen egentligen borde ha suttit i fängelse för en barnvåldtäkt som han blev dömd för 2019 men i och med han har överklagat domen så har han fått gå fri ute i samhället.

Tingsrätten och åklagaren för domen från 2019 ansåg att det inte fanns skäl nog att våldtäktsmannen skulle vara häktad under tiden målet kom upp i hovrätten. Domen från 2019 innefattar övergrepp på 17 barn varav en våldtäkt och nu så kunde ha en gång till våldta ett barn!

Att han har fått gå fri under tiden han överklagade domen från tingsrätten motiverar åklagaren med att när första brottet begicks så var gärningsmannen ”bara” 17 år och därför fick han leva som vanligt under tiden fallet skulle upp i hovrätten nu i september.

Som vanligt skyller alla inblandade på allt och alla, fallet har legat hos polisen och därför kan inte hovrätten beskyllas för något menar åklagaren. Men vem tar ansvar för gärningarna som den nu 25 åriga barnvåldtäktsmannen? Han själv nekar till gärningarna som i princip alla pedofiler gör.

Det är hög tid att tjänstemannaansvaret införs igen som socialdemokraterna med Palme i spetsen mjukade upp så att ingen tar ansvar för beslut som går åt helvete!

Den nu 25 åriga förövaren har valsat runt bland alla olika instanser och myndigheter och med Sveriges straffskalor och straffrabatter så lämnar han en mängd offer efter sig och får sympatistöd fån peddokramarna och alla myndigheter som har stöttat honom i hans rätt att få vara pedofil!

Det är en sjuk tid vi lever i med tanke på alla dessa barn han har förstört för livet som nu får försöka samla ihop spillrorna och lita på sin egna familj löser ett drägligt liv för offret blir än en gång straffad och den här gången av myndigheterna.

Sista offret som pedofilen våldtog får nu leva med mardrömmen att ha träffat på monstret som han nu får läsa i media inte skulle vara utsläppt i samhället… Är det någon som tror att gärningsmannen kommer att ändra sitt liv och sluta att våldta barn nu när han kommer få några år på all inclusive anstalten där hans likasinnade kompisar sitter? 

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X