Den så kallade ”rinkebypedofilen” har samlat och egenproducerat grova våldtäkter på barn en del så unga som ett till två år.

Han var omtyckt av grannar och fick ofta sitta barnvakt och det var då många av dom filmade övergreppen begicks, pedofilen hade så mycket filmat material så polisen behövde en hel dag för att tömma lägenheten i Rinkeby på allt material.

Enligt expressen så sa han själv att polisen kommer behöva tio år för att gå igenom alla grova övergrepp han hade filmat. Det är lätt att ställa sig frågan hur detta kunde fortgå i så många år? Enligt honom själv och med stöd av materialet så har pedofilen begått övergrepp i runt trettio år. 

Det borde vara skottpengar på såna som mig har han sagt i förhör och han är även besviken att den sinnesundersökningen som är gjord visar att han inte var och inte heller är sjuk utan han är en pedofil som utnyttjade förtroendet han lyckades skapa runt sin person.

Vad kommer då straffet bli? Förmodligen blir det väl ett av det strängaste straffet på skalan som kommer rendera i runt sex till sju år i fängelse som han givetvis kommer få avtjäna på en specialanstalt och där han blir något av en celebritet och får nätverka bekymmerfritt med likasinnade.

Vi på dumpen valde att länka till ett reportage där hans identitet avslöjades vilket ligger i ett allmänintresse då han dels självklart har fler offer som inte kommer identifieras för han har varit extremt aktiv under så många år, sen så kommer ju han komma ut ur fängelset om ett tag och byta vistelseort och namn för att fortsätta våldta barn och då måste allmänheten bli varnad.  

Ni som inte tycker att det finns ett allmänintresse behöver inte följa länken där ni får reda på vem rinkebypedofilen för vi kommer använda oss av den länken igen. Samtidigt kan ni som inte tycker att pedofiler skall hängas ut ta en funderare på varför tex jag alltid finns med i media när jag kört för fort eller varför min deklaration skall blåsas upp så alla kan se hur mycket jag tjänar?

Har vi verkligen råd med att bry oss om personlig integritet för en barnknullare som garanterat inte har någon ånger som dessutom kommer att försöka komma i kontakt med barn igen? Givetvis har vi inte råd med det och inte heller kan vi bry oss om peddokramarnas ojandes om att pedofiler blir stigmatiserade för inte fan har rinkebypedofilen ägnat en tanke åt offret inte heller har han tänkt att söka hjälp.

Rinkebypedofilen skall hållas inlåst väldigt länge och efter avtjänat straff borde det finnas en kombination av kemiskkastrering , elektronisk övervakning och anmälningsplikt dagligen.

Men om peddokramarna får bestämma så kommer han få räkmacka genom hela fängelsevistelsen och all hjälp av myndigheterna att etablera sig när han kommer ut igen…

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

 

https://www.expressen.se/nyheter/pedofilens-ord-polisen–far-titta-pa-film-i-tio-ar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X