Sponsorer

Sitter och läser domen och artikeln om monstret som våldtog en flicka över 800 gånger. Polisen har återigen gjort en grym insats, men jag blir precis spyfärdig av såväl straffsatser som skadestånd. 

450.000 i skadestånd och 12 års fängelse låter kanske mycket, men slår man ut det på 800 gånger, så blir skadeståndet 562 spänn och sex dagars fängelse per våldtäkt. 

Hur kan vi ha ett rättssystem med maxstraff som gör att straffvärdet för monster som våldtar barn många gånger påminner om rabatter som man får när man köper tio och betalar för fem på City-Gross, och hur kan rabatten även omfattas så att skadeståndet för en våldtäkt motsvarar kostnaden för två biobiljetter med popcorn och läsk. 

Ajabaja Svenska staten, detta är en vidrig kränkning mot ett barn som blivit våldtaget. 

Länk till dom och artikel längre ner på sidan.

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

https://www.expressen.se/kvallsposten/vuxen-man-doms-for–800-barnvaldtakter/?referrer=todays-news

1 thought on “Skadestånd för våldtäkt av barn 562 kr

  1. Det går inte att kommentera utan att dra ”olycka” över mig själv!! Jag anser att det bara finns ett straff för dessa ”Djävulen’s hantlangare” och det står jag för!! I biblen, står det att läsa!! Den som ”ger sig på guds barn, skall dömas till att bli bunden till en kvarnsten och kastad i havet!!! (fri tolkning av mig)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *