Sponsorer

När Morgan Johansson hävdar att svensk kriminalvård har kompetens att bota någonting som på resten av planeten betraktas som en obotlig störning, så gör han det med en hybris som får självaste Ikaros att framstå som ganska blygsam i sitt försök att flyga till solen på vingar av vax.

Varje gång som en pedoraptor släpps från fängelset så släpps ett nytt forskningsobjekt ut. När man inte kan garantera att man faktiskt hittat ett verksamt botemedel för en störning som förstör barndomen och stora delar av livet för människor, så är det en kränkning för alla som är barn idag att man vågar sätta deras liv och välbefinnande på spel för att ”det kanske går denna gången” Det räcker inte med att tro och hopp när insatsen är det mest värdefulla som vi har.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

2 thoughts on “Hybris som kostar liv

  1. Det är vansinne.
    Första steget är ju att se till att straffen skärps. Innehav av barnpornografi – automatiskt minst 5 års fängelse osv. Det ska inte gå att säga ”jag trodde hen var äldre”. Det är din jävla skyldighet att att veta säkert, annars får du avstå!

    Jag är absolut för att släppa ut dem efter avtjänat straff, men då endast om de är kemiskt kastrerade och fortsätter att vara det, att de har fotboja på sig som larmar om de är på förbjudna platser och de ska inte heller ha tillgång till internet hur som helst.

    Ännu hellre: att de får bo och arbeta i låsta områden där deras internetanvändning ständigt övervakas, där de kan ha egna samhällen med allt som behövs.

    Annars kan de gott sitta där de sitter. Och för att minska kostnaderna kan de odla sin egen mat, städa och göra alla andra göromål som behövs.

  2. Pedofili är en störning som inte går att bota. Återfallsfrekvensen är extremt hög. Man offrar barns liv på bekostnad av peddonas frihet. När ska makthavarna inse detta. Forskningen är entydig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *