Sponsorer

#tbt En av dom få gångerna jag varit på idrottsgalan i Globen som det förmodligen hette då. Jag ser extremt trött ut eller bara packad men kan nog ta gift på att det är en kombination av både och…

Idrottsgalan är firmafesten för idrotten där hela spektrumet av idrottsfolk träffas och jag minns den gången jag fick @svtsport Sportspegelns pris för min bok ”Det du inte såg”.

Jag skulle jag ta emot priset alldeles i slutet på galan vilket innebär att man blir sittandes i väldigt många timmar till bords och det brukar bli så att jag hamnar på det törstigaste bordet av nån konstig anledning…

Nu var arrangörerna väldigt oroade att jag skulle supa till och gå upp på scenen och ta emot priset sketfull i direktsändning så dom försökte strypa serveringen just till vårt bord men det funkar inte med såna dåliga tricks.

Är det nåt som en större del av serveringspersonalen blir då är det starstrucked så sprit når alltid fram om man vill ha.

Nu är det så att jag inte heller har nån lust att offentligt vara packad och vara med i tv när jag emottar ett sånt prestigefyllt pris.

Men det var skitkul att spela dragen när arrangören och sportspegelnfolk var framme vid vårt bord och kontrollerade vad jag hade i glasen… Nu drack jag bara vatten fram tills ceremonin och vad jag kommer ihåg så drack jag nog ikapp mina bordsgrannar ganska så snabbt efteråt…

Men bilden är från nåt annat år och där var det nog inte bara vatten i glasen, det är inte så ofta jag ber nån kändis om att få ta en bild men dessa två herrar cementerade mitt idrottsintresse för vi fick alltid ledigt när Stenmark körde mot dom, Phil och Steve Mahre är hjältar för min generation ute i Frölunda för dom fick oss att slippa tråkiga lektioner för att istället kolla alpina världscupen i uppehållsrummet😀

@idrottsgalan #slalom #downhill #stenmark

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *