Sponsorer

Idag fick Sara Nilsson domen av Facebook att hon är inte välkommen längre varken som medarbetare i gruppen eller som privatperson, jag tror att Facebook har tagit på sig en allt för stor kostym nu när dom hotar yttrandefriheten som faktiskt råder här i Sverige.

Vi kommer sätta oss med advokater i dagarna för att se om vi kan få ihop ett case för det är för tillfället 40000 medlemmar i den stora gruppen och sen har vi några undergrupper som är väldigt viktiga för överlevare.

Jag tar Facebooks totalt empatilösa beslut att stänga ner gruppen och stänga av Sara personligt och fruktansvärt kränkande och det förstör för tillfället för väldigt många överlevare chansen att få träffa andra som har samma historia, även familjemedlemmar till överlevare som nu har fått möjligheten att utbyta erfarenheter blir av med den möjligheten.

Varför stänger Facebook ner oss? Hets mot folkgrupp svamlas det om och vi har tydligen förföljt människor för deras sexuella läggning… Dom som gapat mest är sojamjölksboysen och militanta-näsringar men även hbtq falanger har börjat skramla!

Vi låter inte ett sånt här litet väg gupp stoppa oss utan istället så gasar vi på och växlar upp, ni som läser det här har hittat hit till dumpen.se som vi själva bestämmer över och vi kommer ta ut svängarna ordentligt!

Det sprängdes en gigantisk peddofilring enligt media som har sitt säte i Tyskland, det är ju egentligen en sajt för pedofiler som har i runda slängar 400.000 medlemmar… Så det är något mer än vad vi motståndare på 40000 har, men det räckte för att Facebook tyckte synd om barnvåldtäktsmännen.

Sajten Lolipop ligger på Darknet som måste vara nåt av nivåerna som beskrivs i Dantes inferno om man nu skulle vara troende. Vi har spioner överallt och så även på Darknet och där har det redan utryckts oro över att vi går hårt på dessa äckliga svin till barnvåldtäktsmän så det är väl ingen svår gissning att många utav svinen med hjälp av pk-eliten och godhetsknarkarna med säte på Söder massanmäler facebookgruppen.

När jag läser om den gemensamma polisaktionen med razzian mot peddosajten som enligt svensk polis kan ha förgreningar i Sverige så är det inte heller nån svår gissningslek att en mängd av svinen är svenskar för internet har inga landsgränser…

Jag läste en kommentar från svensk polis att nu börjar jobbet att försöka identifiera barnen som blir våldtagna och skändade som fanns på sajten i tusental och det är ett tungt men så viktigt jobb. Jag har träffat utredare som berättar hur fruktansvärt hemskt det är att tvingas se när ett litet spädbarn blir penetrerat av en stönande vuxen man med full erektion.. Tänk då efter att det sitter tusentals ja kanske hundratusentals män och runkar med filmerna som motiv!

Ni peddokramare är enligt mig lika skyldiga när ni svänger er med statistik som inte finns, ni hävdar att 30% är icke utövande pedofiler så dom skall in i värmen och skall få vara med i Pridetåget som alla andra minoriteter, men det är enligt lag i Sverige att inneha och dela filmer med barn som blir våldtagna!

Räkna själva procenten på 400.000 pedofiler på en sajt enligt godhetsknarkarna är då 30% som oss alla andra… Då har vi 70% kvar vem har koll på dom? Det här inlägget blev lite långt men det gör så jävla ont i hjärtat som överlevare att så många barn far illa och vi har en grupp som vill normalisera skiten!

Under tiden jag skrev detta så är jag fullt medveten att övergreppen fortsätter och många barn blev våldtagna under den här kvarten det tog mig att plita ner texten.

/Patrik
Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

4 thoughts on “Verklighetens Dantes inferno

  1. Är själv Hbtq-person. Avskyr daltandet med kriminella. Pedofiler hör inte hemma i prideparaden.

  2. Det finns en web med namnet signal och telegram dem kommer dem inte åt , sen säger en att lagar och annat på island gör att en server där inte kan släckas ner om man tex har nån form av register , eller annat relevant .eller bara låter yttrandefrihet vara detta och inte något som kallas det , det iär det ju nte i Sverige sedan länge.
    KRÄNKNINGAR AV MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER
    ARTIKEL 19 – YTTRANDEFRIHET
    ”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.
    Detta med artikel 19 gäller tydligen inte Sverige .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *