Sponsorer

Jag inser att mitt förflutna kommer att jaga ikapp mig som en skenande galopphäst. Man kommer att använda precis alla bollträn för att vi inte ska lyckas med att få stopp på på pedoraptorerna, och jag vet att det kan komma en dag, när Patriks namn kan bli nedsvärtat på grund av att han samarbetar med mig, för vem är jag egentligen? 

Det ska jag berätta för att vi ska slippa läsa det på löpsedlarna som ett försök att rycka undan vår trovärdighet i kampen för alla barns rätt att växa upp utan övergrepp.

Som ni vet, så heter jag Sara. Vad ni kanske inte vet, är att jag har bakgrund som tung missbrukare. När mattan rycktes bort under mina fötter för ett tiotal år sedan, min sambo hängde sig, mitt hus brann ner och jag blev tvungen att sälja mitt företag, så gick jag rakt in i ett tungt missbruk. 

Idag, så har jag tagit mig därifrån, och är frisk som en fisk, många av mina sorgesystrar och sorgebröder har dock inte det och en stor del av dessa trasiga själar har en uppväxt bakom sig, som man inte önskar sin värsta fiende. 

Jag är alltså bara en helt vanlig dampskalle, förvisso särbegåvad, men ingen professor eller hot-shot på något sätt. Mitt engagemang är dock med själ och hjärta, och jag önskar inte att något barn som växer upp idag, ska behöva landa där jag en gång var. Att sitta och frysa i en bil mitt i vintern, på grund av att man sitter fast i ett träsk av tragedier från det förflutna och att önska att varje dag i livet vore den sista, är ingenting som vi vill att dagens unga ska behöva gå igenom och tro mig, jag vet så väl hur det är.

Patrik vet att jag tagit mig från ett helvete för att komma dit där jag är idag, och han vet att jag i likhet med honom, är beredd att gå igenom ännu ett för att alla som varit utsatta för övergrepp ska få adekvat vård, och för att alla barn ska få rätt till en trygg uppväxt. På bilden ser ni mig för 10 år sedan, och jag är ett levande bevis på att så länge som hjärtat slår, så är det inte för sent.

Nu kör vi så det ryker – för alla barns rätt att växa upp utan sexuella övergrepp. 

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

19 thoughts on “Låt inte ditt förflutna definiera framtiden

 1. Tack för din berättelse, för att du delade med dig av din starka berättelse. Du är så stark och gör ett fantastiskt jobb både med din egen kamp du gått igenom och med den kamp du har nu för att skapa en tryggare värld för alla barn, jag beundrar din styrka, målmedvetenhet och envishet och du har ett hjärta av guld.
  Heja Dig!

  1. Tack ❤ Jag ska ärligt säga att jag var livrädd, men bara tanken på att man kommer att hänga ut mig för att svärta ner Patrik gör mig 🤮 Han är väldigt sällsynt, med sitt stora hjärta och att han inte sätter sig till doms, så ibland är det bättre att förekomma..

 2. Fina och härliga sara ❤ Blir så ledsen av att läsa allt du skriver. Och det går rakt in i hjärtat. Kram till dig. ❤

 3. Du är helt ärlig och rätt!
  Jag visste givetvis om,endel av den svåra tid som varit tidigare i ditt liv. Du har inget alls dolt!
  Att du NU är (hel & rätt Sara idag),,och att den svåra tiden du lämnat bakom dig,är förbi,det vet jag okså!
  (Stark och Rätt) nu!
  Andra,som inte förstår det,,de borde isf. ransaka sina egna liv!
  Vad som hände med de onda på FB & Messenger,kanske bara de vet,själva. (Ofattbar ond Avund),tror iaf. jag!
  @.

 4. Underbara du, har aldrig varit utsatt men blir starkt berörd av din berättelse. Att vända det negativa till en kraft framåt. DU ÄR EN SANN KRIGARE för alla svaga, Patrik med😉

 5. Att vårat förflutna inte nödvändigtvis behöver vara detsamma som våran framtid är du ett levade exempel på Sara. Lika lite kommer facebook kunna påverka det som du/vi kämpar för. du har alltid haft många järn i elden så att det här kommer att bli bra tvekar jag inte en sekund på.

 6. Du är verkligen en kämpe och förebild. Starkt av dig att komma igen och kämpa för utsatta barn. Så tacksam att det är just du som går i täten med Patrik.💕

 7. 🍒💙 Historien kan vi endast lära av💛 tror ja kan tala för dom flesta 🌹vi alla älskar er o ert arbete för alla dessa barn som behöver hjälp o stöd✌️❤️

 8. Tack fina människa för att du ger av dig själv och för att du försvarar de svagaste ❤

 9. Jag känner med dig. Det är så svårt att förklara minsta lilla otäcka händelse får mig att bli alkis i en eller två veckor nuförtiden, sen kommer jag tillbaka för jag har ett tryggt liv i grunden. Det är så orättvist dom som har förstört mitt liv dom behöver nog inte känna som jag känt, dom hade kunnat byggt upp ett liv med bra ekonomi bra förutsättningar, Nu är jag i den åldern där fula gubbar va nåt som fanns i samhället men inget nån myndighet eller polis skulle befatta sig med knappast någon annan heller det skulle sopas under mattan. Livet är orättvist Lycka till i framtiden

 10. Du är grym Sara,oavsett vad du har för förflutet ♥️O ett missbruk väljer man inte,men att ta sig ur ett visar bara hur stark man är. Det du o Patrik gör är sååå jävla fantastisk o underbart ♥️♥️♥️All kärlek o styrka till er,ni är bäst 👍🙏♥️

 11. Är fylld av beundran för din styrka och ditt engagemang.
  Patrik har hittat den perfekta parhästen. 🙂
  Kör hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *