Sponsorer

Genom att studera de träsk av tragedier som offren för övergrepp hamnar i, så får vi också en klar bild över pedofilernas farlighetsgrad. Därmed ska det även vara en självklarhet att någon som förstör ett helt liv för någon annan, får lika långa konsekvenser för övergreppet som offret.

Efter att ha sammanställt enkäten om vilka problem som väntar någon som vuxen, när man i ung ålder blivit utsatt för sexuella övergrepp, så är jag riktigt jävla jättearg, att man ens dristar sig till att lägga krutet på att domesticera pedofiler, och försöka förvandla livs levande tyrannosaurusar till gulliga teddybjörns-dinosaurier, som kan få ligga i barnens sängar efter något år på kåken.

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

1 thought on “Resultat från enkäten

  1. Denna information måste nå makthavarna så att något görs. En gång för alla. Fattar inte att det ska vara så svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *