Sponsorer

Vi behöver inte leta bland flygloggar till Epsteins ö eller i gamla serietidningar för att hitta människor som förgriper sig på barn. Teorier om illuminati och gamla amerikanska presidenter gör debatten om övergrepp av barn till ogripbar.

Ett av fem barn blir någon gång utsatta för sexuella övergrepp, och det är av största vikt att vi håller oss här och nu, för att få bukt med problem, lika rykande aktuella idag, som när någon gubbe en gång i tiden ritade Mimmi-Pigg med snorreformad klänning.

Jorden är väldigt rund, pedofiler finns i verkligheten och det blir bara en taskig fokusöverflytt om man tolkar in symboler och tecken istället för att prata om pedofili, och dom problem som övergreppen faktiskt orsakar.

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *