Hej Alla
❤❤❤

I USA har man secret service, en hemlig federal brottsbekämpande myndighet som gör brottsutredningar och skyddar amerikanska politiska ledare, deras familjer och besökande stats- eller regeringschefer.

Med ett lillebror-komplex som inte går av för hackor så har vi Sverige har vi public service, en statlig informationskanal som gör brottsutredningar, och rättfärdigar kända svenskar och deras bekanta som kanske varit ute och slirat lite l häftigt i våtmarker.

Att man låter juridikens VonAnka, herr Lambertz yttra sig nedsättande i direktsänd TV om någon som anmält honom för våldtäkt, för att fylla sina egna syften, det är jävligt äckligt, att inte bryta direktsändningen direkt vid ordet ”lögnerska” gör att kanalens trovärdighet sjunker som en rysk ubåt.

När sedan Federley, likt Jesus Kristus återuppstår strax efter påsk med nya fräscha politiska ambitioner, så sker återupståndelsen till skillnad från Jesus med lika mycket värdighet som en överkörd daggmask. Återigen gör Public service gör vad man kan för att sopa ren banan framför curlingsstenen Federley, och låter honom blåljuga på bästa sändningstid, så att han kan nå sina politiska mål. Det faller sig nämligen utanför sakens orimlighet att herr Federley inte haft en grön aning om att hans ex faktiskt suttit inne i nio år, och visste han det, så borde han definitivt i egenskap av politiker ha tillräckligt god kännedom om att det inte räcker med ett foto på en naken unge utan att det faktiskt krävs synnerligen grova övergrepp för att någon ska dömas till nio års fängelse,

Som om det inte räckte med två vagnar på public-cirkus karavanen så hakar vi på ett tredje släp.

Nu är det dags för Zoran Ismail att slänga på sin trailer, och böla ut om att svenska folket slutade tycka att han var rolig efter han slirat i träskmark. Kan vi kanske förvänta oss en come-back i bästa Federley stil även här ? Nu när även han genomgått public service reningsbad.

Sista, men i särklass mest stinkande vagnen i karavanen är dokumentären ”Att rädda ett barn”, där public service använder sina muskler för att rentvå någon som i alla andra länder än Sverige skulle bli fälld på den bevisning som faktiskt existerar. SVT tar parti, för en part och låter andra parten förbli ohörd då hon satt häktad för att ha följt barnkonventionen och fört bort sin son. Att sedan krydda vi hela farsen med en rad tidningsartiklar om att mamman skulle ha psykisk sjukdom, trots att antalet diagnoser i hennes journaler är lika med NOLL, gör att även tidningarnas trovärdighet sjunker till just NOLL.

Producerar man ”dokumentärer” utan alla parters medverkan, då ena parten inte vill eller har möjlighet att medverka så frångår man totalt de riktlinjer för media som innebär att nyheter ska vara faktabaserade och belysa saker från olika perspektiv, och slutresultatet blir vidriga opinionsbildande program som resulterar i åsikter med folklig förankring i public-services vidriga tredskodoms-dokumentärer.

Med tanke på att jag har ”relativt” 🙄 god insyn i vissa faktiska omständigheter rörande en del av fallen, så kan jag med gott fog säga att Sverige är nog det enda landet på vår planet, där bevisbördan är såpass hög att herrarna slipper skaka galler. Å andra sidan så är vi även ganska ensamma om att ha en Lambertz som flexar mellan sidorna på skranket, och ena sekunden i högsta domstolen skapar prejudicerande domar, där bevisbördan för ett våldtäktsoffer blir skyhög, och i nästa sekund blir anklagad för samma brott, men likt en limbodansare passerar under sin egen ribba utan att ens böja nacken.

Nej, vi har nog en hel del att ändra på, för någonting är jävligt ruttet när barnen som i sammanhanget är de faktiska offren blir totalt fredlösa på bekostnad av ett gäng gubbar med tvivelaktig agenda som gång på gång tillåts böla på bästa sändningstid i rikssänd TV.

 Bidrag till chokladbollar så att jag och Patrik orkar skriva mer emottages tacksamt 🙂

7 thoughts on “Public secret service

  1. Svt bör nog kolla över lite vad som faktiskt är deras uppgift som public service, annars får dom nog se sig om efter ett nytt jobb snart.

  2. jag tycker inte att en person ska straffas för att hen haft umgänge med en dömd pedofil, jag var själv vän med en man i flera år tills dess att jag fick reda på att han varit dömd för barnporrsbrott i början på 2000-talet, en vill såklart tro det bästa om sina närmaste och givetvis ska en ta avstånd när det väl uppdagas men man kan inte hålla på o beställa papper ur belastningsregistret på alla en umgås med eller alla en dejtar/är tillsammans med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE NYHETER

sv Swedish
X