Sponsorer

Hej Alla
❤❤❤

Inte en chans i rymden att vi tänker snöa fast på problem med en plattform för sociala medier.
Vi vet vad och vem vi jobbar för, och vi lär inte tappa fokus

När Ragnar var mindre, och hade ett litet barns ordförråd, så brukade han rita teckningar. På så sätt försökte han förmedla sin skräck inför vad han blir utsatt för.

Jag har suttit i en vecka, med sorg i hjärtat och tittat på lille Ragnars teckningar, men mina tårar hjälper inte någon och därför sökte jag information om utsatta barns bilder. På svenskt territorium är det ytterst tunnsått med manualer eller studier om vad som är varningsflaggor i en teckning ritad av ett barn som är utsatt för sexuella övergrepp, men jag har hittat alldeles utmärkt material från USA och Australisen. Professor Freda Briggs, hade gedigen kunskap på området, hon avled tyvärr 2016, men hennes kunskap, den lever kvar och jag gör vad jag kan för att suga åt mig som en liten svamp.

När Ragnar, som jag skrev om för någon vecka sedan bodde växelvis hos sin mamma och pappa, så hade han hängt upp sina små konstverk hemma hos sin mamma, men när socialförvaltningen kom på besök, så uppmanades modern av socialsekreteraren att ta ner Ragnars hemska bilder. Idag, så bor Ragnar bor idag enbart hos fadern, som Ragnar ritar precis så som ett litet barn ritar sin förövare enligt Freda Briggs och hennes amerikanska forskarkollegor.

Jag kan tyvärr inte publicera Ragnars teckningar, med tanke på att Ragnars mamma kämpar för att få träffa honom, men jag visar andra bilder ritade av barn i varierande åldrar. En del är kopierade från manualer som jag läst, och en del är tack vare er rådiga människor som sparar era barns bilder. Samtliga skulle troligtvis socialförvaltningen inte skulle uppskatta upphängda.
Barnen ritar ofta sig själva i sällskap med förövaren med jättesur mun. Beroende på barnets ålder så kan förövarens ansikte ritas helt utan ansikte, med ansikte som ett garnnystan, eller i stigande ålder med synliga och tom. vassa tänder. Fler armar eller ben än två är inte ovanligt. Egna könsorganet markerat som ett garnnystan, och större barn ritar ut förövarens könsorgan, och förövaren är ofta jättestor i jämförelse med barnet.

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

1 thought on “Små konstnärer som försöker berätta..

  1. DET MÅSTE BLI KÄNNBARA STRAFF FÖR PEDOFILER,BARN ÄR INGA ”SEXLEKSAKER”FÖR VUXNA,DOM SKA LÅSAS IN OCH OFFREN SKA HA PROFFSHJÄLP SOM KAN OCH VILL HJÄLPA UTSATTA BARN/OCH NU VUXNA ,STIFTA LAGAR SOM INTE GÅR ATT ÄNDRA PÅ ELLER MISSTOLKAS AV LAGVRÄNGARE/EVA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *