Sponsorer

Sanningen bakom övergrepp höljs bakom mörkertal och bristerna på statligt finansierade studier av offrens konsekvenser  är som stora gapande hål.

Forskningen på förövare brister däremot inte. Karolinska, Childhood och Preventell är bara några av de som arbetar stenhårt för att man ska kunna domesticera rovdjur, och göra om dem till gosedjur genom en liten spruta här, ett piller där. Studierna avslutas sedan med gott resultat som baserats på följdfrågor till pedoraptorerna själva om de slutat tända på små människor I blöja

Är ljuset i tunneln enbart en simpel fokusöverflytt för att man faktiskt ska slippa sätta på sig hårdhandskarna och sluta bemöta ren  ondska med medmänsklighet?

Behandlingen som anses vara en stor framgång för forskningen och ett säkert kort för att barn ska slippa bli våldtagna är baserad på frivillighet. Biverkningarna av det testosteronsänkande preparat som används vid kemisk kastrering talas det tyst om, men med tanke på dessa fungerar behandlingen endast under förutsättning att förövaren själv är ytterst motiverad till förändring.

När det sedan kommer till uppföljning, så är det lite hipp som haver med tanke på att:

  • Kriminalvården har inte har koll på hur många som faktiskt fortsätter med behandling efter avtjänat straff.
  • Forskningsstudiernas utfall baseras på frågor till pedofilerna huruvida de känner sig mindre sugna på barn.
  • Behandlingen är baserad på frivillighet men skulle det bli tvångsbehandling, så går det finfint att köpa Testo på svarta marknaden för att på egen hand reglera testosteronnivåerna helt på egen hand.

Av överdrivet humana skäl sitter vår skattefinansierade sjukvård fastlimmade vid en överdriven form av humanism där resultatet påminner om satanism.

I strävan efter alla vuxna människors lika värde går man vilse i en labyrint av värdegrunder, där pedoraptorernas oinskränkta rätt att vistas bland barn värderas högre än barnens rätt till trygghet.

Oavsett hur snäll och talför pedoraptorn är,  så kommer denne aldrig någonsin att bli en person som barn vistas i närheten av barn. Lås in och svälj nyckeln, gör vad ni vill men håll dem borta från våra ungar tills ni lyckas förvandla hyenan till en tax. (Lycka till 🙄)

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *