Hej Alla
❤❤❤

Sitter här omgärdad av papper med det ena myndighetsbeslutet konstigare än det andra och jag undrar verkligen hur en del beslutsfattare tänker egentligen.

Är pedofilens rätt att få rätsida på ekonomin viktigare än offrets rätt att få ut ett skadestånd?
Ska man tro kronofogden så är det så, dessutom ligger det nära till hands att tro att man blir pedofil av för hög alkoholkonsumtion när man läser kronofogdens bedömning av Sannas rätt till sitt skadestånd.

Det är inte ofta som det händer, men när Sanna 9 år gick upp i tingsrätten för möta mannen som förgripit sig på henne, så blev han faktiskt dömd.

Domen blev enligt gängse praxis ett rent hån mot allt vad rättvisa heter. Ett skadestånd på 30 papp och en skyddstillsyn för att förgripa sig på en nioårig flicka ansåg tingsrätten vara en skälig straffpåföljd.

Nu har Sanna i 20 års tid stridit mot kronofogden för att faktiskt få pengarna utbetalda, och hon har hör och häpna fått ut 41 kronor I månaden, eller sammanlagt 10.000 kr, men nu får hon inte ut en spänn till då gärningsmannen beviljats skuldsanering.
Man anser man att risken för återfall I brott är liten med tanke på att han slutat dricka alkohol och man uttrycker tydligt i beslutet att gärningsmannens behov av ekonomisk rehabilitering väger tyngre än offrets rätt till sitt skadestånd.

“Kronofogden bedömer att NNs behov av ekonomisk rehabilitering väger tyngre än skadelidandes rätt att behålla sin fordringrätt ograverad”

“traumat borde du ha glömt och lagt bakom dig”

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra, och märker ni betalningen “sanna” så tillfaller hälften henne, så får hon kanske lite av skadeståndet iallafall.❤

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

Ett svar på ”När gärningsmannens rätt att få rätsida på sin ekonomi väger tyngst ?”
  1. Fast försäkringsbolaget
    lär knappast komma undan.
    Är ju dom som får ta smällen
    i samband när förövaren inte har pengar och nekar dom finns ju
    Brottsoffermyndigheten och vända sig till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.