Godmorgon alla 😊
❀❀❀❀❀❀❀

Hoppas er morgon börjat bĂ€ttre Ă€n min. 🙄
Min morgon började nÀmligen med Ärets första fluga som flög runt i mitt sovrum och lÀt bzzzzzzzz.
Jag rullade ihop en tidning för att kunna ta kÄl pÄ det lille fanskapet. Med hÄret pÄ Ànda och tidningen i högsta hugg och sÄ flaxade jag och flugan omkring dÀr en bra stund.
Jag var snabb, men flugan var snabbare. 😠
Flugan gömde sig och jag kokade en kopp kaffe istÀllet,
jÀttesur över att en pytteliten fluga lyckades förstöra min sömn klockan sex en söndagsmorgon.

DĂ„ ! dyker han upp igen !
Trots mÄnga Ärs arbete med en nÄgot bristande impulskontroll, sÄ finns det vissa lÀgen nÀr varken KBT eller gud fader sjÀlv hjÀlper, och nÀr flugan som förstörde min morgon satte sig pÄ kanten av mitt kaffeglas, sÄ blev det just ett sÄdant lÀge. Jag smÀllde för kung och fosterland. Flugan flög ivÀg och mitt kaffe ligger överallt utom i koppen.

Men inget ont som inte har nĂ„got gott med sig. 😊
Mitt I allt elÀnde, sÄ kan jag efter morgonens erfarenheter sÀga att storleken sÀger ingenting om hur störig man kan vara. Vi mÄ vara smÄ, men vi Àr mÄnga. Kan vi vara lika störiga som morgonens fluga och bajsa ner vÄra politikers kommentarsfÀlt pÄ sociala medier med pÄminnelser om att de mÄste komma ihÄg att skydda barnen frÄn övergrepp, sÄ blir det nog till slut lika svÄrt för dem att behÄlla sjÀlvkontrollen och fortsÀtta tiga, som det blev för mig, nÀr jag drog mitt eget kaffe i golvet för att en liten fluga satt och viftade pÄ vingarna pÄ kanten av min kaffeglas.

Vill ni hjÀlpa mig och Patrik i vÄrt arbete, sÄ Àr ni hjÀrtligt vÀlkomna att bidra.

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt sÄ nÄr du oss lÀttast pÄ telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se TillhandahÄllare: Sara Nilsson

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.