Sponsorer

Godmorgon alla 😊
❤❤❤❤❤❤❤

Hoppas er morgon börjat bättre än min. 🙄
Min morgon började nämligen med årets första fluga som flög runt i mitt sovrum och lät bzzzzzzzz.
Jag rullade ihop en tidning för att kunna ta kål på det lille fanskapet. Med håret på ända och tidningen i högsta hugg och så flaxade jag och flugan omkring där en bra stund.
Jag var snabb, men flugan var snabbare. 😠
Flugan gömde sig och jag kokade en kopp kaffe istället,
jättesur över att en pytteliten fluga lyckades förstöra min sömn klockan sex en söndagsmorgon.

Då ! dyker han upp igen !
Trots många års arbete med en något bristande impulskontroll, så finns det vissa lägen när varken KBT eller gud fader själv hjälper, och när flugan som förstörde min morgon satte sig på kanten av mitt kaffeglas, så blev det just ett sådant läge. Jag smällde för kung och fosterland. Flugan flög iväg och mitt kaffe ligger överallt utom i koppen.

Men inget ont som inte har något gott med sig. 😊
Mitt I allt elände, så kan jag efter morgonens erfarenheter säga att storleken säger ingenting om hur störig man kan vara. Vi må vara små, men vi är många. Kan vi vara lika störiga som morgonens fluga och bajsa ner våra politikers kommentarsfält på sociala medier med påminnelser om att de måste komma ihåg att skydda barnen från övergrepp, så blir det nog till slut lika svårt för dem att behålla självkontrollen och fortsätta tiga, som det blev för mig, när jag drog mitt eget kaffe i golvet för att en liten fluga satt och viftade på vingarna på kanten av min kaffeglas.

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *