Hej Alla
❤❤❤

Läskigt att Åklagarmyndigheten konstaterar lite lojt via sin hemsida att ”Sexualbrott tillhör de brott som är särskilt svåra att utreda.” ”Bevissvårigheter innebär att en stor del av brottsmisstankarna inte sällan läggs ned”
Jaha ? 🙊
Synnerligen smaklöst av myndigheten när man konstaterar att man har ett problem, men inte gör någonting åt det.

Åklagarmyndigheten fortsätter med ”Det är mycket vanligt att sexualbrott begås i slutna rum utan vittnen, ofta står ord mot ord”
Nähä? 🙉
Menar ni att pedoraptorer och våldtäktsmän inte agerar speciellt ofta på öppen gata ?
Sätter man då sig ner och rullar tummarna och konstaterar att det är ett faktum ?
Eller kavlar man upp ärmarna och löser problemet?

När polis Monica Dahlström-Lannes kavlade upp sina ärmar och utvecklade Eskilstunamodellen, steg uppklarningsprocenten för sexuella övergrepp av barn till 65% men sen kom polishögskolans rektor och satte stopp för den utbildningen. Kanske inte speciellt förvånande att rektorn som inte var förtjust i Eskilstunamodellen var kapten klänning.

Monica har förvisso gått i pension, men om man bönar och ber, så är jag helt säker på att någon som vigt hela sitt yrkesverksamma liv till att arbeta för barnens rätt att växa upp utan övergrepp faktiskt skulle hoppa in och hjälpa så att man kan ta vid där kapten klänning bromsade.

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X