Sponsorer

Laundrup är tidigare dömd för strypvåld mot en vuxen kvinna. Här valde han med romantikerns modus operandi att försöka rekrytera ett barn för att tillfredsställa hans sexuella lustar. När det blev en vuxen som kom till hans träff istället för ett barn så älgade han iväg i rask takt.

 

20 thoughts on “Laundrup Skåne #498

  1. Kristus vad många varningsflaggor den där tönten producerade. Man behöver inte vara professor i fysik för att lista ut vad han gjorde i Hamburg.

  2. Oribs princessa omfg. Jobbar me ungdomar? Isf mindre lämpligt. Han verkar ju leva in en drömvärld. Vara tillsammans mm. Fyfan. Ingen som ska vara runt barn

  3. Så synd, han ser inte ens så gammal ut. Jag vet att han är 30, men jämfört med många andra här som ser ut som de är 60 år. Det gör det såklart inte bättre, men det är synd att han gör så här. Jag vet att en 30-åring inte genuint tror att de har en framtid med en flicka under 15 år, så med tanke på att han ville utnyttja detta och att alla som inte har levt under en sten vet att gränsen i Sverige går vid 15, borde en tumregel vara att aldrig gå under 18 år. Jag, som är vuxen, skulle aldrig vilja ha någon som ens var under 20. Men det är jag, och de måste veta riskerna och tar de dem får de också konsekvenserna. Många av dessa som gjort detta har kommit undan i så många år, med så många som måste leva med detta för alltid. Om du som syns i videon läser här: snälla, sök hjälp. Det finns hjälp att få, och sök vuxna i framtiden.

  4. Men alltså, bor denna man på ett gruppboende?? På riktigt, är han inte vuxen psykiskt eller är det bara ren och skär groomning han pysslar med?
    Jag blir faktiskt fundersam på riktigt!!

    Tack bästa dumpen! ❤️

  5. Snubben verkar genuint seg i huvudet, han kommunicerar som om han vore 12 fortfarande samt väldigt manipulativ/påtryckande.

    Vidrig.

    1. Utan att spekulera eftersom vi omöjligt kan veta, men i sådana här fall kan det handla om en diagnos eller att han anpassar sig efter barnet. Han kanske tror att barnet vill prata med någon som pratar mer på barnets nivå än en ‘tråkig’ vuxen. Dessutom är han inte särskilt gammal, så han har förmodligen koll på hur man pratar för att bli vän med barn

      1. Om man instinktivt tar löpet vid konfrontation bör man ha bra koll på att man är fel ute. Förstår att det i olika diagnoser finns rädsla för all typ av kontakt men oavsett är individen uppenbarligen i nån form farlig.

  6. Mycket som inte riktigt stämmer med denna.
    Sicka resonemang med en 14 åring.
    Jösses ..
    Tack dumpen för allt ni gör för våra barn!

  7. Jag mår så illa varje gång ni konfrontera ett sånt äckel.
    Så pass att jag funderade på att gå ur gruppen…
    Men nej!!!
    Om någon jag känner skulle dyka upp här… då fan heller!
    Ni gör ett fantastiskt jobb 🙏💖

  8. Känns som om han har nån form av lindrig utvecklingsstörning? Han skriver så konstigt tycker jag- och tror inte det handlar om dyslexi enbart🤷‍♀️ En man på 30 som vill bli ” avsugd” liksom?Och allt svammel om att ” bli ihop”, skaffa barn o så vidare- nej där står det då rakt inte rätt till i knoppen- förutom att han ger dig på barn. Tack Dumpen för att ni orkar!

  9. Vad var det här?!? ”Finn 5 fel”? Nej, allt verkar vara fel på den här gäddan.
    Han ÄR DÖMD för strypvåld mot en vuxen kvinna!!! Hemska tanke: vad skulle han då kunna göra med ett barn???
    Han är medveten om Dumpen och stack direkt iväg fullt medveten om att han gjort något galet. Han är uppenbarligen FARLIG.
    Tack Sara o Patrik m.fl.

  10. Hur fan orkar ni ??? Och när vaknar politikerna upp och gör en lagändring hur svårt kan det vara vore enklast att sätta alla pedofiler på en och samma Ö och låta dom kaja med varandra🤢

  11. Han skrev nog rätt när han gillade gyn, rättade sedan till gym, men sorry, tror gyn var det rätta.
    Tack för barnräddningar Dumpen!

  12. Om du läser här så hoppas jag att du söker hjälp. Du är ung, gör inte något dumt!

  13. Jösses så självgod och ber dessutom om komplimanger. Många röda flaggor här.

  14. Sen Dumpen startade har man ju fått en rejäl inblick i peddosarnas sjuka inre värld, många av peddosarna har varit dömda brottslingar med en besatthet att få tag i ett barn till varje pris. Även om jag är tacksam för denna ögonöppnare som Dumpen varit så är det också en extrem frustration att mer eller mindre dagligen (när ny gädda släpps på Dumpen) påminnas om att samhället inte tar ett krafttag mot pedofilerna…. Det behövs mer pengar och satsningar på Polisen, socialtjänsten och BUP! Längre fängelsestraff för förövarna så offer får mer rättvis upprättelse. När ska detta bli Sveriges viktigaste val-fråga?? 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *