Sponsorer

Vi har träffat på honom ett antal gånger ute på kontaktsajterna. När det kommer in nya killar så är han där och snackar och när man går över på KIK så har han ingenting emot låg ålder.
Denna gången tänkte vi att vi kunde få till en liten träff och så blev det. När vi gick fram för att prata med mannen verkade han inte ha någon som helst koll på Dumpen och undrade förvånat om vi ser vad han skriver.

 

13 thoughts on “Ser ni vad jag skriver? (Napp #488) Varberg

  1. En riktig ful gubbe den där. 67 år och vill ha sex med en 14 årig pojk när han dessutom är gift 🤮🤮🤮

  2. Another one bites the dust…Ibland blir man bara så oerhört trött att höra samma idiotiska svar från alla…” nej jag visste inte hur gammal han var”…Lysande min vän är svaret på att han är 14 år och söker IRL… nej jag har inte kontakt med flera” över 2800 dagar på Kik borde väl vara en indikation…” nej för helvete inte skulle jag träffas i sexuellt syfte”…det tog 1 min att bestämma en träff för slick och sug. Ingen tillstymmelse till ånger eller självinsikt. En farlig gädda för barn. Bra fångst och som vanligt bra jobb.

  3. 8 år på kik. Rak på sak, högt risktagande. Den äckliga gubben har tyvärr lyckats många gånger

    1. Tänkte detsamma. Han har nog många killar på sitt samvete, har troligen gjort detta så många gånger förut att han blivit fartblind. Verkar mest bara förvånad att ha blivit ertappad, som att den möjligheten inte ens föresvävade honom. Konsekvenserna kommer nog bli en tuff väckarklocka. Det skulle inte förvåna mig om han har hållit på hela livet, långt mer än de åtta åren på kik.

  4. Finns inte ord för det underbetyg jag vill ge svensk lagstiftning som tillåter dessa äckliga, perversa och sjuka gubbjävlar hålla på. Man skäms för att vara svensk.

  5. Det är dags nu, ni lagstiftare, att göra det olagligt att sexchatta med minderåriga! Jag fattar inte vad ni väntar på? Ser ni inte hur det ser ut och har sett ut i så många år? Tror ni inte på hur stort och allvarligt detta elände är? När ska ni vakna?? 😠

  6. Det här är ett av de värre äcklen, han har inga hämningar och jag lider med alla offer han skördat så lättvindigt. En av de värre på dumpen ändå eftersom han är för trög för att fatta vad han gjort för fel.

    Värsta är att jag vet vem han är, blir äcklad i hela kroppen av att han har mage att säga att detta är första gången och att hans största problem är ”om nån kan se vad han skriver” snarare än att ha dåligt samvete för de barnens liv han förstört. Urk.

    1. Har du informerat polisen om annat han gjort? Du skriver som om du har kännedom om övergrepp som skett tidigare och andra barn som blivit utsatta. Kontakta Dumpen för stöd i kontakt med polis. Största fällan är att tänka att någon annan anmäler eller att det som står på Dumpen räcker.

  7. Hemskt för både frugan och vuxna barn… Men nu kan de i vart fall skydda barnbarnen mot honom… 💗 Bra att ni finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *