Sponsorer

Peter Kock och hans snopp dyker upp när man minst anar det. Han har kommit och gått i perioder.
Han dyker upp och sexchattar intensivt med våra fiktiva barn men vill enbart träffas med kort varsel.
För att peta hål på hans runkbubbla bokade vi honom på en träff med en 22 åring. Han var även mycket försiktig i den kontakten och tyckte att vi kunde träffas vid ett par bikupor någonstans långt ute på landet.
När vi dök upp för att diskutera hans sexchattande med barn blev han ordentligt sur.

Kontakta inte anhöriga eller arbetsgivare!

 

25 thoughts on “Peter Kock (Napp #453) Hudiksvall

  1. varnar för farliga män fast han är en man som ska hämta en 13 åring utan att visa sig o ske sitta o smyga helt anonymt , han varnar alltså för sig själv en sån man som går runt o våldtar barn . han verkar väldigt fixerad vid sin egen snopp . som vanligt en fegis som inte vågar stå för sina brott , går bra att snacka men sen vill dom inte prata alls när det är vuxna som dyker upp ist för barn . han säger han är 2 barns far då man kan ju undra vad dom har för ålder o hur han skulle känna om fulgubbar som han vill kontakta hans barn nångång

    1. Argumentationsförmågan haha! 🤦🏻‍♂️ Pedofilen anser att han inte kan vara pedofil eftersom att han är tvåbarnsfar.

  2. Han flyr när han påstår att han är oskyldig. Jag förstår inte logiken i ett sådant tillvägagångssätt. Det blir ju bara dumt och fel.

  3. Tvåbarnsfar och biodlare, alltså kan det inte vara du? Aj aj aj, där blev du allt stungen av dumpens soldatbin! Hoppas detta blir en tankeställare för dig och att du omgående slutar med att sexchatta med minderåriga. Behöver du hjälp med att sluta finns den att få.

  4. Hur kan dessa äckel överhuvudtaget tro att nån skulle bli kåt av att sen hans fula kuk. Spelar ingen roll hur gammal man är, En kuk är ful, fattar ni inte det? Ja, jag är tjej.

  5. Ännu en som tänker med snoppen 🙁 INGEN av dessa peddosar har en aning om vad en kvinna behöver 🙁 dom tror att kuken är en slags trollstav !!!!

  6. Ännu ett slo som är riktigt felnavlad!! Tänk alla som inte blir ”tagna” av dumpen och hinner träffa ett barn och förstöra livet för dom:( Det hände igår, idag och i morgon..

    GE FAAN I BARNEN!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER??? VAD?????

  7. Tack för att ni finns..bara sätt dit alla jäkla peddon. Desto fler som avslöjas desto mindre trauma för många barn.

  8. Det är märkligt vad han excellerar i upplysningar om sitt könsorgan.
    Fem gånger upplyser han barnet om att han är Kåt
    Nio gånger nämner han om Kuk/Kuken
    Varvat med information rörande organets hårdhet respektive om den står.
    Utan tvekan en ständig fixering vid sin snopp, tror dessa män att det lockar en liten 14-åring? Kanske!
    Var i utvecklingen har denna person stannat i utvecklingen?

  9. Svårt när verkligheten kommer ikapp. Leder ingen vart att bli arg på Dumpen för vad du själv gjort. Ta ansvar och lämna barn ifred. Om du läser detta o fortfarande inte inser att DU har problem med DIN sexualitet, lämna in din tfn hos polisen. Nej det vill du inte – varför inte? Just det, du bryter mot lagen dvs DU har problem.

    1. Kan bara hålla med. Jag undrar var någonstans i livet det går så snett att det blir såhär fel och illa, hur ens perspektiv kan bli så skevt och förvridet att man inte inser att man riskerar att förlora ALLT inklusive sina egna barn bara för att man låter kuken styra. Jag fattar det inte.

      1. Om man inte själv blivit utsatt för en gädda eller har kunskap/erfarenhet av dem så är det nog svårt för en ”normalfungerande” individ att förstå deras självupptagenhet, empatilöshet och bristande verklighetsförankring.

        Innan Dumpen var det i stort sett riskfritt för en gädda att agera på sin störning utan att bli publikt exponerad och därmed förlora det som för gäddan är viktigt ex status, jobb och personer som uppfyller viktiga funktioner i gäddans tillvaro.

        Av de få som blir dömda (4%) förhindar vår lagstifning privatpersoner att varna om dessa och de kan genom samhällets försyn byta namn och bostadsort. Det är med andra ord enkelt att flyga under radarn även om man blir dömd. Nu har gäddorna börjat bli oroliga för att träffa på Dumpen och de känner sig snuvade på sin tidigare trygga tillvaro där de ostört kunde föra rovdrift på barn. Kränkt är ju ett populärt ord nu för tiden som säkert slår an en sträng hos gäddorna.

        Risken att träffa på Dumpen istället för ett barn är dock förhållandevis liten och gäddor uppvisar generellt en större impulsivitet och fler riskbeteenden än en person utan denna typ av störning.

        Sara skrev en utmärkt text om hur gäddor fungerar på fb, ”Förövarens sång ”diabolic smile”” https://www.facebook.com/photo/?fbid=806709021590568&set=gm.1223235792363502&idorvanity=776883263665426

        1. Har inte fb men lyckades på något sätt få upp sidan iaf. Tack för länken, tänkvärd text. Har mött en mängd ”gäddor” i mitt liv men har aldrig riktigt förstått vad som driver dem, förutom det rent sexuella vilket jag anar inte alltid var fallet. Empatilöshet, definitivt. En kick av överlägsenhet också, likt skolans mobbare. Då risken att på ett eller annat sätt åka fast är närmast försumbar är väl gärningen värd det gissar jag, om man har detta skeva synfält dvs. Men hur hamnar man där? Jag anar att de flesta aldrig kommer förstå det, och tur är väl det.

  10. ”Här får du en att smeka dig själv till”
    Det är det de tror alltså? 13-åriga flickor fantiserar om att kyssa 13-åriga pojkar. Inte ens vuxna kvinnor går igång på en bild av en penis, vi är lite mer komplexa än så. Bilden av penisen tillsammans med vårtor på innanlåren var en riktig bubblare. Jä*la karl, lär dig att lämna barn ifred, och lär dig att ingen kvinna någonsin kommer att tycka att en dick pic från en okänd man är mer än ett mycket effektivt preventivmedel!

  11. Men hur många flnns det och hur orkar ni!? Ni drar ju upp flera gäddor i veckan! Blir nästan orolig, ni måste väl få vila och ha semester som alla andra? Jag fattar inte hur ni kan vara överallt i Sverige oavbrutet. Var rädda om er själva också! Det ni gör är fantastiskt och jag är övertygad om att ni förhindrar övergrepp på våra barn genom att en del gäddor helt enkelt inte vågar ta risken till ett möte med barn när de vet att det kan vara ni. Som sagt, ni gör ett fantastiskt jobb men man kan inte låta bli att undra hur länge ni skall orka.

  12. “Kan inte vara jag, jag är två barns far ”

    Tyvärr är ju även föräldrar peddofiler ibland och till och med begår övergrepps på sina egna barn. Så att säga att man är två barns far som sitt försvar fungerar ju inte så bra.

  13. Tyvärr finns det massa trasiga barn med trasiga (våldsamma, destruktiva, sexuellt störda) uppväxter som söker uppmärksamhet, spänning och pengar på sex sajter för vuxna. Dessa barn behöver professionell vård för sitt destruktiva och riskfyllda beteende, det är skadade barn utan vettig kompass i livet, som söker sig till miljöer som de känner till: miljöer där vuxna skadar dem. Vuxna män borde sätta sunda gränser när de möter dessa barn online, exempelvis säga åt barnen att ta kontakt med Bris, Soc eller skolans kurator för att få hjälp med sina problem. Män som istället väljer att grooma och boka in våldtäkt med dessa barn hör hemma i fängelset, bland andra våldtäktsmän.

    Alla som inte redan gjort det: skriv på Dumpens lagförslag. Googla ”skriv under dumpen” så hittar ni namninsamlingen 💗

  14. Otroligt effektivt av Dumpen att fånga upp denna figur med obefintlig självinsikt. Man blir spyfärdig på dessa äckel med sin fixering vid sina äckliga könsorgan. Hoppas han vaknar och inser att han borde ändra sitt sjuka beteende, BARN ÄR SKYDDSOBJEKT.
    Obegripligt att förstå att en vuxen man kan ha ett sexuellt intresse av barn, en riktigt dålig ”fetisch”. De borde tvingas söka upp psykiatriskt vård för sitt sjukliga beteende.

  15. Sansöst! Vilken argumentation… och hur kan man överhuvudtaget skicka snoppbilder oavsett ålder mottagaren har. Peter Cock är så osmaklig och en farlig potentiell förövare. Sjukt

  16. Jag tror att den här personen har en mycket stark försvarsmekanik, så stark att han faktiskt på fullt allvar tror att han inte gjort något fel. Han säger att han är en ”tvåbarnsfar” och att han däför inte kan ha kontaktat minderåriga individer. Spännande om det verkligen är så som jag tror. Eventuellt ljuger han bara på vanligt sätt.

  17. Oj vilka fula k*kbilder människan skickar till våra kära barn. Jag hoppas nu att denna människa förstår att han är sjuk och söker hjälp för sin sexuella läggning till barn. (Borttaget av moderator) Stort tack till alla som jobbar med dumpen. Ni gör skillnad!

  18. Ni får vara försiktiga med att dra i dörrhandtag på bilar som rivstartar, då det kan leda till personskador. Dessa typer har en tendens till nyckfullhet och flyr ofta i panik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *