Här har vi en kille som gillar att bitas.
Vi har kallat honom vampyren.
Vampyren kom för att hämta ett barn som han skulle ha i bastun och spruta lite här och där på.
Han var inte så pratglad när han insåg att vårt fiktiva barn inte var där för att träffa honom.
Tvärtom så blev han så besviken att han undrade varför hon gjorde så mot honom.

 


VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

12 thoughts on “Vampyren (Napp #406) Falun

 1. ”Det är lite sjukt från äldre att man kan sjunka så lågt bara”…. skriver han om andra, sen bokar han själv en våldtäkt med ett barn.

 2. Nej men usch! Skräpet bor i samma stad som mig. (Borttaget av Admin). Tack för allt bra ni gör för barnen 🤎 blir givetvis en swish med, dock inte världens största för lever på existensminimum men vill bidra till ert fina arbete med åtminstone något.

 3. Bor uppenbarligen i samma stad som mig…*kräks*
  Ojjar sig över hur ”andra gör” och nästlar sig själv in på samma sätt!
  Jä*la SMUTS!!!
  (Bäst att inte skriva det man tänker).
  Det finns alldeles för många utsatta barn, och man undrar när barnen och vuxna som varit utsatta som barn, ska tas på allvar!

  1. Eller hur… bor också i Falun. Fyfan, jag skäms över att sånt här smuts går på gatorna i våran stad. Men dessa äckel finns ju tyvärr i alla städer och lurpassae efter oskyldiga barn att få våldta och förgripa sig på.

   Så fruktansvärt tacksam för att dumpen finns. Eftersom våra egna lagar inte ens skyddar våra barn är det bra att det åtminstone finns några som gör det! 🌺

 4. ”Hello slut” till ett barn som uppenbarligen mår jäkligt dåligt och har udda sexerfarenheter (förlora oskulden som 11-åring, knullat med en 50-åring, bott på SIS …). Varningsklockor borde ringa att det är en väldigt utsatt tjej, men denna mannen tänker direkt sex och avsugning, det säger ALLT. Gris 🐷

 5. Kan tyvärr inte tycka ett dugg synd om dessa killar, de verkar helt sjuka i huvudet. Varför söker de sex öht på detta sätt? Man kan verkligen undra om de tycker det är värt att bli konfronterad av Dumpen, tydligen är det svar JA på den frågan. Men det kostar som sagt att svara JA på den frågan. Nu vet ju ganska många vem du är Gädda #406, ditt ansikte syns tydligt och din avsikt lika så. Hoppas du mår riktigt dåligt! Rätt åt dig isf.

 6. hans sätt att ta distans till såna där när han är en sån där själv är ju intressant . Han ser alltså ner på gubbar som utnyttjar barn men har missat att just han är en sån gubbe . För att vara riktigt säker på att barnet mår dåligt diskuterar man självskadebeteende och förklarar våldtäkt utan kondom helst är nice . sjuk individ hoppas han ångrar sig

 7. 5% av Sveriges män är cirka 267000, som då har sexuella tankar om barn. Med andra ord många till som kommer hamna här. Chansen är väldigt stor då att jag har någon i min bekantskapskrets. Ett gigantiskt samhällsproblem. Känns som att ni dumpen bara skrapat på ytan. Vi är många som är er evigt tacksamma. 🙏 (Borttaget av Admin). Fortsätt kämpa. // Ettstortfan

 8. Min förälder beskrev denna kille som en ”rekokille” för många år sen, jag tror inte jag håller med om det längre! Det är just det som gör det svårt att särskilja på vilka som egentligen är ”rekomän” och inte. 😌
  Bra fiskat igen dumpen, tackar lite extra denna gång! 🙏❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X