Efter tråkiga tidigare erfarenheter med ett rånförsök i samband med tidigare träff var Mr Poledancer lite nervös för att träffas. Inte så nervös att han inte dök upp, men tillräckligt nervös för att smyga på platsen för träffen med ett barn.
Ett enkelt knep för att slippa vara nervös inför dejter kan vara att hålla sig till att sexchatta med vuxna.
inte barn.
Det märkliga med män som söker barn i sexuellt syfte är att man sällan hittar dem bland dömda. Istället kan man leta bland målsägande. Sveriges regering har nämligen valt att inte reglera försök till kontakt med barn i sexuellt syfte i lag. Därmed hittar man dem ofta i mål som rör utpressning och misshandel.

Och precis så är det med mrPoledancer. I en dom med rubricering människorov, misshandel mm hittar man honom. Först hade han uppgett att han chattat med en 40 åring för att inte bli av med arbetet. Men senare i utredningen kom sanningen fram. Precis som i chatten med oss så hade han chattat och bestämt träff med en 14-åring.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

   

19 thoughts on “Poledance på Avenyn (Napp #405) Göteborg

  1. Eller Omg? Jo,ett monster som letar efter ett barn att snärja för att sen få våldta.

   1. … och det är inte första gången heller! En del försöker argumentera att det är skillnad på ”pedofiler” och ”hebefiler” där ”hebefiler” är intresserade av ”större barn”/tonåringar. Men se på denna gädda, han är ju helt manisk i sitt driv att hitta offer! En total sexmissbrukare som har snöat in på att våldta minderåriga. Han blir lurad, rånad, hotad, fortsätter likt förbannat att leta efter minderåriga istället för att dejta 18+. Han är ett rovdjur. Han är farlig för barn. Han är manisk och väljer att inte ta kontroll över sitt beteende.

 1. Aj, aj, aj. Förstår att han inte ville vara ärlig med den tidigare chatten. Det ser inte bra ut att sexchatta med minderåriga, särskilt inte om man arbetar inom Försvaret….

  1. 😲 Undrar om han redan har blivit snärjd av en honey-trap? Våra försvarshemligheter är inte säkra! Försvaret – agera NU!!!

   (Inte första försvarsgäddan heller 🤢🤮🤮🤮🤮)

 2. poledance var ju rätt iaf såg ganska roligt ut . Ser ut som han är van att chatta med barn då han skriver som ett . Många lager här …jag är en snäll trevlig man jag är ärlig o lyfter det flera ggr om hur bra snäll o fin som människa han är . Han pratar om att ta hand som sig i skyddsväg dvs barnet ska äta p piller o han ska slippa fundera på avkomma , han kan tänka sig vara schysst o använda kondom. Sensuellt trevlig o snällt att fråga om man kan få komma hem o våldta ett barn medans mamman är borta på jobbet . ja han verkar hemskt trevlig 🙁

 3. Han är så pass gammal att han hade kunnat bryta höftleden under den där pole-dansen… Ändå använder han typiska ord som barn använder sig av, förkortningar m.m för att fånga dessa i sin fälla.

  Sedan arbete inom försvaret, haha vilken tragisk gammal gubbe till äckel.

 4. HAHAHA herreguuud va desperat peddo-sväng han gör. Tänk att vara i gubbålder och fly från 2 vuxna så att man nästan stukar fötterna, för att man tänkte våldta ett barn men åkte på nitlott. Då valde man verkligen fel väg i livet.

 5. Det var en riktigt ful och obehaglig gädda ni fångade där… Heja er,, ni gör ett superbra jobb !!

 6. Mannen bär ett plagg som ser ut att tillhöra det svenska försvaret.
  .
  Sverige befinner sig i ett allvarligt säkerhetsläge. Den här gången mötte han Dumpen, men nästa gång kan det vara främmande makt som arrangerar en liknande fälla. Alla vet att främmande makt har trollfabriker som bedriver påverkansoperationer mot Sverige, inte uteslutet att de även kan arrangera fällor för gäddor och pedofiler i t.ex utpressningssyfte.
  .
  Mannen bör ta sitt förnuft till fånga, det är hög tid att han lämnar vårt fina försvar om han fortfarande arbetar där.

 7. Undrar hur han tänkte med allt eg borde juh vara uppenbart att dumpen är òverallt ..men driften var starkare

 8. Alltså… De borde ju veta att när ni dyker upp så är det redan kört.
  Det här springandet och duckandet är ju synnerligen töntigt.
  Men en militär? Då är det riskabelt ur utpressningssyfte. Skulle vara skoj med uppdatering hur det gått för en del. Terapi, avsked, nytt jobb osv…

 9. Synd att han inte ramlade. Såg ut att vara rätt nära.
  Manipulativ och obehaglig gädda. En katastrof för de barn han groomar och troligen ett öppet mål för främmande makt.

 10. Vi är många som dansat på avenyn, men inte av den anledningen och inte mitt på dagen. Brukar ju vanligtvis vara kl. 1:00 på natten efter en krogrunda.

 11. Ja här snurrade han till det minsann. Nästan som en liten balett piruett 🐟🎉Ännu en militär som gärna snaskar i sig en liten barn våldtäkt. Hade det dykt upp ett riktigt barn hade han bytt uniform nu till randigt och skakat galler.

 12. Alltid samma visa, med en gnutta självinsikt och speglar i huset kommer man långt. Barn och ungdomar är skyddsobjekt, de får inte röras. Hur kan man göra så mot våra barn och ungdomar, hoppas det är färdigdansat överallt .

 13. Som anställd inom försvaret borde man dömas inom ramen för ”Hot mot rikets säkerhet ” eftersom man är en enkel måltavla för utpressning!

  Tack för att ni räddar våra barn Dumpen.se ❤️

 14. Hahahah tänk dom två som är ute på en helt vanlig promenad möts av två vuxna som jagar varandra runt en stolpe, skämt o sido ni är grymma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X