Sponsorer

Så var det ju det där med att ta ansvar för sina handlingar.
Visst är det jobbigt när ens smutsiga byk skall tvättas inför allmän beskådan och figurera som en gädda på Dumpen. Men det var ju faktiskt inte bara ett, utan en lång radda med val som landade i en konfrontation. Tänkte inte gäddan på det?  

När man går igenom processen blir det uppenbart att det faktiskt krävs en del ansträngning för att hamna på Dumpen. 

Inledningsvis måste tanken om sexuella relationer till barn uppstå. Visst, vi kan hävda att så länge det stannar som tankar i dennes eget huvud är det dennes eget ansvar. Men därefter behöver en ta en rad aktiva beslut och aktioner för att i slutskedet hamna i en konfrontation med Sara och Patrik. 

Det börjar med att skapa ett, eller flera konton på plattformar där barn finns. Därefter behöver man ta beslutet att inleda kontakt med en, oftast flera minderåriga.  

Om någon av dessa barn råkar vara ett så kallat fiktivt barn och är en av Dumpens fiskare, så kommer denne helt enligt Dumpens policy, tidigt uttala sig om sin ålder. Aldrig över 15år.
Här står nu man nu inför ett moraliskt vägval. Att vara, eller inte vara gädda.  

Gäddan beslutar alltså att det går alldeles utmärkt för sig att skriva snusk och skicka könsbilder, runkvideos, bilder på sexleksaker, fan och hans moster till ett barn. Det är väl inte så farligt? Det är ju bara på nätet. 

Med Dumpens senaste policy, kan det sluta här och ingen filmad konfrontation blir nödvändigtvis av. Gäddan kan konfronteras via andra kanaler och publiceras ofta utan video. 

Men nej, då tar gäddan ett ytterligare ett, vad som verkar anses som fullt rimligt beslut. Gäddan vill nog våldta barnet lite ändå. Det räckte inte riktigt med grooming och sexuellt ofredande, det behövs nog lite våldtäkt för att det ska kännas riktigt bra.   

Nu kommer de riktigt “roliga” besluten. Att börja planera tid, plats och hur det skall våldtas på smidigast sätt.  

Ska det ske oralt? Vaginalt? Kanske barnet kan tänka sig analt? Ska det ske på en publik toalett? Nej, kanske bilen är bättre, lite sexigare? Hemma hos gäddan? Nej det går ju inte… Gäddan har ju fru och barn.  

Gäddan tar kallt beslutet att svika dem, gå bakom deras ryggar för att få tillfredsställa sina lustar och fortsätter att planera. 

När dagen sedan kommer och tiden närmar sig, finns här en rad val att ta. Kanske var det här inte en så jäkla bra idé? Kanske borde jag inte förstöra det här barnets liv ännu mer? Jag är ju fördjävla rädd för Dumpen, är det verkligen värt det? Det är uppenbarligen värt det. För över 400 gäddor har det varit värt det. 

Alla dessa val och aktioner vidtar alltså en gädda innan de stöter på Patrik och Sara med mobilerna i handen, lamporna bländande i ögonen och påståendet “Du är här för att träffa ett barn!” 

Hur blev det synd om gäddan? 

Visst är det jobbigt när ens smutsiga byk skall tvättas inför allmän beskådan.
Men det är faktiskt ganska svårt att hamna på Dumpen. 

9 thoughts on “Stackars gädda

 1. Att någon kan se detta på något annat sätt än vad som beskrivs ovan är för mig helt obegripligt. Dumpen hade inte behövt finnas om vuxna människor inte hade utnyttjat barn. Det är aldrig synd om en gädda, aldrig någonsin. Däremot är det synd om gäddans familj, men det är gäddans ansvar. Tyvärr tar de inte ansvar för sina egna heller, men låt inte det bli Dumpens börda att bära.

 2. Läser du det här? Du gädda (Borttaget av Admin) som vägrar ta ansvar för dina handlingar och gick vidare till beslutet att stämma Dumpen istället? Får man skriva att det var gädda nr (Borttaget av Admin) som nu stämmer dumpen?😋

 3. När det gäller detta är det inte synd om gäddan. Man vet att det är fel att göra barn illa å att konsekvenserna blir svåra för dem å ändå väljer man å inte bry sig. Våldtäkt av barn ska traffas. Det finns omständigheter,t ex psykiska ock/eller missbruk som kan göra att dom behöver hjälp,men det är en annan sak.

 4. Istället för att betala 136 000(eller va det nu kostar) till Impulskollen för en adekvat behandling så slösar han hellre dem pengarna på en advokat för att stämma er. Känns som ignorans i högsta hugg.

 5. Jag är relativt nyväkt, jag tänker fortfarande att vuxna människor beter sig inte så här, nu har mitt företag sponsrat dumpen och jag vet vilka vidriga gubbar som finns, men fortfarande blir jag överraskad när en tjej som jobbar hos mig berättar vad gubbar kläcker ur sig. Jag frågar, ”varför klappar du inte på gubbjäveln?
  Nä,jag är ju på jobbet.
  Så här är vardagen .
  Nu är den här tjejen vuxen men hon berättade för mig att så här har det varit sen hon var i 10 årsålder?
  Till alla män, skärp er!
  Om en tjej vill se ditt könsorgan så kommer hon vara tydlig med det.
  Är du dessutom 30 år äldre än tjejen?
  Hon vill garanterat inte se din snabel.

 6. Väldigt bra och tydligt skrivet och det är ju precis så här det går till, det går också förstå att dessa Gäddor sysslar med någon forma av ”gambling” och verkligen tror/räknar kallt med att det finns barn därute som verkligen vill träffa dem. Precis som Ni skriver så är det ett aktivt val från Gäddans sida som gör allt för att det ska bli en aktiv träff och många av Gäddorna sparar verkligen inte på varken bildbilagor eller utförliga beskrivningar på det ska genomföras. Jag tycker verkligen inte synd om dessa Gäddor som Ni på ett bra sätt gör oss medvetna om. Ger man sig in i leken får man ju leken tåla- är ett talesätt, och nog finns det skäl till varför dessa Gäddor hamnar hos Dumpen.

 7. Mycket välskriven krönika som verkligen belyser processen och därigenom alla val en förövare ställs inför.

  Tänk om gäddorna (oavsett diagnoser/utbildning/uppväxt) tränats i impulskontroll och lärt sig hantera redan det första valet. Det ÄR ett aktivt val att skaffa ett konto på sociala medier. Det innebär ett ansvar att interagera med andra människor och kan man inte göra det på ett rimligt sätt så bör man träna på helt andra arenor (inom vuxenpsykiatrin exempelvis).

  Tack för allt ni gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *