Sponsorer

Är du seriös kan du möta mig i Observatorieparken skrev en man, som annars beskriver att han går runt och blottar sig i parken.
Vårt fiktiva barn ställde sig och väntade på att blottaren skulle dyka upp och när blottaren kom hoppade Patrik Sjöberg ut från sitt lilla gömställe.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

14 thoughts on “Blottaren (Napp #404) Uppsala

 1. Han tog till har-värjan…
  Populärt att springa iväg. Jäkla fjant – stå för det.
  Han blir nog stolt när han går in och ser att han visst syntes ordentligt i kameran.

 2. Men vad är det för psykfall?

  Att folk gärna hoppar in och hjälper till tror jag inte ett dugg på! Han ljuger för att locka ett barn som saknar livserfarenhet. Först skriver han att inget kommer ske om barnet är 13, men sen är han öppen för allt minsann! Manipulativ så det stänker om det!

  1. Ja, herreg… På ett par rader går han från ”Om du är 13 kommer det aldrig att hända något, vi kan promenera och prata” till att typ fråga ”Varför vill du inte kn*lla utomhus?”.

  2. HAHA! Reagera också på det. Vad är det för efterbliven fantasi herreguud. ”Oj står du här ute mitt på allmän plats och runkar… Kan man få hjälpa till och dra i den…?” Hahahahahah man e ju måttligt störd ifall man tror det är ett scenario som ens kan uppstå. Wow vad tragiskt.

   Till peddon i videon:

   Sök hjälp ditt miffo. 3000 dagar på KIK visar att du har en aning problem när majoriteten idag använder Facebook Messenger eller WhatsApp, medan, SAMTLIGA pedofiler på Dumpen använt KIK.

 3. Jamenvisst,springa iväg räddar dig verkligen. Nu vet dina vänner och familj vad du gör. Nöjd?

 4. VEM skulle ”hoppa in” och hjälpa till? Ingen vettig människa i iallafall. Läser du det här; skaffa hjälp!

 5. vad såg jag precis . vilken fegis som ändå vill bli påkommen , passade inte denna form i hans sexliv . Han ger ju inte direkt sin omgivning en chans att inte bli en del av vad han gör om han springer runt o runkar i parker för han egentligen vill bli påkommen , låter onekligen som en blottare med diverse andra fel i huvet ursäkta mig … han ser inte heller det som ett problem att lura en 13 åring till en park o utföra våldtäkt på ??

 6. Bra att han stoppas nu. Det är viktigt då blottare har en tendens att gå vidare tiłl våldtäkt.

 7. Uppsala har haft problem med blottare ett tag, kanske är det denna man som har härjat? Hoppas han åker fast nu, i vart fall för blottningen. Oroväckande att han håller på så här, otryggt för alla i Uppsala som inte kan röra sig tryggt i samhället. Risk att han trappar upp sitt beteende om han inte åker fast.

 8. ”Rätt ålder, inte barn eller hundar osv”

  .. Skriver med ett barn… Zzzzz… trött man blir!

 9. Blottare är farligare än man tror!!!!
  Hoppas polisen hittar honom nu när alla kan se hans fula nuna..usch 🤮🤮

 10. Blottning och år på kik ger kalla vibbar vad som varit och vad som ev ska komma. Fyfan va bra kräket blev exponerat. Sök hjälp.

 11. Det är så sjukt egentligen, allting! Har sett så många Gäddor och blir inte längre förvånad över hur gamla eller unga dessa Gäddor är längre. Gäddornas ålder är för mig ointressant, men när det gäller det sätt de söker sex på och vilka de söker sex med så blir jag bara förbannad. Vad är det för fel i huvudet på dessa Gäddor? Det verkar som om de totalt tappat respekten för andra människor oavsett om det är barn eller andra de söker kontakt med. Dumpen gör ett fantastiskt jobb och det är som att det inte finns något slut och inga gränser för dessa män. Antingen har de familj eller är singlar, det spelar liksom ingen roll oavsett, vad är det för fel på dessa män?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *