När han figurerar som chattrunkare så befinner han sig i både Göteborg och Kiruna. Således kan han inte träffas. När han däremot chattar lite lugnare så vill han gärna träffas och då var bostadsorten plötsligt Gävle.

I chatten har han alltså först kontakt med ett övergreppsutsatt barn i Göteborg. Han var väldigt nyfiken på omständigheterna för våldtäkten.
Efter andra bilden kommer konversationen med nästa barn som han sedermera kom för att träffa.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

22 thoughts on “Incestintresse i Gävle (Napp #399)

 1. Detta var det mest iQ befriade hittills.
  Vilken jävla idiot.
  Man slutar liksom aldrig att förvånas.
  Tack Dumpen för erat ovärderliga och fantastiska arbete.
  / Martin

  1. Håller med dig. Vilka ”bortförklaringar”. Som att det är barnens och tjejernas fel att han är som han är. Herregud säger jag bara! Kräks på människan.

 2. Håller med föregående talare,vilket jobb ni gör 24/7 365 dagar om året. Vem är som ni.. ingen!

 3. Klassisk förövare. Tycker så synd om sig själv bu hu. JAG har mått dåligt – som att det är en legitim ursäkt för ge sig på barn. Är så in h-vete trött på dessa vider och deras lama ursäkter.

 4. Så hemskt att han inte tar något som helst ansvar för att han har groomat barn. Hade han haft nåt samvete i kroppen då hade han lämnat in mobilen till polisen så man kunde kontakta dessa barn så föräldrar får reda på vad som hänt och barnen kunde fått hjälp för de brott de utsatts för. Tragiskt.

 5. Känns som en riktigt bra fångst och konfrontation, det var på vippen att ni fick ur honom vad flickorna heter, men han slank iväg.
  .
  Gäddan ingick även halvt omedvetet en förhandling kring att lämna över mobilen till polisen. Kändes som att om ni hade fortsatt tala med honom på ett ohotande sätt (som ni mestadels gjorde) och Sara eller Patrik dessutom hade bett polisen komma (istället för att fråga om att ringa polisen först), så vet man aldrig!
  .
  Mannen skyller på ett dåligt mående. Alla förstår redan att det inte är ett skäl för vare sig gäddor eller andra att ge sig på vare sig barn eller vuxna i sin omgivning. Det hade varit intressant att först få höra gäddans egen förklaring av hur han mår dåligt, och rak fråga därefter hur han då kopplar sitt eget mående som en intäkt att åka till en plats för att möta upp ett barn i syfte att begå en våldtäkt? På vilket sätt tror människan att han ska må bättre av det? Tror dom det på fullt allvar, eller vad? Märkliga resonemang kring hur samhället är, ena med det andra, anser han att det förminskar hans eget ansvar då, eller vad?
  .
  Som sagt, det känns som att det kan finnas fler offer där. Tack Sara och Patrik, ni uträttar stordåd varenda gång, guld värda!

 6. Vilken stjärna. La särskilt märke till när barnet skrev att hon hade blivit utnyttjad av sin farbror att det inte var någon form av sympati eller oro över att det hade hänt henne, han ville bara höra om det för att det gjorde honom upphetsad. Det här är precis en sådan person som är farlig om han får härja fritt och måste stoppas. Vet dock inte om han är intelligent nog att förstå vad som har hänt.

 7. Åh Guuud vilket Pucko rent ut sagt- HAN har mått dåligt psykiskt- o därför kontaktar han barn i sexuellt syfte?? Jag blir så förbannad så jag kokar när han står där o svamlar…Det hörs att du Sara blir irriterad o upprörd- att ni orkar hålla er är oerhört starkt,fast jag förstår att ni vissa gånger måste behärska er… Tusen tack för att ni orkar- lyfter på den dagliga Hatten för er 🙏👌

 8. Vidrigt att han ens kommer på att fråga om flickan varit utsatt av släkting o vill veta detaljer kring det . Världen ser ut som den gör ja pga såna som han . Så om andra gör illa barn så är det ok om han gör det med för det är så verkligheten ser ut ?? vilken sjuk värld han lever i , undra vad poliserna skulle hitta i hans telefon , man får väl hoppas han söker hjälp men förmodligen inte . Tar han inte hjälp kommer han garanterat skapa fler offer.

 9. INCEEEEEEEL. Är man i rätt ålder får man väl ha OF eller vad man vill, det kan ju även du göra lilla gubben om du så vill. Det är ingen ursäkt att äckla sig mot barn >:(

 10. Jag mår såååååå jäkla dåligt,hmmmmm🤔 Men det måste ju då betyda att det är lite ursäktat för mig att våldta barn. Jag menar,jag mår ju faktiskt jäkligt dåligt. Vilken tur för mig att jag är en så smart och logisk person😃 Ditt SVIN. Jag känner många människor som mår psykiskt dåligt,men inte fan springer dom iväg och våldtar barn för det🤬

  1. Samma här, mått dåligt hela livet pga någon som honom, men som ”lyckades”…

   Då borde det vara ok för mig att mörda folk hursomhelst? I o m att våldtäkt av barn inte är långt ifrån att mörda egentligen, är i stort sett samma sak. Bara ens medvetande som kvarstår.
   Med hans logik.

   Vad intelligent denna snubbe är!
   ”Kan inte lämna in telefonen för jag ska till läkaren imorgon”, hindrar det dig eller, eller är en mobil obligatorisk för läkarbesök? Alltså… 🤦🏼‍♂️

 11. Han fick inte riktigt prata klart, hade varit intressant att få ett längre utlägg av honom.
  Om hur världen ser ut…. Ja den är förutom allt annat elände som pågår, full av fula fiskar som lurar på våra barn.
  Att må psykiskt dåligt, är ingen ursäkt för att komma undan en våldtäkt på barn.
  Barn är fridlysta.

 12. Den här pedofilen har förmodligen skapat många brottsoffer. Han kunde inte berätta vad flickorna heter eftersom att de är betydligt fler än enbart 5. Han nekade inte ens angående påståendet om att ha begått sexbrott.

  ”Jag var inte gjort något mot någon”
  ”Jo det har du”
  ”Ja men var ni något bevis då”

  Hans prat om att han behöver telefonen på grund av att han ska till läkaren imorgon är lögn. Läkare skiter i ens lur på undersökningar. Den höll inte, då skulle han helt plötsligt på en massa ärenden istället. Man behöver inte telefonen för att utföra ärenden.

  Han ljög från första sekund till sista sekund .

  Sök vård peddo!

  Sluta upp med dina barnvåldtäktsförsök!

 13. Till gäddorna:
  Så när ”världen är som den är” då ska man fortsätta göra den sämre?
  Mkt troligt gädd”stackarn” själv i videon varit utsatt för pedofili när han var liten.
  Men säg att en person varit utsatt själv då ska man väl inte göra samma till ytterligare personer i utsatt läge?
  Då bör man väl vinna mer på att sätta åt såna som gjort en illa!
  Fattar inte folk som gör samma illa som de varit utsatta för själva. Vänd hatet mot era egna förgörare istället för att bli såna själva!

 14. HAHAHA alltså VA? ”Det finns flera tjejer som säljer bilder!!” hahahahaha fyfan man slutar aldrig förvånas över dessa sinnessjuka anledningar och försvarstal. ”Världen är hemsk idag – och därför ska jag våldta ett barn!” oooooookej då säger vi så… Patetisk ynkrygg

  1. Han är i alla fall lite ärligare än en gemen gädda, inte till hans fördel direkt, gör bara att han ser ännu mer korkad ut. 🙂

 15. Klassisk opportunist, han mår dåligt så det skulle rättfärdiga.
  Jag kan tycka lite synd om pedofiler som inte utnyttjar barn eller
  försöker göra det, de har säkert inte valt sin läggning, och kanske många
  av dem mår dåligt. Men min sympati upphör då de utnyttjar barn

 16. Han är inte dum. Han vet vad han håller på med. Han ska gå till en psykolog om han mår dåligt och inte gå och ta ut sitt mående genom att förgripa sig på barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X