Här har vi en herre från Härnösand som fastnade för ett av våra fiktiva barn. De hade haft kontakt en längre tid när han bestämde sig för att våga ta steget utanför chatten och faktiskt träffa barnet.
I chatten håller han med barnet om att det är roligt att fiska och att gäddor är slemmiga.
Likväl beskriver han att han tycker han att det känns lättare att skicka bilder på snoppen än ansiktet till vårt barn.


VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

IMG_3073 IMG_3691

5 thoughts on “Gäddfiskaren (Napp #397) Härnösand

  1. Ge FAN i barn! Vad ska du med ett BARN till? Har du verkligen inte bättre självkänsla än så? Skaffa en kvinna i din egen ålder istället. Det finns väldigt många trevliga och riktigt bra kvinnor ”där ute” som passar dig bättre.

  2. Det är så obegripligt för alla oss andra (som inte tänder på barn) att man kan känna så starkt sexuellt för ett barn att man till slut tar risken att åka fast för det och offra allt i sitt liv (relationer, familj, anseende, jobb, framtid) – allt för att smaka sötman av ett barn… Trots att man vet att det klassas som våldtäkt av barn och att man kör sitt eget liv rakt i botten. De är så säkra på att de inte kommer att åka fast eller så tar barn-suget över så överväldigande att de helt enkelt inte kan låta bli trots alla risker… Snart är Dumpen uppe i 400 personer som tänder på barn och aktivt har valt att sexchatta samt boka ett sexmöte med ett barn. 400 personer som inte kunnat hålla sin sexuella dragning till barn i schack och som var beredda att begå övergrepp och i lagens mening våldta ett barn. Jag vågar inte ens tänka på hur stor den siffran kommer att vara vid detta årets slut….. Jag väntar fortfarande på att nån politiker ska ta ett krafttag och föreslå högre straff för sexuella brott mot barn, ge Polisen befogenhet att jobba som Dumpen gör samt införa gratis trauma-vård online till offer för sexuella övergrepp så fler offer kan bearbeta sina trauman istället för att gå under i droger och psykisk ohälsa… Jag betalar gladeligen mer i skatt för detta ändamålet.

  3. Gäddfiskaren simmade efter små glin, men blev lurad och högg på en gäddsax istället och då va de försent 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X