Han körde från Östfold till Oslo för att träffa en fiktiv kvinnlig pedofil och hennes treåriga dotter för en pervers träff. Han kom med övergreppsmaterial i telefonen, resväska och presenter till barnet.
Norsk polis hade fullt upp under kvällen när hotellgaraget blev till en riktig gäddfälla.
Mannen greps på plats men polisen ville inte vara med på film så de är bortklippta.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA.

 

 

 

 

31 thoughts on “Östfoldmannen (Napp #391) Oslo/Östfold

  1. Ha, ha…han var så glad när han körde in sin bil i garaget. Chocken blev nog brutal när det inte blev som han hade tänkt 😂. Han kan parkera i fängelset, där hör han hemma.

    1. Att visa sån glädje då man har tänkt göra såna vidriga saker är verkligen skevt. Bra som sagt att han blev ”hanterad”, hoppas bara det leder till nåt.

  2. Uff jeg blir helt dårlig av dette,tenker på hvor mange disse perverse grisene har missbrukt,Jeg har selv blitt missbrukt som liten,godt dere tar de.

  3. Svårt att ta in att så onda hänsynslösa människor finns i verkligheten. Och att små värnlösa barn tvingas leva i den vidrigaste av verkligheter.
    Ibland går det snabbt att ändra lagar. I just det här sammanhanget tycks omsorgen om förövarnas ”rättssäkerhet” omöjliggöra varje tänkbar åtgärd till skydd för barnen.

    Snart gästar bästa Dumpen ABF i Piteå för att lyfta ämnet. Polis och socialtjänst har tackat nej till att delta. Det är uppenbart att barns utsatthet är en lågprioriterad fråga. Det gör mig arg. Mycket arg.

  4. Jävligt fin fångst hörrni👌 jag tror inte ni förstår hur viktiga ni är❤️

  5. Tänk om Svensk polis skulle vara på barnens sida som den Norska polisen är.
    I Norge skyddar polisen barnen, i Sverige så bötfäller de fritidsfiskare och jagar fotbollssupportrar medans barn snärjas in av gäddor och får sina liv förstörda.
    Tack Dumpen
    Tack Norska polisen.

    1. Hei… Jeg er norsk,og nei,norske politiet er ikke et dugg bedre enn det svenske. Samme her,alt er lov, bortsett fra å stjele fra staten og andre små ting som staten taper penger på.

      1. Straffelovens 306 paragraf om grooming,

        «Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som har avtalt et møte med et barn under 16 år, og som med forsett om å begå en handling med barnet som nevnt i §§ 299-304, § 305 bokstav b eller § 311 første ledd bokstav a, har kommet frem til møtestedet eller et sted hvor møtestedet kan iakttas»

        er jo noe strengere enn den svenske loven som har totalt fravær av forbud mot grooming.

  6. Han hade ju redan blivit filmad vet inte hur dom tänker det ska hjälpa att sätta jackan över huvudet är ju bara pinsamt . Empatin hos dessa individer måste vara så sjukligt låg. Allt i deras hjärnor handlar om å ”knulla” å med andra ord våldta när de gäller barn

  7. Så glad då han tror att han ska få våldta ett litet barn. Lås in och kasta nyckeln! För en normal person går det inte att förstå den brist på empati dessa rovdjur besitter. Barn ska skyddas inte våldtas!

  8. Fant facebook siden til denne grisen. Fikk lyst å skrive på siden hans men jeg klarte å la vær. Takk til dumpen som gjør en så god jobb.

  9. Det här visar ju problematiken hur det sprider sig utanför gränser . Faktum att han inte ens ifrågasätter om en kvinna verkligen vill göra sånt här med sitt barn o kan bestämma träff visar att det faktiskt finns . När ska politiker vakna o göra nåt åt detta . att barn inte ska behöva råka illa ut , att fiktiva barn ska få ta förövarna . Dom kan förändra detta men gör inget åt det .

    1. Jag är ledsen Johanna men detta är ett massivt globalt problem. Det verkar också vara så att sexuell exploatering av barn nu ökar- i hela världen.

      Visst kan man med politiskt mod och ambition, sätta hårt emot och faktiskt kunna häkta och lagföra de som jagar efter barn!!!

      Det görs redan ,med framgång, i Storbritannien. I England och Wales har polisen kunnat arrestera 1 700 personer som jagat barn i sexuellt syfte.

      Jag tycker att vi bör skicka vår regering på studiebesök till poliserna i England. Då kan vi, rakt av, kopiera deras arbetssätt och använda oss av det såväl här i Sverige som i resten av Norden.

      Från polisens hemsida;
      ”Specialist undercover units hunting child abusers online made 1,700 arrests in one year – safeguarding over 1,000 potential victims from exploitation.”

      https://news.npcc.police.uk/releases/undercover-officers-targeting-child-abusers-online-make-1-700-arrests-in-one-year

      1. fullt medveten om att det är globalt , fullt medveten om att även svenska polisen samarbetar med andra länder för att få ner pedofilnätverk . globalt är det störst . är även fullt medveten om att folk åker från sverige till andra länder för att våldta barn . känner att du missade min grej helt att en man o kvinna sitter o åker mellan våra grannländer o bestämmer träff med sina egna biologiska barn . att han inte redan där funderar på om det är på riktigt visar hur stort det problemet är , det var liksom inga konstigheter att man gjorde så

  10. Altså.. Det kommer jo nye gjedder her nesten hver dag.. Det er helt utrolig nifst.

  11. Han är 46, men ser ut som 60. Skriver saker som är så sjuka någonting bara kan bli. Hoppas någon räddar hunden. Man tror knappt det är sant att det finns de som tänder på djur.

  12. Hade varit fantastiskt om Dumpen kunde etablera sig i hela Skandinavien. Norge har en mycket mörk historia om hur man inte ska behandla barn.

  13. En till sopa ute på våra gator. När vuxna människor inte har några spärrar, så är dom ett stort hot mot alla barn. Att vård skulle få dessa typer att ändra sitt beteende är tveksamt, återfallsrisken är total. Det här är deras ”normala” i det onormala. Dessa typer har passerat GÅ för länge sedan. Men den som har lösningen för deras sjuka läggning, kommer troligen att få något pris av Nobel. Jag själv är illamående och mycket arg över dessa varelsers fruktansvärda övergrepp på barn och djur du😰🤬

  14. Saknar ord. Det är som att man får en glimt av helvetet. Hoppas de här sjuka ”människorna” drabbas av värsta karman och får det straff de förtjänar. I fängelset står de lägst i näringskedjan. En plats de förtjänar. Vet inte hur ni på Dumpen orkar, men det är därför ni är så beundrade. Ni är helt enkelt bäst.

  15. Mitt förakt för denna förövare är gränslös. Likaså är min beundran för er som arbetar på Dumpen.

  16. (Borttaget av Admin)
    Så upprörande!!
    Underbara ni som plockade bort detta mardrömsvider från gatan (och sin gård).

  17. Vilken totalt störd gubbe. Han har härjat runt i ett halvt sekel på det här viset. Sen visar han upp bild på hunden…

    Jag undrar, går det till på det här sättet i verkligheten? Sker det att kvinnor erbjuder sig själv och sina barn? Kan förstå att det sker med pengar som glidmedel, men att det skulle ske på frivillig basis?

  18. Stakkars hund og barn i hans nærvær.
    All äre til Dumpen. Håper polis burer han inne sammen med andre fanger og at hunden kommer til snille mennesker.

    Go Dumpen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X