Sponsorer

Gordon Hopper har varit lite av en långkörare. Med tanke på hans utbildning vid försvarshögskolan och tidigare arbete som bataljonschef så har en viss strategisk försiktighet inte varit speciellt konstig.
Gordon har alltså brottats med lusten att sexchatta och träffa barn men vägt den mot risken att träffa på oss på Dumpen eller eventuella utpressare.

Inför varje bokad träff har han dock blivit nervös och skyllt på allt från polisförhör till killar från Dumpen håller koll på honom.
När Gordon skulle åka upp till Sälen passade han på att bjuda med barnet.
Vårt fiktiva barn stod utanför Mörby centrum och väntade på att bli upplockad. Då fick han ännu en gång stora Dumpen-nojan och åkte själv. När han sedan kom upp till Sälen bad han så hemskt mycket om ursäkt och erbjöd kompensation. Återigen bestämdes en träff och barnet skulle åka upp till Sälen.
Återigen ångrade han sig men då hade barnet redan åkt. När vårt fiktiva barn sedan stod på busshållplatsen och väntade på skjuts så slutade han svara.

Vad Gordon inte visste var att vi redan när de skulle träffas vid Mörby centrum var på det klara med hans identitet.
När han inte dök upp för att hämta barnet så åkte vi upp till skidanläggningarna för att leta upp hans bil. På parkeringen i Tandådalen hittade vi den och satte oss för att vänta.
Ett par timmar senare dök han upp men ville absolut inte prata. Han såg lite arg ut och klädde av sig pjäxorna under tystnad innan han körde iväg.

Gordon har haft kontakt med flera konton.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

32 thoughts on “Sälenresan (Napp #367) Sälen/Stockholm

 1. Hade hoppats på att inte bilen startade men önskar inte någon det vill jag vara tydlig med men just denna hade jag velat hört vad han svarade på allting för att köra tysta leken går inte……

 2. Vilken äcklig snuskgubbepedofil. Tur hans sambo får veta vem hon bor med. Så dryg vid konfrontationen, trodde han skulle komma undan dumpen, det var ju lite kul ändå. Inga barn och inte ens 15 åriga barn vill träffa dig för att bli utnyttjade och våldtagna. Sök hjälp!

 3. Väldigt tragiskt att se. De är så jäkla aktiva när det kommer till att chatta med barn. Men när verkligheten kommer i kapp blir de istället som förstenade och helt stumma. Riktigt proffsigt kastat av Patik när han slängde in visitkortet i bilen. Hoppas nu att ”Gordon Hopper” söker hjälp. Men det tror jag tyvärr att han inte gör. Tack Sara och Patrik och alla andra bakom dumpen.se för erat arbete.

 4. Usch, säger jag bara. Usch. Har karln ingen skam i kroppen? Hur kan man bete sig på ett sådant vis? Den enda ånger som visas är inte ånger över det som han har gjort mot barnen, bara ånger över att han har nappat på en krok med ”fel bete”. Tack för ert fantastiska arbete. För varje rev ni lägger ut, minskar risken för att ett riktigt barn ska drabbas av dessa horribla personer.

 5. Empatilös och vet hur polisen fungerar. Flickan kunde faktiskt visat loggarna för polisen. Iskall . Och ännu en som dragit av några år.

 6. Mycket bra jobbat Sara och Patrik. Ni är ihärdiga och gör verkligen nytta för samhället.
  Keep up the good work!!!

 7. Trodde nästan han skulle hoppa in och köra iväg med pjäxorna på. Är det inte enklare att ge fan i barn istället.

 8. ”Vill slicka, pulla och knulla dig” skickat till ett barn summerar denna äckliga jävel rätt bra.

  Denne precis som alla de andra tillhör inte det manliga släktet. De är så sjuka i huvudet…

  ”Jag är egentligen snäll” Jo men tjena äckelfan!

 9. Vilket ärkesvin. Totalt hänsynslös och livrädd för att träffa er. Men ni fick till en konfrontation ändå. Det är en rejäl fallhöjd för den pedofilen. Tidigare Bataljonschef som han är….

  Bra jobbat ännu en gång.

 10. Usch säger jag bara, vilken äcklig gubbe. Fruktansvärt.
  Tack för att ni på Dumpen finns och gör ett så strålande och bra jobb med att jaga efter dessa otäckingar.

 11. Denna gädda är en av de värre.

  Får spontana tankar om att det med ett riktigt barn hade gått väldigt fel.

 12. Jag börja titta på dumpen för mindre än 1 år sen och har följt er!! Om någon borde ha ett minnesmärke i sverige så är det du Patrick och Sara!! ” TACK för att ni öppnat upp ögonen för svenska befolkningen”!! Jag fattar inte varför inte riksdagen pratar om det här!!

 13. Hoppelihopp här kommer Dumpen.
  Hoppeli Hopper går på pumpen.
  Går man på en allt för ung mö
  får man fylla brallan full med snö.

  Har nu ett å annat att förklara där hemma,
  medan fartygsorkestern spelar ”Wherever I Lay My Hatt”…

 14. ”Fin du är i sängen. Fin nalle du har (…) Du ser ut som en liten flicka bredvid den (…) Redo för kuk? Rakad fitta?”
  Det säger verkligen ALLT. Tvättäkta peddo.
  Skönt att han i vart fall inte förnekar det eller säger det löjliga ”va!?” Som typ majoriteten av alla som blir konfronterade säger. Han bara inser att han nu åkte dit. Han kommer definitivt inte söka vård, snarare lämna sitt gamla liv (som nu är helt kört i botten, sambon kommer givetvis att lämna honom och barnen ta avstånd, likaså vänner), flytta utomlands till Asien där han kan bli ihop med en fattig kvinna och få tillgång till hennes flickebarn eller köpa barnsex av fattiga familjer… Vidrigt att han går fri, med helt fläckfritt polisregisterutdrag… I teorin kan han ju faktiskt få jobb på en skola eller flickförening, trots att han tänder på och jagar efter flickor…. Kanske daxs att förfina våra lagar, så dessa män inte går fria?

 15. Patrik som kastar in kortet precis innan Gordon stänger dörren är pricken över i:et i den här konfrontationen

 16. Stolt nu när alla fått se ondskans fula tryne, som vill våldta barn. Du måtte väl begripa att inga barn eller ungdomar vill träffa dej. Skaffa dej en spegel

 17. Jag fattar verkligen inte hur det kan va så svårt för dessa män att hålla sig borta från barn??? Att hålla sina tassar bort från barn är ju det enda och säkraste sättet att slippa bli uthängd på dumpen med allt vad det innebär för en själv, sambon, barnen, jobbet, vännerna, släkten…. Jag har inget till övers för dessa ego kräk till män, tycker bara så himla synd om de anhöriga, samtidigt kan man ju inte bara låta dessa män fortsätta jaga efter och förgripa sig på barn. Varför tillsätter inte regeringen en utredning om dumpens lagförslag???

  1. När blodet transporteras till pedofilers k*k så tappar de förmågan att använda den ’stora’ hjärnan.

 18. Kollade upp denna mannen på Facebook. Intressant hur peddos alltid lägger dimridåer runt sig.
  Ett av hans känslosamma inlägg handlade om hur vidrigt det va att rikspolischefen Mats Löfving inte prioriterade våldtäkt mot 12-årig tjej före kriget mot gängkriminalitet. = Dvs total dimridå då han själv är pedofil som begår våldtäkter mot barn…
  Ett annat inlägg handla om hur vissa i Borgerlig allians inte respektera Sveriges rikes lag. = total dimridå då han själv absolut inte följer Sveriges rikes lag, han både groomar och planerar att våldta barn….

  Om det är någonting jag har lärt mig sen jag började följa dumpen och studera dessa sexualförbrytare är att de alltid kör med dubbel bokföring, de lever som i två olika etiker/moraler samtidigt där de å ena sidan är pappa, sambo, älskar sin familj och har en hög moral i massa frågor och SAMTIDIGT i all hemlighet är en pappa som dygnet runt jagar barn att förgripa sig på, är en sambo som alltid är redo att va otrogen och lura sin sambo med ett hemligt liv och gaslightning, älskar sin familj men utsätter dem samtidigt för risker och fara genom att hela tiden ägna dig åt kriminell verksamhet och riskera uthämtning på dumpen eller i värsta fall fängelse om de åker fast, samt hög moral i massa sakfrågor samtidigt som de i det dolda själva begår övergrepp! De är allihop Dr Jekyll Mr Hyde mer eller mindre. Alltid dubbel bokföring. Kapten klänning är väl den i Sverige som är mest ökänd för detta fenomen eller levnadssätt. Rejäla dimridåer så man inte ska misstänka just det som förövare… vilken kalldusch för anhöriga… stackars sambo 💗

 19. Blev 1 stort fall,för denna fd,Bataljonschefen.
  Nu är han långt under,att bli godkänd,ens som 1 menig soldat.
  1 riktigt misstänktsam pedofil.
  Att hon skulle skicka foto på innehållet,i sin väska,med skidkläder,mm,
  Men svinet,åkte dit ändå.
  Och som andra sagt.
  Patriks kast,med kortet,var helt i toppklass.😊😊

 20. Fy fan vilken äcklig människa, jag orkar inte läsa loggar längre 🤮,men njuter av att se när ni drar ner brallorna på de ordentligt när ni konfronterar de 🥳…..de blir så små så små så små…o den här göken han verkar ju helt störd iom total tystnad ,verkar som han tycker han står över alla andra, inte alls påverkad eller brydd över att PoS står o filmar utan lugnt o sakta byter han skor, sätter sig i bilen o åker sakta o fint vidare i livet helt oberörd….skrämmande!! Hoppas han får ett riktigt rejält helvete efter det här. Hur kan ni vara så lugna som ni är varje gång ni gör det här….jag skulle definitivt INTE klara av det.
  ❤️

 21. Ännu en strålande insats av Dumpen. Vilken lång chatt, beröm till alla fiskare!

  I vanlig ordning så ljuger gäddan om sin ålder med illusionen att minderåriga skulle vara intresserade. Berättar vad man vill göra med barnet sexuellt och efterfrågar nakenbilder. Inte ens vuxna människor brukar göra det varandra men när det kommer till barn så finns det inga gränser. Inget av detta är nånting nytt men att han vill att barnet ska ta sig till Sälen är det.

  367 äventyrar barns liv, behandlar dem som luft, bidrar till psykisk ohälsa och försöker smyga med barnvåldtäkt.

  Tänker man efter så är det rätt slående att polisen skulle vara ett bekymmer när de själva är hela samhällets största hot. Jag fick reda på hans yrkeskarriär innan publiceringen och hela värdet försvann under en bråkdels sekund. Au revoir le brochet.

 22. Så innerligt mörkt och sjukt.
  Har så mycket mer att säga, men stannar här.

  Tack för att ni finns o orkar ❤️

 23. Hur kan man vara så dum att man tror en liten tjej vill träffa ett trött, grå, gammal gubbe!? Håll dig till kvinnor i din egen ålder, eller kanske de bästa, håll dig till din sambo! Lider med alla partners som lever med sånahär självupptagna ynkryggar. USCH

 24. Förmodligen hanterar han det som ett förhör, där allt han säger kan användas emot honom och därför är han helt tyst. Han kommer garanterat inte att söka hjälp.

 25. Han måste känt 1 enorm stressfaktor,att ha sina fötter inlåsta i var sitt,kassaskåp,innan,han kunde fly från platsen.🤪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *