Sponsorer

Badtofflan chattade med två av våra barn. Han var jätteglad för att skicka dickpics men ansiktet var han lite försiktig med att skicka bilder på. När han bestämde sig för att träffa ett av barnen så blev det ändå lite veligt.

Han kryssade fram och tillbaka utan att stanna bilen i förhoppning om att barnet skulle hoppa in i bilen i farten. När vårt lockbete ställde sig synlig längs trottoaren så gick det dock alldeles utmärkt. Han gick ur bilen med ett gigantiskt leende och började prata med henne. När vi dök upp var han inte lika glad längre utan fick väldigt bråttom in i bilen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

Barn2

22 thoughts on “Badtofflan (Napp #366) Helsingborg

 1. Oj, oj, oj, sicken liten råtta alltså. Han flyr i total panik, bara kastar sig in i bilen, fy tusan vilken gädda!
  .
  Så snyggt jobbat Dumpen.
  Den där paniken och flykten måste jag kolla in igen haha… wow…

 2. Att reagera så visar STARKT på att han är fullt medveten om hur fel det är vad han gör. Och ändå gör han det. Svin.

 3. Kan inte ens stanna vid konfrontation, stå för en del av deras konsekvenser som blir när dom söker efter barn!!
  Det visar den bisarra verkligen att allt dom bryr sig om är sig själva!

 4. Haha, älskar era konfrontationer ”det gjorde du visst det!” Hoppar in i passagerarsätet, hoppar över till förarsätet & drar iväg innan dörren är stängd ens 😅😂😅

  Ja det ÄR allvarliga saker men man behöver kunna skratta lite också.

  Heja heja! 👏 👏

  1. Föredrar att se konfrontationsfilmerna utan tillagt ljud och dylikt som stör, men i denna hade Benny hill-temat passat perfekt. 😂

   Visar vilka patetiska 🤡 dessa är.

 5. Hahaha.. Jobbigt läge när man vet att man är rökt.. Otroligt att det fortfarande finns så många som tycker det är värt o chansa och ge sig på barn, fast dumpens spridning… Underbar fredagsunderhållning, keep em’ coming dumpen, love u.

 6. ”Kan du gå med min penis i bilen?” 🤣
  Tack för denna äckliga gädda och fantastiska ”underhållningen” som det faktiskt blev av denna konfrontationen.
  Alla äckliga gäddor – LÅT BLI BARN!!

  CHATTA INTE MED BARN!! När ska ni fatta?? Barn är skyddsobjekt, inte sexobjekt!

 7. Sök vård peddo. Vaniljversionen av ursprungskommentaren som inte godkändes. Fanns nog lite triggers.

 8. Oj oj stackar pedofiler måste slitas mellan hopp och förtvivlan, är det ett riktigt barn eller är det dumpen? Men tydligen så har hjärnan trillat ner i snorren då dessa peddon väljer att ta risken. Och oftast får ni som konfronterar dessa raptorer veta att detta var minsann första gången. Fortsätt kämpa dumpen ni gör skillnad. 💪

 9. Tur att han inte reagerade på att barnet skrev ”tror han körde förbi” och sedan ändrade till ”du”. Hade lätt kunnat bli fel där men som tur är insåg han det inte.

 10. Som AT här ovan skriver; Benny Hill- feeling big time!

  Jag känner det bakomliggande allvaret- tveklöst!

  Så, ursäkta! men jag skrattar så jag kiknar. Detta är den dråpligaste chatten jag läst! 😂 Både fiskar’n o gäddan uttrycker sig så kraftfullt o liksom lite roligt.

  O Saras skratt o ”-Oj!” när han lubbar iväg o kastar sig in i bilen…💖

  Allvaret finns där i grunden o jag tycker det är helt vansinne att dessa män inte kan gå efter vuxna kvinnor utan måste jaga småflickor o unga kvinnor på glid. 😠

 11. Om du kör FORT därifrån så försvinner du nog från inspelningen, haha

 12. Känns som en oberäknelig och farlig person, helt i panik att få träffa tjejen & sicken sjuk konversation. Dock bjöd han absolut på ett gott skratt när han smet iväg med eld i röven.

 13. Haha älskar ju kommentaren haha ”oj fel sida, jävlar vilken fart bra jobbat dumpen ni är bäst. Sätt åt dom svinen 🫶👊

 14. De här männen skriver till en person som de inte vet hur gammal den är, men sen SÅFORT de får veta att personen är 10,11,12,13,14,15,16 så är det DIREKT inbjudan till att prata om sex?! jag förstår verkligen inte!

  och jag tycker det är så tragiskt att flera av dessa individer väljer att ta sitt liv över att få hjälpen som de erbjuds?! går det ens att hjälpa dessa individer tänker jag?

  Tack för allt erat arbete och engagemang!

 15. Det här var ju så dumt så det liknar ingenting. Vilken oerhört märklig människa. Tappar hakan 😮

 16. Är ganska så säker på att gäddan kan väldigt lite svenska och använder google-translate för att chatta. Grammatiken är inte alls på plats och eftersom fiskaren skriver okända förkortningar som ”kmr” och ”d” så har gäddan svårt med översättningen. Bra jobbat Dumpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *