Sponsorer

Först sexchattade han med ett barn.  Sedan sexchattade han med ännu ett barn. Sedan sexchattade han med ett tredje barn. Han bestämde en morgonträff med ett av barnen. När han han gick fram till vårt fiktiva barn sken han som en sol. Solen gick dock fort i moln när han såg att barnet hade sällskap med sig.

Under konfrontationen blev mannens  försvarstal en gigantisk ordsallad.

Vi skildes åt. Efter en kort stund kom ett meddelande om att han inte mådde speciellt bra. Vi letade upp hans telefonnummer och ringde upp. Då låtsades han som att han inte var sig själv. Istället låtsades han vara sin chef.  Samtalet avslutades med ett skrik och sedan svarade han inte i telefon. Vi ringde upp från ett annat nummer och vi fick svar. Då hade han återgått till att vara sitt gamla vanliga jag.

TELEFONSAMTAL:

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

Barn 1:

Barn 2

Barn 3:

 

51 thoughts on “Ordsallad (Napp #362) Stockholm

 1. Som vanligt så är det så synd om dom för att dom blir påkomna, men ingen tanke eller minsta medlidande för barnen dom utsätter.

 2. Just idag är jag ”inte” stark.
  Tack Sara och Patrik att ni kämpar för våra barn och deras möjlighet att slippa drabbas av dessa fula lömska gäddor.

  1. Att alla män säger har aldrig gjort så här. Det är första gången. Han kommer inte dö. Skit snack. Alla män tänker dom inte på att dom har barn barnbarn syskonbarn? Om man tänder på barn så är näst gräns barnen i sin närhet. Pedofiler är så sjuka.. mitt liv. Kommer falla ihop. Det skulle det inte göra för ett barn som en gubbe våldtar.

 3. Jag lever bara för att jag hade tur i en viss situation för några år sedan då en gren knäcktes av. Att begå övergrepp på barn tar livet utav somliga. Är glad att jag lever och inte gett upp.

  Bara för att man själv är döende, om man nu är det, betyder inte att övergrepp / våldtäkt på barn är ok. Finns inget värre man kan bli utsatt för som liten.

  Tänk om vissa förövare istället brydde sig om hur deras vidriga beteende påverkar dess offer och istället söker hjälp.

  Tack Dumpen för att ni finns.

 4. Jag hade velat höra samtalet när han var sig själv igen… hahahahahahah… värsta teatern .. Och Sara, du är så JÄVLA BRA! Du är döende? Okej? Men det ska väl för fan inte drabba någon annans oskyldiga barn!? Och nu drabbar det din egen familj också… Det kanske du borde tänkt på.. Fan va arg jag blir. Synd om hans fru och de barn som han skadar med det här ..

 5. Konstigt att han bryr sig om publiceringen fortfarande om han ändå är döende?

 6. Inte lång tid kvar, döende med andra ord?! 🤔

  Vad ska man tro? Ruttet och plumpt om han ljuger om det.

  Vi får kolla dödsannoserna hädanefter…

 7. vad trött man blir på kommentaren ni förstör mitt liv . nej du förstörde ditt eget liv genom att dyka upp för att få våldta ett barn .
  tänk på min familj … känns som dom använder den kommentaren som ammunition . om du inte tänker på din familj varför ska andra göra det . har dessutom ett konto med beskrivningen att man söker en relation vid sidan om o har kontakt med flera barn.. familjen är det sista han tänker på . mycket bra fångat är uppenbarligen gränslös o har kontakt med så många fler barn än han vill medge

  1. Johanna:
   WORD!!
   Så jäkla bra sagt, precis detta:

   ”om du inte tänker på din familj varför ska andra göra det . har dessutom ett konto med beskrivningen att man söker en relation vid sidan om o har kontakt med flera barn.. familjen är det sista han tänker på ”

   👍👍👍👍

 8. Detta var nog den sämsta ursäkt jag någonsin hört.
  Det spelar väl ingen roll om man så skulle dö imorgon?

  Man har ingen rätt att gå på barn, ungdomar eller unga vuxna.

  Han har dessutom familj, så då har han ingen rätt att äckla sig med vuxna kvinnor heller.

  Dumpen gör ett kanonjobb med att fånga pedofiler och otrogna män!

 9. 362 gäddor som träffat barn för första gången. Barn blir sjuka, faller ihop och får sina liv förstörda. Be dem om ursäkt.

  Tack Dumpen för att ni gör samhället tryggare.

  1. Alla kan stötta Dumpen. Alla har en anledning att stötta Dumpen. Vi har alla barn, syskonbarn, barnbarn, grannbarn som det skulle vara fasansfullt att se utsättas för dessa vedervärdiga äckel. Vem vill se deras slem? 🤮🤢 . Tack för ert fantastiska jobb och Sara för din attityd – otroligt imponerande. Men när vrålar du din frustration rakt ut?

 10. Jag har också en dödlig sjukdom , men har inte haft en enda tanke på att våldta barn. Visste inte att det var då det funka. Borde jag även skicka bilder på mitt könsorgan till barn? Mycket man inte vet och förstår. Tur att en vuxen man förklarar hur det ska gå till.
  Herregud vad patetiskt. 😡

 11. Oj. Ska snart dö? Vill man då inte vara med nära och kära och och göra saker som man verkligen ville hinna med. Men hans bucket list verkade inställd på att förstöra lite barn.

 12. Ingen sympati för den här mannen, men hans reaktion är adekvat och förmodligen genuin. Han får nu ta konsekvenserna av sitt beteende, förhoppningsvis söker han professionell hjälp.

 13. Hmm såg ut som ett hjärtbyte hade genomförts enl bilderna, hjärnbyte verkar oxå vara lämpligt i detta fall!
  Den ena patetiska figuren efter den andra åker fast, skrämmande vad många det finns !!

 14. Hahaa älskar Saras kommentar ”men vänta… är det ett sånt här sista avtryck du vill lämna?” Så jävla klockrent.
  Verkligen… Du vill alltså lämna jorden som en våldtäktsman av ett litet barn? ……………. Oooooooooookej.

 15. Återigen den klassiska ”Men jag visste inte att hon var XX år gammal!!”

  Den, samt ”Meh! Jag skulle ju bara komma för att förklara att detta är så jävla fel!”

  Samt ”Meh! Jag visste ju att det var fuffens!”

  Ursäkter som aldrig går ur tiden!

  1. Det är så urbota korkade bortförklaringar, men samtidigt är det ganska roligt att se den ene från den andre när det gäller vilken ursäkt de väljer att ta till.

   Denna herre måste vara en av de mest idiotiska ”jag ska snart dö så därför ska jag få begå olagliga handlingar.” Ööhh…

   Än vidrigare om han ljuger om det hela vilket jag tror. Han har säkert tänkt ut detta redan innan han fick kontakt med ”barnet” gällande ärren och iden att utnyttja ”jag ska snart dö, snälla publicera inte” om han skulle råka stöta på dumpen i sin jakt på barn, vilket han gjorde.

   Det funkade däremot inte.

   1. Denna var ju mest lik ”Det går åt helvete” av alla konfrontationer. Samma eviga tjatande om att inte få bli publicerad.

 16. Ska man tycka synd om honom när han gråter krokodiltårar?

  Vad har de här män i skallen?! Är man döende ska man skada barn det sista man gör?

  Jag har ingen sympati eller tålamod med pedofiler. Om någon skulle gå med på hans krokodiltårar då är man lika knäpp som honom.

  TACK Dumpen för allt ni gör!! (Borttaget av Admin)

 17. Man kan inte manipulera sig till det man vill. Spelar ingen roll om han ska dö snart, så hans sista önskan är att våldta ett barn??

  En 15 åring är lagligt i Sverige men enligt min personliga åsikt äckligt med..

  Men 14 och yngre går dessa män för så äckligt

 18. Mannen framstår av chatten och konfrontationen att utläsa, som både gränslös och arrogant i meningen att han dels har tackat ja till vad som framstår ganska omfattande vårdinsatser, allt för att han ska kunna leva ett så bra liv han kan, både för sin egen skull men också för hans nära och kära, givet hans sjukdomar och eventuellt korta tid kvar på Jorden.

  Det är, både i den situationen och i övrigt annars, ett tragiskt och ledsamt val av honom att söka efter en liten tjej att prostituera och utnyttja sexuellt, framför att skapa bra minnen tillsammans med sin familj och vänner den sista tid han har kvar, folk som kanske har ställt upp för honom när han själv har varit som allra svagast och skör.

  Män med allvarlig sjukdom och kort tid kvar att leva brukar inte ligga med stenhård erektion var och varannan kväll. De brukar knappast söka efter små tjejer att prostituera och utnyttja sexuellt. Men det är ju vad hela släkten och alla vänner kommer att minnas. Det riskerar nog att bli ett tragiskt och väldigt ovärdigt slut för honom själv, om han inte skärper till sig rejält framöver.

 19. Han är ju bara rent jävla patetisk! Så jävla självömkande och tycker så synd om sig själv för att han snart skall dö. Men han har hur mkt ork som helst att sexchatta och grooma barn.
  Stackars hans familj att behöva uppleva detta det sista de gör innan han skall dö. Vilket avslut liksom.

 20. Men jösses vilken stolle, drar snyftvals för att skydda sitt eget skinn. Hörru HARRY, skäms!!!!

 21. Barn som är 15 år måste också skyddas från pedofiler. Om man är barn tills man är 18 år, så ska barn skyddas till 100% fram till den åldern. (Helst ännu länge.)
  Den här gubben måste gripas. Han erkänner att han har redan våldtagit barn på vidriga sätt och har inget problem att göra om det.

 22. Åh vad ni är bra! Tydligt och klart och står stadigt kvar fast han far runt och försöker slingra sig ur.

 23. Böla gör inte ens jag som 35 åring vuxen över faktumet att min barndom förstördes! Detta är så sjukt patetiskt att se krokodiltårar ifrån förövare, inte pga medkänsla för utsatta barn utan pga självömkan där dom endast tycker synd om sig själva!

 24. Sara imponerar i samtalet, känner medlidande med mannens familj och barnen, de är SKYDDSOBJEKT och alla fattar att man inte sex-chattar med någon under 20 år om man är en gammal gubbe, så är det bra!
  Mannen bör söka hjälp om han inte redan har det och prata ut med en mentalvårdare eller liknande!!

 25. Jag har NOLLTOLERANS mot övergrepp mot barn. Konstaterar också att det är skönt att vi inte lever under ett annat århundrade för som vissa skriver i kommentarerna här på sidan och på Instagram så är det tydligt att många hade varit dom som står och njuter och hejar på när bödeln halshugger människor, bränner på bål eller torteras till döds.
  Det är ganska sjukt det också.
  Tycker man verkligen det är lika hemskt att sex chatta som att fysiskt våldta ett barn då borde man ha såpass med självinsikt att man själv också ser vad som är vettigt att själv skriva och inte för att inte verka totalt empatilös själv.
  Ibland fattar man inte sig på folk.
  Hemska människor finns verkligen överallt i alla dess skepnader.
  ~tack dumpen för ni finns och jag hoppas innerligt att lagarna ändras till det bättre för att skydda våra barn~

  1. Instämmer med ett förbehåll. Jag kan förstå att en del känner behov av att vädra sin ilska och frustration i ett forum som detta. Det känns kanske lite bättre efteråt? Sedan tror jag att dumpen sollar bort en hel del kommentarer som istället säkert skulle passa bättre på t.ex. Flashback.

   Vad märkligt denne man betedde sig. Låtsas vara sin chef för att sedan bli sig själv igen. Schizofreni eller ”bara” panik? Hur som hoppas jag verkligen att du kommer till insikt om ditt oönskade beteende och söker/får hjälp, MedelManSthlm, och det NU!! För handen på hjärtat, om du verkligen är ärlig emot dig själv och tänker efter noga, inte vill du väl utnyttja barn på detta viset och skada dem för livet? Leva med det på ditt samvete i resten av ditt liv?

  2. Ett litet tillägg till mitt svar på din kommentar.
   Du skriver ”Tycker man verkligen det är lika hemskt att sex chatta som att fysiskt våldta ett barn…//”

   Det finns grader i helvetet ja men dessa män som dumpen konfronterar har ju redan gått ett steg längre än att ”bara” sexchatta. De har aktivt gått in för att stämma träff med barnet och ha fyskiskt sex dvs utnyttja och våldta. Sen tycker jag att sexchatta med barn i dessa åldrar är tillräckligt förkastligt för att det ska betraktas som ett brott i sig.

 26. “Tänk på min familj”
  Va? Du söker “diskreta träffar” med tjej/kvinna enligt beskrivning på kik. Och sen sexchatt med barn? Han tänker ju uppenbarligen inte själv på sin familj…

  Känner dessutom igen det frustrerande beteendet att om svar inte kommer inom 2 minuter så blir de purkna. Vilket omoget trams.

 27. Blir bara så less, varför är folk så dumma i huvet. Har vissa individer 0 självkontroll och självdisciplin. Skadar man andra människor så ska man lägga av, vad det än är man sysslar med. Svaga idioter som ger efter för begär. Bra jobbat att hitta och hänga ut alla, kudos att ni orkar med allt elände ni får se och höra. Tack för mig

 28. Tyckte lite synd om snubben tills jag läste chatten. Lilla bajen visade sitt rätta jag. AVSKUM!

 29. Det ät konstigt nog alltid någon annans fel hela tiden?
  ”Ni kommer förstöra mitt liv” – ja det hade ju inte kommit upp någon video på dumpen ifall du inte gjort ett grovt övertramp ifrån början, eller hur?

 30. Han gråter. Gissningsvis inte för det han har gjort, eller för barnets skull. Utan för att han åkte dit, och vad det kommer göra för honom och hans liv

 31. ”jag är en kåtgubbe”
  ”En Knepig typ”
  🦄
  Han sa det! Kunde inte ha sagt det bättre själv! 🤔
  ”Mitt liv kommer att falla ihop”
  ”Ni kommer ju förstöra mitt liv”
  Ja så varför valde du att förstöra ditt egna liv då?? Ingen har ju tvingat dig att ha kontakt med barn i sexuellt syfte?? Eller att dyka upp på sexmötet?
  Nä du kåtgubbe, Du har dig själv att skylla!
  Ska det inte ge konsekvenser att vilja förgripa sig på ett barn tycker du????
  ”Jag har familj”
  Ja så varför söker du då efter barn att förgripa dig på gubbe???
  Du har själv förstört det du har kvar
  Du är ju helt lost
  Du ÄR farlig för barn
  Men som vanligt är det ju synd om förövaren???
  Buhu jag fick inte våldta ett barn i smyg och hålla det hemligt för min familj….

 32. Så lågt att ljuga om att han var döende som om det skulle ursäkta att släcka barns liv?!!
  Ingen tanke på att han släcker unga liv för egen kåthet och spänning.
  .
  Att operera hjärtklaffar är en rutinsak inom sjukvården idag och inte livshotande.
  Han gnäller som om han hade värsta cancern i hela kroppen.

  Jag kan bara känna förakt för dessa avskyvärda krakar som förstör barn och försöker göra gällande att det är dem som det är mest synd om.

 33. Han har alltså suttit med i ett VÄRDEGRUNDSråd!? I en ungdomsförening!! 🤣🤣 Jesus Amalia, kan detta bli värre?? Snacka om att vara Dr Jekyl Mr Hyde. Har vi en ny Kapten Klänning mån tro?? 🤔

 34. Att han gjorde detta för att han var döende, finner jag högst osannolikt. Det var bara ett taffligt försök att smita undan publicering. Konfrontationen påminner i övrigt om ”Det går åt helvete med alltihopa”, där samma eviga tjatande om att inte bli publicerad framfördes.

 35. Brukar försöka sätta mig in i hur gäddan tänkte innan denne begick handlingen, men det är svårt. Man hittar liksom ingen annan logik i deras beteenden förutom ett tändningsmönster på barn, en egoism, arrogans och tanklöshet och/eller likgiltighet inför andra personers lidande, konsekvenserna för offren men också alla anhöriga, med mer därtill.

  Förundras över det här fallet men även många andra liknande. Till synes ett snabbt avklarat fall, men riktigt så enkelt är det ju inte när man vidgar bilden.

  Sverige är ett utvecklat och fantastiskt fint land på många sätt, mannen har med rätta fått i princip gratis och omfattande vård, allt kanske för att han inte ska behöva dö en alltför tidig död.
  Om en person drabbas av låt säga en hjärtattack eller en cancerdiagnos (svåra sjukdomar överlag), så ställs mycket på sin spets, i princip hela livet, det är sannolikt en ganska traumatisk upplevelse för vem som helst.

  Det måste ju vara fel i huvudet på en person, som när han har fått världens finaste vård och hjälp att leva vidare, därefter inte ens tycks reflektera över samhället i stort och sin egen roll i det som person. Att han inte ens tycks tänka över hur han kan förvalta resten av sitt liv på ett värdigt sätt? Att ge tillbaka till livet lite, om inte i stort, så åtminstone i det lilla. Som att t.ex bara vara normalt snäll mot en liten tjej, hur kan det vara en så stor uppoffring.

  Blir så förbannad, i synnerhet när han har varit nära döden och hävdar att han snart ska dö pga sjukdom, att han använder sjukdomen och sina operationsärr som ett slags kort under själva förhandlingen med flickan (om att hon ska prostituera sig och utföra sexuella tjänster för honom mot 500 kr). Och därefter åker han till platsen för att möta upp henne.

  Alltså, när man vidgar bilden lite för att få ett grepp om hur dessa individer tänker… Sedan står de och tycker synd om sig själva, eller hävdar att ”det var inte menat så”, och så vidare. Alltså, bara sluta.

  Det är inte synd om dessa gäddor, de har helt och hållet sig själva att skylla. Det kan låta hårt, men de har alla möjligheter att göra andra val i livet. Och de använder uppenbarligen en lucka i lagen som definitivt måste täppas till även i Sverige, precis som man har gjort i andra länder.

  Snart dyker väl ännu en ny gädda upp i Hall of Shame. Övergreppen fortsätter dag efter dag, snart uppe i fyrahundra stycken.

 36. Jag är oerhört glad över det arbete som ni på Dumpen gör. Och jag hoppas samhället i stort ger er den positiva respons ni förtjänar.

  MEN, jag tycker det ibland vid konfrontationerna blir för mycket ”daltande”. Diskussioner hit och dit. Gäddorna är avskum och är inte förtjänta av civiliserade dialoger.

 37. Bu-fucking-hu… Så patetisk. Så lismande. Så jäkla medveten om vad han gör. Avskum!

 38. DET HÄR ÄR MIN GAMLA FOTBOLLSTRÄNARE
  Han var alltså huvudtränare för ett helt damjunior lag. Har suttit och haft spelarmöte med honom SJÄLV. Mår illa.

 39. Han har varit fotbollstränare åt unga tjejer tidigare, redan då var det mycket snack om att han snart skulle dö, detta var även ett par år sedan. Inte så fint sista avtryck på jorden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *