Här har vi en herre som uttrycker att han gillar yngre tjejer. När tjejen han pratade med visade sig vara ett barn verkade han inte se några hinder.

Mannen arbetar med att att besiktiga bilar. Han har dessutom som hobby att vädra snoppen på jobbet. Han och barnet bestämde träff. Innan träffen skulle de videochatta och  under videosamtalet som dessutom ägde rum på arbetstid passade han på att dra en liten runk till barnet i cam när kollegorna inte såg.

Han var ytterst försiktig med mötespunkten och bad barnet gå genom Lidköping. När barnet hade gått genom centrum stod han på en tvärgata och väntade. Han blev nog lite förvirrad när han först såg vårt fiktiva barn och sedan oss. Alltså sprang han. Dagen efter ringde han upp för att diskutera publicering.

Arbetsgivare och anhöriga är informerade. De vill inte bli kontaktade.

 

Telefonsamtal:

(Mannen har tidigare varit civilanställd inom polismyndigheten. Det är vad som framgår I samtalet)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

47 thoughts on “Runkpausen (Napp #361) Lidköping

 1. Tragiskt…Oavsett han och hans jobb så är barnet det viktigaste!
  Toppenjobb ni gör.

 2. Att besikta bilar är sunt och sin förhud kanske skumt, men årlig besiktning av det som finns i skallen är inte så dumt.

 3. Vilken fruktansvärd person, helt jävla sjuk.Hade aldrig lämnat bilen på besikta om han jobbar kvar!
  Tur ni fångade in svinet 😡😡😡

 4. Aldrig någon som gjort någonting.
  Såååå märkligt.
  Sluta vara så patetiska era pedofilmiffon !!

 5. #361.. Ett stort bitter-sött grattis! Tänkte skära upp en falu men.. det får bli en tallrik fil. Eller nej borsta tänderna och sängen.

  Tack för erat arbete! Känns som att det ni ökat en växel(?) vilket är fantastiskt! Hejja! Hejja!

 6. Du vädjar om att inte bli publicerad och barn vädjar om att inte behöva bli våldtagna och skickade vidriga snopp bilder till sig. Tack Sara och Patrik för ni alltid publicerar dessa! När dom vet alla regler och lagar (och bara vanligt vett med för den delen) men ändå ger sig ut på djupt vatten då får dom också ta del av konsekvenser som exemepelcis dumpen. Man ska vara öppen med det man skriver på internet!!

  Nu får han skämmas!! Mycket!! Pinsamt!

 7. Se där ja !!
  Ännu en ”smart” PEDOFiL som hamnar i Fantastiska dumpens nät 💪
  Undrar just hur dom mår innerst inne ?
  Fattar dom först när dom blir konfronterade hur fel dom tänker ?
  Lr inte tänker alls såklart.
  Ibland funderar jag på om att vara en pedofil är mer smittsamt än än vad covid 19 är/var ?
  För pedofilerna blir ju bara fler och fler och fler…
  Troligtvis finns det oändligt…
  Över över allt …
  Där jag bor…
  Där du bor…
  Som förstör våra barnbarn.

  Jag går sönder av ilska att det BARA är DUMPEN som agerar 😡
  Är det så här vi vill ha det i vårt land ?
  Lr är är det mest bekvämt att blunda och låtsas som att inget sådant här händer ?

  Alla …
  Verkligen ALLA borde lyssna på Matilda Hoflings sommarprat.
  Då förstår ni vad som händer här och nu.
  Det är helt bedrövligt och man mår illa.
  MEN ..
  Dessvärre är det helt sant.

  Häls från en orolig Farmor

 8. Han säger att han inte skadat någon.. men om det hade varit ett barn hade han skadat även med bara en chatt dessutom var han påväg för att träffas

 9. Helvete vad proffsig Sara är!!..lyssnade just på telesamtalet…..sicken jöns som sitter och pratar med myndig, lugn och stadig röst full av självförtroende och VÄDJAR att inte bli uthängd…Sara: ”om man drar fram kuken på bilbesiktningen ”…o knickedicken är helt oberörd och fullt fokuserad på att inte bli uthängd!! Slutade läsa loggen när dåren frågade om hon var ”morgonkåt”🤮,fy fan va löjligt o sitta i efterhand o låta myndig och duktig o supersäker på sin sak att ”första gången, slutar på en gång, söker hjälp” o bla bla bla…vidrigt!!,så imponerad hur snabbt o proffsigt Sara fullständigt pulvriserar ännu ett as 😡😤..fy fan va upprörd och äcklad jag blir att detta bara verkar fortgå i all oändlighet…samma mönster på så gott som alla som fångas – jag har aldrig, 1a gången, jag lovar-buhu….fy fan va bra att ni hänger ut dem…usch va illa berörd jag blir… Kämpa på..respekt ❤️

  1. Tack Markus! Gillar ditt inlägg. Jag är lika upprörd och äcklad som dig.
   Sara, kära Sara, du är ett proffs, ta åt dig, du är så bäst på det du gör ❤️

 10. Han försöker vädja, det är bara därför han ringer. Sorry sorry det blir walk of shame här och det är du värd! Tror inte ens han kommer söka vård.

 11. Inga barn eller ungdomar vill träffa dej, dina chattloggar är vidriga ,
  Du är en patetisk fjant, och en ond, ond människa som vill våldta barn. Måtte du aldrig komma i närheten utav barn och ungdomar

 12. Återigen tänker de bara på sig själva och vill inte hängas ut bara, bra att ni alltid hänger ut dom så deras nära och kära påminner dom dagligen om att söka hjälp

 13. Pedofilen var enbart intresserad av att prata om publicering. När Sara försökte styra om samtalet till att handla om vård, då var han snabb med att syra om det till att handla om publicering av sedan avsluta samtalet.

 14. Fy fan vad han smörar i samtalet med hopp om att slippa bli publicerad.
  Alla gäddor är stora egon utan tanke
  på konsekvenser för barnet och sin egen
  familj. Tack dumpen synd att styrande
  inte vill ta tag i problemet med pedofiler,
  (Borttaget av Admin)

 15. Låter som en person som är van att tala om var skåpet ska stå och bli åtlydd. Troligen agerar han med pondus när han får ett barn i sina klor (vilket jag är övertygad om har hänt). Det gör att barnet får ännu svårare att hävda gränser.
  Obehaglig sort och farlig för barn.

 16. ”Jag har ringt” säger han (om vård) ”vart?” undrar Sara. ”Jag ska ringa” säger han då. Kunde inte nämna VART han precis sa att han redan ringt. = Osant, han har inte ringt o känns inte som att han kommer att göra det heller.
  Hur många ggr sa han ”Sara”? = väldigt många. Manipulationsteknik att använda tilltalsnamn för att skapa förtroende. Men om man överdriver det så blir det läskigt o uppenbart.
  Tror han att hon går på dessa lätta?

  O sen det vanliga ”är du rakad?”. Alltså 14 år o kanske inte färdigutvecklad än. Ska de raka sig också? Är det vanligt? Detta frågar ju ALLA gäddor. Sara sa något en gång om hypersexualitet tror jag det var. De behöver inte vara pedofiler utan just detta. Sexlusten är då patologiskt hög. Runka innan jobbet? Runka varje dag? Det tror jag inte alla män behöver eller lägger tid på innan jobbet. Detta kan medicineras o det kanske varit skönt för dem? Slippa vara brunstiga jämt o hela dagarna. Ett medicinskt problem?

 17. Han använder Saras namn hela tiden för o få nån slags pinsam förståelse och samhörighet…hemska hemska karl! Det är så galet många som kör exakt samma mönster till barnen oavsett vem man läser om.
  Det måste ju , förutom dragningen till barnen då, vara nått mera knas i hjärnan om de inte förstår att barnen inte vill ha dessa gubbar egentligen.
  Inte ens som vuxen kvinna vill man läsa sånt där smörigt skitsnack.

 18. Pedofiler finns verkligen inom alla kategorier, det har jag förstått och märkt. Det som förvånar mig mest är att det verkar vara så vanligt?! Förstår inte hur man på riktigt kan vilja vara med ett barn, när man är vuxen. Det är verkligen sjukt!

 19. Idiot!
  Vadå vädjar om att det inte ska läggas upp!
  Man får stå stort kast!
  Så trött på alla dessa jävlar som söker barn.
  Va fan har ni för fel!!
  Bra jobbat Sara och Patrik❤️

 20. Undrar om hans fru och barn känner sig stolta att ha honom i familjen?
  Ja det finns idioter till allt.
  Bra att dumpen finns 👍
  Fortsätt ert strålande arbete 💪

  1. När du uttrycker dig så där, ”undrar om fru och barn är stolta….” så lägger du skam där den inte hör hemma. Förövarnas familjer har exakt noll ansvar och ska aldrig ens blandas in i samtalet om förövaren (”visste de inte?”, ”de borde göra si och göra så…”, ”de borde skämmas”) såvida det inte handlar om att fråga dem hur de mår och se över vilket stöd de som anhöriga kan behöva.

   Du, om någon borde skämmas över att den illa placerade kommentaren. Skäms!

  2. Fru och barn!? Ååhh, stackars familj.
   Tack för att ni lägger ut ALLT OCH ALLA (de flesta) oavsett hur mycket någon vädjar om att ni ska låta bli att publicera.
   De ska få skämmas så in i helvete!!

 21. Bortsett från det vidriga i sammanhanget.

  Att filma sej på sin arbetsplats, stämma möte iklädd företagets kläder.

  Ofattbart när man har så sjuka böjelser, att man inte ens har förstånd att vara diskret. En del gäddor verkar ju ändå fungera för övrigt i samhället. Helt ofattbart.

 22. Men Sara,du Sara,hallå Sara,hej Sara,men Sara,jo Sara,snälla Sara,men Sara. Försökte så hård med att få till en vänskaplig koppling till Sara. Rent beräknande taktik från honom. Han bryr sig bara om sig själv i det hela. Hade han mött ett barn hade han nog mer än gärna våldtagit barnet. Sex med barn=våldtäkt.

 23. Med myndig röst försöker han slippa komma med på Dumpen…… Nej han vill våldta barn i det tysta, han ochså.
  Rädd om sin heder och få saker att raseras, ja det är så dom jobbar ute i samhället med barn.
  Blir så äcklad och arg🤬
  Bra jobbat Sara👌🏻

 24. Så otroligt bra gjort av er!
  Tänker på att ni verkligen för upp de mörkaste platserna i ljuset, att världen verkligen behöver sådana som ni. Det är så lätt för vilsna barn att fastna i träsket bland dessa Gäddor som endast bryr sig om sina egna begär. När de sedan blir konfronterade ber de om er förlåtelse och lovar att de ska bättra sig och ber att inte få bli uthängda på er sida. Men om ni ger vika för deras önskemål kommer sanningen om deras riktiga ondska aldrig fram i ljuset. Har aldrig i min vildaste fantasi ens tänkt att dessa gäddor är så många och tyvärr är det ju endast en bråkdel som fångas av er. Tänker att mörkertalet är stort. Men NI är faktiskt de enda som verkligen gör något, våra politiker vägrar fortfarande ge barnen rätt och det är år 2024. Är så besviken på politikerna med otroligt glad för att NI finns till för oss som bryr sig om barnen. Stort tack!

 25. När ska gäddorna lära sig att det vare sig hjälper att vädja, gråta eller hota för att slippa publicering?? Det enda som hjälper är att sluta äckla sig med barn. Att det ska vara så svårt att fatta. Usch!!

 26. När de vädjar om att inte bli ”uthängda” på eran sida och säger jag kommer ta tag i detta, jag kommer söka hjälp, så tänker de ju åter på bara sig själva. Jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb, alla som jobbar med Dumpen borde bli årets hjältar.

 27. Vilket patetiskt kräk! Bra att ni avslöjade honom! Hoppas verkligen att det blir konsekvenser för honom!
  Han borde bli av med jobbet och söka vård istället

 28. Hörs tydligt stt han har en agenda. Att undkomma. Allt övrigt har han ingen lust att diskutera. Jobbigt läge när pedofilen inte är i överläge. Fö skulle aldrig besikta på ett ställe där personal sitter o runkar mellan kunderna.

 29. På inspelningen hörs ju att han försöker få övertaget! Och han vill inte höra det definitiva svaret från Sara! Googla? Tänk att jag tror inte en sekund på det! Nåja nu är han avslöjad och då får han ta konsekvensen av det! Bra jobbat

 30. Vilket rikspucko, sitter och drar i sin lilla skinnspik på Bilprovningen och hoppas på dejt med en liten tjej. Pinsamt på jobbet då han möter sina kollegor, alla vet hur hans minisnopp ser ut nu. Vilken fjant..

 31. Ett skolexempel på de enda konsekvenser dessa monster verkligen bryr sig om – de som drabbar dem själva. De liv de ruinerar och de trauman de skapar under sin framfart, det rör dem inte i ryggen.

 32. ”Gillar bus?
  Gillar äldre?”
  Det säger ju allt.
  Han kommer INTE att söka hjälp.
  Han trivs med sin sexdrift,
  även om den drabbar barn.
  Han är ego som alla andra män som haffats av Dumpen.
  Kuken styr. Siktet inställt på barn.

 33. han låter onekligen dominant i samtalet , avbryter med att han ska ha sitt sagt o egentligen är det bara jag jag jag genom samtalet . han verkar ha svårt att bestämma sig om hjälp med då han går från att han har sökt hjälp till att han ska googla hur man tar hjälp o sen får inse att han har länkar till rätt ställen i telen o ska kontakta dom . illa om man jobbat inom polisen o vet vad som händer med sånt här men ändå alltså inte kan hålla sig borta .

 34. Måste vara otroligt psykiskt påfrestande att sitta med detta arbetet dagligen. Måste tära nått enormt. Hade jag aldrig klarat av.
  Riktigt bra jobbat!

 35. Alltså…varför kan han inte hålla sig till att greja med bilmotorer istället för apparaten mellan sina bleka lår? Som en vettig och teknikintresserad normal man? Istället för att göra porrvideos på arbetstid och till barn dessutom (!) ditt äckel, visa istället hur man reparerar eller byter däck på bilen…typ…hur jävla svårt kan det vara? Men du är uppenbarligen helt slut i huvet.

 36. “Jag jag jag jag” är allt jag hör. Han har inget intresse att bemöta Saras frågor utan vill bara prata för att se till sitt eget bästa.
  Undrar om han verkligen sökte hjälp. Han verkade inte så insatt i sin egna plan som han hävdade sig ha utan lät mer som hur jag brukar låta när jag säger att jag ska få nått gjort som jag egentligen har noll intresse av att göra. Dessutom lät det som att han sa vad Sara ville höra för att få som han ville.
  Men men. Man kan ju hoppas…

 37. Och uughhhh. Dessa eviga vidriga frågor/krav. “Morgonkåt?” “Gå in på toan.” “Nån mer bild på dig” (kan inte ens använda frågetecken!) “Har din kompis string också?” (🤮🤮) “Sugen på bus?” “Rakad?”
  ALLTSÅ SLUTA MÄNNISKA, SLUTA! Det är fan pinsamt.
  Håller på såhär mot barn… Oj vad provocerad jag blir 👹👹 Önskar man kunde skydda precis vartenda barn så fort nån kåtbock äcklar sig mot dem 😔

 38. Jag blir fan vansinnig, vilken jävla idiot! Han vädjar till Sara, pinsamt .
  Sara du är så grym❤️

 39. Intressant att de åmar sig i kraftig ångest och försöker alla möjliga kreativa sätt att springa ifrån Dumpen och snacka sig ur en publicering – men de kan inte göra det enda som faktiskt hjälper: att sluta söka efter barn i sexuellt syfte! 🙄 Varför ska inte dessa män stå till svars för sina gärningar?? 🧐 Råkar man köra lite för fort så står farbror blå och knackar på rutan men om nästan 400 män (och nån enstaka kvinna) jagar efter barn i sexuellt syfte (som hundar som fått vittring på blodspår) går fanimej fria?? 🤯

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X