Sponsorer

#350 kom in via tips. När vårt barn tog kontakt och kände honom på pulsen så nappade han direkt. De planerade att göra massor med olika saker i mannens bil.

En fördel med vinterfiske är att man kan baka in sig i massor av kläder. Vi gick in till parkeringen från olika håll och när han såg någon fullklädd i vinterutstyrsel som barnet sagt att hon skulle vara klädd, med ansiktet väl dolt ner i kragen började mannen vinka med mobilen i hand att jag skulle gå till andra sidan av bilen. Passade på att ta till mig inbjudan och hoppa in i bilvärmen för att snacka lite med honom.

Inspelningen klipper lite och en stund fick vi nöja oss med ljud. Sedan kom Patrik och tog vid med sin mobil så filmen blev komplett.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

15 thoughts on “Fontänen (Napp #350) Umeå

 1. Snyggt jobbat. Och första gången Dumpen satte sig i bilen. Tidigare var det ju en gädda (Carlos) som satte sig i bilen

 2. Och sitta på näsan (ansiktet) verkar ju vara vad han är ute efter likt Carlos. Ingenjören uppfinner och Fontänen gör innovation

 3. Bra jobbat, Men när ni säger att ni kommer meddela familj och arbetsgivare verkar det vara lättare att få dom att öppna upp.
  Det är inte förens det kommer upp som dom flesta verkar ångra sig och ska börja förklara sig och babblar på och då kan man hoppas att dom säger nåt som kan göra att dom åker fast på flera punkter.

 4. Naiva gubbslem! Förutom att han tror att ett barn vill ha sex med en gubbe, så inbillar han sig att en 14-åring, i princip oskuld, ska få fontänorgasm av oralsex och vilja få k*ken i alla hål på första träffen. Fy f-n, stackars alla utsatta barn!

 5. Nä hans lögner om att låtsas som att det hela var ett misstag funkar inte. Försök komma på en bättre lögn åtminstånde, fastän det inte finns några bra sådana då det alltid blir så uppenbart när man går igenom chatten.

  Han:”Hur gammal är du?”
  Barnet; ”14 (skickar bild)”
  Han ”du är söt”

  Han: ”gillar du äldre?” (vem frågar ens något sådant egentligen om det inte är till ett barn p g a åldersskillnaden? Kanske hade funkat om han var 80 år och skulle dejta en 20-åring…

  Sen ”är jag för gammal?” (Samma som ovan).

  Nej du trodde inte på att det inte var ett barn som du chattade med. Du trodde inte på att det var en vuxen person som du chattade med.

  Sedan att du inte nämner något om att bli ditsatt, råka illa ut, bli utlagd, oro för dumpen, vill vara försiktig. Varför allt detta saknas är för att OM det nu skulle råka vara dumpen så kan du påstå att det hela var ett misstag för du var aldrig ”orolig” i chatten.

  Avsaknad av bevis kan i vissa fall också fungera som bevis i sig beroende på omständigheterna. Sök hjälp äckelfanskap och sluta fördärva barn!

 6. När hissen inte går enda upp. Tror knappt att den går till första våningen ens. Herregud. Ge fan i barn! Bra jobbat Sara och Patrik.

 7. försöker se så oskyldig ut i bilen o som allt bara är ett litet missförstånd inte visste han åldern inte, ungefär som det hade varit lämpligt om han skrivit så med nån . vem vill träffa honom i en bil ute nånstans . usch o kräks bra fångat

 8. Är en vuxen karl som skriver som en tonåring till en liten flicka. Skickar dickpics. Snusk och rena påtryckningsr efter sex. Och som vanligt ska flickan resa och betala för nöjet att bli våldtagen i en bil på en parkeringsplats.

 9. Vi ska vara förebilder för barn och ungdomar. De ska kunna lita på oss och vi ska guida dom i livet. Inte våldta dom.
  INGET barn vill ha med dej att göra, låt bli barn och ungdomar.
  Vi skrattar alla åt dina chatloggar och bilder, du är en empatilös, gränslös stor fjant. Usch!

 10. Snääälla Sara va försiktig, att sitta i bilen skrämde mig lite.

  Skitbra jobbat som vanligt! Finaste ljuset i Sverige❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *