Sponsorer

I juni 2023 träffade vi en man vid en hållplats i Centrala Göteborg. Efter en intensiv sexchat där mannen i det närmaste verkar förälskat i barnet bestämmer de träff. Han var otroligt försiktig med att skicka ansiktsbilder men dök upp till träffen.

Boss-gäddan (Napp #245) Göteborg

Vi visste inte vem han var men gick ut med förfrågan. Förfrågan resulterade i en rad tips om en man som nyligen avtjänat ett straff för våldtäkt mot barn. När vi begärde ut förundersökningar för att hitta eventuella bilder på mannen så hittade vi bara en bild från 2013. Sånär som på ett kraftigt hakparti så var han dock inte speciellt lik den man som vi mötte på hållplatsen. Jakten på ytterligare information som kunde ge definitiv bekräftelse på TimGots identitet fortsatte. Häromdagen fick vi fram tillräckligt med information för att faktiskt vara säkra på att det är rätt person så nu kan vi publicera den.

Mannen som dök upp på busshållplatsen heter Timo Hokka. Första gången han dömdes för sexualbrott mot barn var 2013. 2015 följde nästa dom och sedan dömdes han 2018 till 3.5 års fängelse för våldtäkt mot barn. När vi mötte Timo på Hållplatsen hade han varit ute i friheten i 2 månader. Han släpptes i april 2023 och två månader senare konfronterades han på grund av sin jakt efter nya offer. Hade försök till grooming varit kriminellt så skulle han fått avtjäna sin villkorliga del.

Timo har idag sekretesskydd och går således inte att hitta i söktjänster.

Domar: (dom 2 är redigerad för att skydda målsägande)

Timo

Timo2

Timo3

 

Bild från FUP
Bild från Vietnamesisk kontaktsajt
Bild från Vietnamesisk kontaktsajt

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

21 thoughts on “Bossgäddan (Timgot #245) är identifierad.

 1. Det är ju han ni har efterlyst bilder på i flera av era poddar!! Bra jobbat! 🤘

 2. Alltid goda nyheter när det är uppdateringar kring gäddor där deras identitet är upptäckt eller dom fått fängelsestraff.

  Denna man visar ju att vi behöver hårdare straff, vissa såna här män tycker några år är okej om han belönas med att få våldta ett barn emellanåt. Höj straffen!

  Jag minns hans pinsamma chattlogg där han snacka om hur farlig han såg ut sen kom han där och haltade som en 70+ åring och såg svag ut 🫣

  Men han är farlig inte utseendemässigt men hans beteenden, han skrev till ert fiktiva barn att han aldrig skulle skada någon. Men har våldtagit barn redan.

  Hjärtat gör ont för alla barn. Alla som blivit utsatta tänk på att många goda finns som Patrik och Sara som tänker på er och önskar en bättre värld för er än den som nu finns 😢

 3. Ännu ett peddo som aldrig kommer att sluta begå sexuella övergrepp mot barn… 💔 Han likt många andra peddos finns online bland våra barn varje dag… Frustrerande att hans nya grooming på Dumpen inte är olaglig, han kan bara fortsätta som vanligt… Kanske krävs det att nån i riksdag och regering har barn som blir utsatta för dessa peddos innan en lagändring kan ske…?

 4. Skönt att han har blivit identifierad äntligen, fick en känsla av att det var en riktig vidrig typ, vilket man inser när man läser domarna.

  Han har alltså totalt förstört ca 200 år för att ha utnyttjat tre barn. Sedan har han säkert fler liv på sitt samvete. För detta får han bara några år i fängelse och ute efter 2/3 ’tack vare’ alla andra idiotiskt korkade straffrabatter.

  Tidigare kunde dessa vider aktivt söka våldtäkt av barn utan några större risker. Tack vare dumpen kan de inte längre simma lugnt i vattnet utan risk för konsekvenser av sitt egna agerande. Dumpen är ett värre straff (socialt) än vad rättsväsendet har att ge, det borde vara tvärtom.

  Hade jag skrivit vad jag egentligen hade velat hade nog detta inte publiceras.

  Tack för allt ni gör /en överlevare.

  1. Han fick mer rabatt än 2/3. Det ursprungliga straffvärdet var högre, men han fick rabatt för att det hade gått så lång tid sen våldtäkterna hade ägt rum.

   1. Det är sä otroligt sinnessjukt sånt där. Samma sak när man drar ned på straffet bara för att personen förlorar sitt arbete… Jahapp, är det något som förmildrar för offret och vad denne går igenom? 🤦🏼‍♂️

 5. Eftersom inte alla gäddor verkar veta att Dumpen finns , så kanske ni kan ha en presskonferens och bjuda in dom största nyhetsbyråerna och berätta vad ni gör och vad som händer med dom ni konfronterar. Att ni kontaktar fru / sambo och jobb. Då kanske iaf ett hundratal som inte känner till er blir rädda och slutar skriva och bestämma träff med barn . Säger inte att alla försvinner men några borde ju iaf göra det .

  1. Dumpen är väldigt transparenta med hur de jobbar. Problemet är att de flesta journalister på de stora nyhetsmedierna har stämplat Dumpen som ”lynchmobb, pedofiljägare, medborgargarde” etc. De är totalt resistenta mot fakta. SVT gjorde ju en dokumentär om Dumpen, men valde att avsluta projektet då de inte fick någon bra vinkling, med andra ord så hittade de inte ”det de letade efter” alltså att Dumpen är en lynchmobb som hetsar, hänger ut folks namn och adresser och uppmanar allmänheten att ta saken i egna händer. Pinsamt så det skriker om det att inte statlig media kan vara objektiva. Din idé är jättefin, men det skulle inte ändra något tyvärr.

   1. De (media politiker etc) som försöker vinkla dumpen till något negativt är nästan lika vidriga som de gäddor som hamnar här.

    Fattar inte hur vrickade vissa är som tycker synd om gäddorna men skiter fullständigt i vad barnen ’behöver’ gå igenom (som de inte ska behöva). Allt pga ett samhälle i förfall där man accepterar att det ser ut så här då inte en enda jäkla politiker inte ens vill lägga någon energi på detta enorma problem.

    USA har ett bra system med långa straff, gps, offentligt, internetförbud sexualbrottsregister m.m. England har även de ett bra system där polis och medborgare har tillåtelse att fiska och använda som bevis (även USA). Sverige brukar allt som oftast vilja vara som USA. Varför inte gällande detta?

    Dumpen behövs verkligen, att det sakta förhoppningsvis ändrar gemen persons åsikt kring allt detta. Nu är all fokus på hur jobbigt det blir för gäddorna grnom att (frivilligt) hamna här. Inom snar framtid blir förhoppningsvis fokuset på hur barnen mår pga dessa vider till människor.

 6. Bra att han inte kom undan men straffen för vad han gjort är alldeles för lite. En sån fruktansvärd hemsk pedofil. Han kommer fortsätta.

 7. Det fascinerer meg hvordan barnelvergripere aldri blir bedre etter fengselsstraff. Av alle kriminelle handlinger, virker det som om disse gjeddene aldri kan kureres. Hemsk

 8. Vill verkligen skriva ”undrar hur munter han kommer vara när hans villkorliga dom ryker all världens väg” men då kom jag på att han kommer att komma undan med detta då lagstiftningen för att skydda barn mot kontaktförsök inte finns..

 9. Jag tycker man ska vara korrekt med begreppen. De allra flesta som Dumpen fångar är att betrakta som hebefiler, inte pedofiler. Pedofili innebär att tända på barn som ännu inte kommit i puberteten, och därmed bör 14-åringar vara ointressanta för en pedofil.

  Givetvis är det fortfarande helt förkastligt att göra som dessa sk gäddor, och det är skönt att veta att Dumpen högst sannolikt avskräcker många hebefiler (och säkert också en och annan pedofil) från att stämma träff med verkliga barn. Bra jobbat, Dumpen!

  1. Vad spelar det för roll i det stora hela? Vad man än kallar dem så har de ändå en sjuk syn på sexualitet där man tänder på barn.

   Det där med att kategorisera in dem i olika begrepp förminskar deras gärning och förändrar ingenting.

   1. Precis, deras vidriga beteende är lika illa oavsett. Hebefil används som något förmildrande i jämförelse med pedofil som om det skulle ursäkta deras handlingar när de ger sig på trettonåringar. Måhända är det olika grader i helvetet av utsatthet för offren men vad vet man och spelar det någon roll? Låt bli barnen!

    1. Det är ju så fruktansvärt synd om dessa ’hebefiler’ som blir så otroligt missförstådda av samhället att de misstas för samma klientel som pedofilerna. 😉

     Även om användaren ”Gillar-Dumpen(M)” har rätt i sak så gör det ingen skillnad om barnet är 4 eller 14 år när han/hon blir våldtagen. Det tar bara bort fokus från sådant som faktiskt är viktigt, inte huruvida dessa vider till tragiska människor är pedofiler, hebefiler eller något utav alla de andra sjuka beteckningar med ”fili” i namnet (verkar finnas ett tiotal, många som kan komma att känna sig kränkta).

     Det enda viktiga och som har av betydelse, ”Gillar-Dumpen(M)”, är att dessa sjuka individer söker hjälp istället för att förstöra någon annans liv.

     Eller förevigt bli ihågkommen som den patetiska gädda man är oavsett ’label’ genom att hamna här, vilket också är helt frivilligt när man har valt att ta ett aktivt (destruktivt) val.

 10. Jag undrar om han ansökte om skilsmässa för att hade en vilja om att våldta barn? En 13-åring och en 14-åring våldtog han. Han dömdes för att han såg till så att det fanns vittnen. En våldtäkt begicks i baksätet på en bil medans barnets 13-åriga kompis satt i framsätet. Den 13-åringen blev även hon sedermera våldtagen vid ett annat tillfälle. Han har också supit ned ett av barnen och därefter våldtagit henne. Hon var så full så att hon inte ens mindes att han hade tagit fotografier. Hans eventuella senare offer var nog inte haft den turen angående att peddot gladeligen lät vittnen närvara under våldtäkter.

 11. Ang bossgäddan och alla peddos som fått sekretess markering.

  Det skyddar ju bara dem.I usa måste dem registrera sig och inte får bo nära skolor osv.

  Här i Sverige skyddar vi dem.
  Sekretess skydd är till för OFFER INTE FÖRÖVARE!!!!!!

  Inte ens alla barn som ex flytt från hedersvåld eller våld i nära relation får det skyddet.Plus att de tvingas till umgänge även om förövare är dömd.Och peddos får skyddet ?!

  Om ett barn blir utnyttjade av sin förälder låt mig gissa….de får umgänge med de barnen.

  Nä om de får skyddad folkbokföring eller sekretess skydd.Då kan de ju lättare gömma sig om en förälder hottar detas nummer i barnens telefoner!
  De kan lättare fortsätta oskyddade.

  Det måste bli lagändring!!!!
  (Borttaget av Admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *